Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Oslo – Bangkok:

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Fly til Bangkok fra 3763kr

Se Bangkok og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Oslo flyplasser.

Utreise sø, 31 jan Tur/retur to, 11 feb
OSL Oslo
BKK Bangkok
tur/retur fra 3 763kr
Utreise sø, 21 feb Tur/retur fr, 26 feb
OSL Oslo
BKK Bangkok
tur/retur fra 3 770kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Oslo og Bangkok for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Valutakurs
1.00 NOK = 3.54 THB
Norwegian Krone Thai Baht
1 THB = 0.29 NOK
Sist sjekket 26 januar 2021
Tog
Lokal enveisbillett
74%

Tog i Bangkok er 74 % billigere enn i Oslo.

Oslo
37kr
Bangkok
9,66kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
89%

Et måltid i Bangkok er 89 % billigere enn et måltid i Oslo.

Oslo
180kr
Bangkok
19,89kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
90%

En taxitur i Bangkok er 90 % billigere enn i Oslo.

Oslo
100kr
Bangkok
9,94kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
55%

Kaffe i Bangkok er 55 % billigere enn i Oslo.

Oslo
43,4kr
Bangkok
19,66kr
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Bangkok flyplasser
 • ( Suvarnabhumi Airport (BKK)
  Hvor langt fra sentrum: 29 kms
 • ( Don Mueang International Airport (DMK)
  Hvor langt fra sentrum: 21 kms
K Avstand: 8673 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo er full av hardtarbeidende mennesker som elsker å reise. Er du kanskje en av dem? Nordmenn generelt liker å reise, og reiser ofte. Den største flyplassen I Norge, Oslo lufthavn, Gardermoen, flyr mange millioner mennesker årlig, så dette er en travel flyplass året rundt. Flybilletter fra Oslo til Bangkok er faktisk rimeligere enn du kanskje tror, spesielt med tanke på at reisen er på ganske mange timer – hvor lang avhenger av om du vil reise direkte eller er villig til å mellomlande. Oslo lufthavn, Gardermoen tilbyr blant annet gratis trådløst internett, en rekke spisesteder og flere butikker. Flyplassen er også en veldig behagelig og effektiv flyplass å reise fra, tross de mange reisende.

Transport til Oslo flyplass

Når du skal komme deg til Oslo lufthavn for å fly Oslo Bangkok anbefales det å ta tog, enten Flytoget eller NSBs lokaltog eller regiontog, blant annet F2 til Oslo lufthavn, R11 mot Eidsvoll, eller R10 til Lillehammer. Tog tar ca. 20–25 minutter, går flere ganger om dagen og er ikke dyrt. Det er også flere busselskaper som tilbyr skyss til Gardermoen, men bussen bruker noe lengre tid enn toget. Vil du bruke bil og du ikke kjører selv eller er ekstra heldig og har skyss til flyplassen, er drosje et fint alternativ, selv om dette er mer kostbart enn kollektivtransport.

Transport til Bangkok

Løst oversatt betyr Bangkok englenes by, og er som du kanskje kan forestille deg, langt mer befolket enn noen av de norske byene. Dermed kan byen oppleves som et stort kultursjokk, men det er jo en del av opplevelsen med å reise. Bangkok har et enormt shoppingtilbud og en rekke ulike hoteller. Thailand er varmt hele året, så sørg for å investere i et som har klimaanlegg på rommet, og kanskje et svømmebasseng. Storbyen har mye annet enn shopping å by på så klart, som den svært populære Grand Palace, der du kan se den 75 meter høye Emerald Buddha, et svært hellig symbol i Thailand. Dette er virkelig en må-se-severdighet for alle reisende.

Transport til sentrum

Når du skal fly til Bangkok fra Oslo vil du lande på Suvarnabhumi lufthavn, 32 km unna Bankok sentrum, omtrent 30 minutter med bil og 40–50 minutter med kollektivtransport. Du kan da enten ta buss eller tog, og det er veldig mye å velge mellom. I følge flyplassen er offentlig taxi det mest populære transportvalget inn til sentrum. Taxier kjører døgnet rundt utenfor gate 4 og 7 i første etasje. Du kan faktisk også forhåndsbestille taxi via for eksempel Talixo, en av få pålitelige, Europeiske apper med full dekning i Thailand. På Talixo kan du betale online og det er ofte rimeligere enn vanlig taxi. Generelt lønner det seg å planlegge dette på forhånd.

Andre interessant ruter