Denmark (DKK)
Sweden (SEK)

Fly Bergen – Malaga:

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Fly til Malaga fra 1893kr

Se Malaga og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Bergen flyplasser.

Utreise ti, 01 des Tur/retur to, 10 des
BGO Bergen
AGP Malaga
tur/retur fra 1 937kr
Utreise sø, 13 des Tur/retur lø, 26 des
BGO Bergen
AGP Malaga
tur/retur fra 1 893kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Bergen og Malaga for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Valutakurs
1.00 NOK = 0.1 EUR
Norwegian Krone Euro
1 EUR = 10.82 NOK
Sist sjekket 25 november 2020
Tog
Lokal enveisbillett
60%

Tog i Malaga er 60 % billigere enn i Bergen.

Bergen
38kr
Malaga
13,9kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
41%

Et måltid i Malaga er 41 % billigere enn et måltid i Bergen.

Bergen
180kr
Malaga
106,95kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
62%

En taxitur i Malaga er 62 % billigere enn i Bergen.

Bergen
90kr
Malaga
34,01kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
65%

Kaffe i Malaga er 65 % billigere enn i Bergen.

Bergen
46,18kr
Malaga
16,21kr
Bergen flyplasser
 • ( Flesland (BGO)
  Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Malaga flyplasser
 • ( Málaga (AGP)
  Hvor langt fra sentrum: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Hvor langt fra sentrum: 77 kms
K Avstand: 2721 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Bergen er ikke bare en perle på Vestlandet, den har også en av verdens beste flyplasser. Det er ikke tomme ord heller – det er dokumentert. I 2009 ble Flesland kåret til en av de aller beste flyplassene i verden, og å fly Bergen Malaga er rett og slett en glede fra ende til annen. Flere store selskaper har ruter som begynner eller ender i Bergen, og både British Airways, KLM, SAS og Norwegian er på listen over de kjente navnene. Bergen lufthavn Flesland har bare én terminal, men her setter mer enn seks millioner passasjerer i året sin lit til at alt fungerer knirkefritt.

Transport til Bergen flyplass

Reisen begynner med det første skrittet, sies det, og i Bergen har du faktisk flere muligheter når du skal ta ditt. Her går det flybusser til Flesland fra tidlig om morgenen til sent om kvelden, og du kan selvfølgelig også velge å finne deg en drosje, fra hvor som helst og når som helst. Bergen er ikke så stor som byen av og til gir inntrykk av, og Flesland ligger bare litt over halvannen mil, og litt under en halvtime, sør for byen. De vanlige rutebussene går også utover til flyplassen, selv om de bruker litt lengre tid.

Transport til Malaga

Flybilletter Bergen Malaga er ikke vanskelig å få tak i. Spania ar vært en favoritt for vintertrette nordmenn i mange år allerede, og Malaga er definitivt et av de aller mest populære reisemålene som landet har å by på. Byen ligger helt sør i landet, og har vært hjembyen til flere verdenskjente navn, som for eksempel Pablo Picasso og Antonio Banderas. Malaga er også noe litt annet enn resten av Costa del Sol, og er kanskje litt mer for de som liker kultur og historie enn de som liker fest og strandliv. Selv om du selvsagt får både i pose og sekk, hvis du vil!

Transport til sentrum

Å fly fra Bergen til Malaga er enkelt, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum også. Det tar litt under en halvtime med ekspressbussene, eller litt andre tider hvis du velger en spesifikk bussrute til feriestedet ditt. Busslinje A er den de fleste bruker når de skal til sentrum av byen, og den stopper på mange av de mest populære hotellene og resortene som er i tilknytning til byen. Det går også både flyplass-taxi og vanlige taxier hele døgnet, for de som vil lene seg tilbake og ikke tenke på å følge med eller telle stoppesteder.

Andre interessant ruter