Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Oslo

Siste flyvninger til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Trondheim Oslo
tor., 27 jun. TRD - OSL
tor., 27 jun. OSL - TRD
2309kr
Pris per passasjer
Gdańsk Oslo
tor., 04 jul. GDN - TRF
129kr
Pris per passasjer
Stockholm Oslo
lør., 29 jun. ARN - OSL
man., 01 jul. OSL - ARN
997kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
man., 24 jun. TRD - OSL
tor., 27 jun. OSL - TRD
1976kr
Pris per passasjer
Paris Oslo
man., 24 jun. ORY - OSL
ons., 26 jun. OSL - ORY
2224kr
Pris per passasjer
Bergen Oslo
tir., 25 jun. BGO - OSL
tor., 27 jun. OSL - BGO
1669kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Oslo

WAW
Fly fra Warszawa til Oslo
171kr
Pris per passasjer
SVG
Fly fra Stavanger til Oslo
422kr
Pris per passasjer
TRD
Fly fra Trondheim til Oslo
424kr
Pris per passasjer
AES
Fly fra Ålesund til Oslo
440kr
Pris per passasjer
HAU
Fly fra Haugesund til Oslo
442kr
Pris per passasjer
KRS
Fly fra Kristiansand til Oslo
446kr
Pris per passasjer

Reis til Oslo

Besøk Oslo

Oslo er en fascinerende by, når man tar den i nærmere øyesyn, og det kommer stadig flere ruter med billige fly til Oslo fra mange steder, både innenlands og internasjonalt. Her finner du alle slags mennesker og kulturer, klemt sammen innerst i en fjord, og den blandingen av alle slags mennesker ser ut til å trives både med seg selv, og med alle som vil komme på besøk. De siste årene har byen vokst kraftig, både med nye boliger, og hele nye forretningsstrøk – Bjørvika er et godt eksempel på nettopp det, og det kulturelle mangfoldet er større en noensinne.

Attraksjoner i Oslo

Selv om Oslo ikke er blant de største byene i verden på noen måte, er det likevel mulig å finne store opplevelser. Når du reiser til Oslo, er det en del ting du bør få med deg, og vi har laget en liten liste over ting som vi anbefaler når du skal planlegge hva du vil gjøre i Oslo.

Ta Tigerstaden ved hornene og få med deg disse attraksjonene:

flyplasser i nærheten av Oslo

Mange husker kanskje fortsatt da Gardermoen ble hovedflyplass, og med utvidelser så sent som i 2017, har flyplassen virkelig fått internasjonal status og kapasitet. Med både spisesteder og butikker, både for de som kommer fra utlandet og innenriks, finner man det meste som trengs bare minutter fra flydøren. Flyplassen er liten nok til å være omgjengelig, og stor nok til å ha plass til alle som vil ha flybilletter til Oslo – og fra Oslo, for den saks skyld.

Populære flyselskaper

Med så mange internasjonale flyvninger, er det mange selskaper med direkteruter til hele verden herfra: SAS, Norwegian og Icelandair.

Beliggenhet

Gardermoen ligger omtrent 40 minutter med bil utenfor Oslo – eller ca. 25 minutter med tog. Flyplassen ligger nord for byen, langs E6.

Transport

Når du skal til flyplassen, har du faktisk mange valg. Det går dedikerte flyplasstaxier fra mange steder i byen, i tillegg til Flybussen, andre busser og ikke minst Flytoget og NSB, som er de raskeste alternativene. Prisene varierer, men både tog og drosjer har fastpriser.