Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Oslo

Siste flyvninger til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Ålesund Oslo
tir., 05 mar. AES - OSL
tor., 07 mar. OSL - AES
1436kr
Pris per passasjer
Bilbao Oslo
fre., 15 mar. BIO - OSL
79€
Pris per passasjer
Gdańsk Oslo
fre., 01 mar. GDN - TRF
man., 04 mar. TRF - GDN
267kr
Pris per passasjer
Gdańsk Oslo
søn., 25 feb. GDN - OSL
ons., 28 feb. OSL - GDN
1700kr
Pris per passasjer
Warszawa Oslo
tir., 27 feb. WAW - TRF
tor., 29 feb. TRF - WAW
1227kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
tir., 27 feb. TRD - OSL
ons., 28 feb. OSL - TRD
1542kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Oslo

Bestill nå før det er for sent

BCN
Fly fra Barcelona til Oslo
87€
Pris per passasjer
LON
Fly fra London til Oslo
121£
Pris per passasjer
WAW
Fly fra Warszawa til Oslo
132kr
Pris per passasjer
SVG
Fly fra Stavanger til Oslo
258kr
Pris per passasjer
ALC
Fly fra Alicante til Oslo
280kr
Pris per passasjer
TRD
Fly fra Trondheim til Oslo
314kr
Pris per passasjer

Reis til Oslo

Besøk Oslo

Oslo er en fascinerende by, når man tar den i nærmere øyesyn, og det kommer stadig flere ruter med billige fly til Oslo fra mange steder, både innenlands og internasjonalt. Her finner du alle slags mennesker og kulturer, klemt sammen innerst i en fjord, og den blandingen av alle slags mennesker ser ut til å trives både med seg selv, og med alle som vil komme på besøk. De siste årene har byen vokst kraftig, både med nye boliger, og hele nye forretningsstrøk – Bjørvika er et godt eksempel på nettopp det, og det kulturelle mangfoldet er større en noensinne.

Attraksjoner i Oslo

Selv om Oslo ikke er blant de største byene i verden på noen måte, er det likevel mulig å finne store opplevelser. Når du reiser til Oslo, er det en del ting du bør få med deg, og vi har laget en liten liste over ting som vi anbefaler når du skal planlegge hva du vil gjøre i Oslo.

Ta Tigerstaden ved hornene og få med deg disse attraksjonene:

flyplasser i nærheten av Oslo

Mange husker kanskje fortsatt da Gardermoen ble hovedflyplass, og med utvidelser så sent som i 2017, har flyplassen virkelig fått internasjonal status og kapasitet. Med både spisesteder og butikker, både for de som kommer fra utlandet og innenriks, finner man det meste som trengs bare minutter fra flydøren. Flyplassen er liten nok til å være omgjengelig, og stor nok til å ha plass til alle som vil ha flybilletter til Oslo – og fra Oslo, for den saks skyld.

Populære flyselskaper

Med så mange internasjonale flyvninger, er det mange selskaper med direkteruter til hele verden herfra: SAS, Norwegian og Icelandair.

Beliggenhet

Gardermoen ligger omtrent 40 minutter med bil utenfor Oslo – eller ca. 25 minutter med tog. Flyplassen ligger nord for byen, langs E6.

Transport

Når du skal til flyplassen, har du faktisk mange valg. Det går dedikerte flyplasstaxier fra mange steder i byen, i tillegg til Flybussen, andre busser og ikke minst Flytoget og NSB, som er de raskeste alternativene. Prisene varierer, men både tog og drosjer har fastpriser.