Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Malaga

-
-
-
-

Siste flyvninger til Malaga

Bestill nå før det er for sent

Oslo Malaga
tor., 25 jul. OSL - AGP
ons., 31 jul. AGP - OSL
5496kr
Pris per passasjer
Palma de Mallorca Malaga
ons., 11 sep. PMI - AGP
91kr
Pris per passasjer
Haugesund Malaga
fre., 26 jul. HAU - AGP
man., 29 jul. AGP - HAU
4126kr
Pris per passasjer
Oslo Malaga
lør., 20 jul. OSL - AGP
søn., 21 jul. AGP - OSL
4956kr
Pris per passasjer
Oslo Malaga
lør., 20 jul. OSL - AGP
søn., 21 jul. AGP - OSL
4957kr
Pris per passasjer
Oslo Malaga
lør., 20 jul. OSL - AGP
lør., 20 jul. AGP - OSL
7068kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Malaga

OSL
Fly fra Oslo til Malaga
367kr
Pris per passasjer
HAU
Fly fra Haugesund til Malaga
373kr
Pris per passasjer
SVG
Fly fra Stavanger til Malaga
373kr
Pris per passasjer
BGO
Fly fra Bergen til Malaga
386kr
Pris per passasjer
TRD
Fly fra Trondheim til Malaga
390kr
Pris per passasjer
STO
Fly fra Stockholm til Malaga
414kr
Pris per passasjer

Reis til Malaga

Besøk Malaga

I folketall er vel Malaga omtrent på størrelse med Oslo, men likheten stopper omtrent der. Dette er faktisk en av verdens aller eldste byer, med en historie som strekker seg nesten tre tusen år tilbake – om ikke det var imponerende nok, så er faktisk Malaga fødebyen til Pablo Picasso. Hvor mye inspirasjon han har hentet herfra er usikkert, men uansett om man har en kunstnerisk ånd eller ikke, så finner du definitivt inspirasjon her. For oss moderne ferierende har Malaga massevis å by på, enten du er ute etter barer og klubber, eller kunst og kultur – eller bare vil ligge på stranden i dagevis. Ta med gode gåsko – Malaga er perfekt til fots.

Attraksjoner i Malaga

Det går mange billige fly til Malaga, og det er heller ikke nødvendigvis dyrt å bo her, så det er egentlig ingen grunn til å ikke bare pakke kofferten og dra med én gang. Byen er på en måte litt todelt – med neste 3000 års historier, er det utrolig mye å se og oppleve for den som vil reise tilbake i tid, og med et yrende natteliv og shoppingmuligheter selv for de aller mest kresne, har alle noe å velge mellom og holde på med. Og hvis man trenger en pause og jobbe med fargen, er det viden kjent at Malaga har noen av de beste strendene i verden for nettopp den slags. Vi har noen forslag til hva du kan gjøre i Malaga.

Se Malaga:

flyplasser i nærheten av Malaga

Akkurat som byen i seg selv, er flyplassen her et travelt sted. Malaga Costa del Sol lufthavn betjener omtrent 85 % av de internasjonale passasjerene i Andalucia-regionen, og det vil si over 14 millioner mennesker! Det finnes mange billige fly til Malaga – her finner du noen av selskapene som tilbyr flybilletter til Malaga.

Populære flyselskaper

De mest kjente flyselskapene som flyr hit: KLM, IBERIA og Ryanair.

Beliggenhet

Flyplassen ligger ganske så perfekt plassert, under en mil fra selve Malaga. Langt nok unna til at den ikke merkes, men nært nok til at man bare er minutter unna byen. Med 8 kilometers avstand, trenger man ikke bekymre seg for å bruke for mye tid på buss- eller togturen fra flyplassen.

Transport

Fra flyplassen kan man både ta tog eller buss, eller leie seg en egen bil. Spania er et relativt enkelt land å kjøre i, så vil man ha litt ekstra frihet, kan en leiebil anbefales. Det finnes flere busslinjer som tar deg fra flyplassen og til byen, og Cercanias Malaga pendlertogene er et annet godt alternativ.