Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Amsterdam

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Velg mellom mer enn 660 flyselskaper
  • Velg mellom mer enn 60 000 flyruter
  • Prisgaranti

Siste flyvninger til Amsterdam

Bestill nå før det er for sent

Bergen Amsterdam
sø, 10 des BGO - AMS
to, 14 des AMS - BGO
2891kr
Pris per passasjer
Oslo Amsterdam
to, 25 jan OSL - AMS
296kr
Pris per passasjer
Oslo Amsterdam
to, 07 des OSL - AMS
lø, 09 des AMS - OSL
2071kr
Pris per passasjer
Oslo Amsterdam
ti, 05 des OSL - AMS
on, 06 des AMS - OSL
3063kr
Pris per passasjer
Oslo Amsterdam
ti, 05 des OSL - AMS
ti, 05 des AMS - OSL
4621kr
Pris per passasjer
Oslo Amsterdam
on, 06 des OSL - AMS
to, 07 des AMS - OSL
2127kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Amsterdam

Bestill nå før det er for sent

Reis til Amsterdam

Besøk Amsterdam

Mange har nok et par ting som de assosierer med byen når de reiser til Amsterdam, men selv om man holder seg unna kaffehus og røde lys, er dette en by som har uendelige attraksjoner og aktiviteter. Fra kanalbåter og museer, til sykkelturer og ikke minst en utelivscene som er noe for seg selv – og flybillettene til Amsterdam har aldri vært mer tilgjengelige. I motsetning til Rotterdam, som ikke ligger langt unna, er Amsterdam full av gammel bebyggelse og stilige, små gater der syklende, spaserende og andre på ulike transportmidler kjemper vennskapelig – som regel – om plassen og fremkommeligheten. Innimellom bygg som strekker seg tilbake til tidlig 1600-tall, finner du alt som skal til for en koselig helg, uke eller lenger.

Attraksjoner i Amsterdam

"Gezellig" er et ganske egenartet nederlandsk uttrykk, men det betyr egentlig en kombinasjon av koselig og trivelig, hygge og en følelse av intimitet og tid som står stille i godt selskap. Det er følelsen som Amsterdam sikter etter, og oppnår, og vi har satt sammen en liten liste over hva du bør gjøre i Amsterdam.

Finn gezellig-følelsen din:

flyplasser i nærheten av Amsterdam

Schiphol er en av de største og kanskje mest imponerende flyplassene i Europa, og på tross av størrelsen er det både raskt og enkelt å navigere seg rundt der. Det er også kjapt å komme seg fra sted til sted – nesten uansett hvor du skal, tar det sjelden mer enn ti minutter å gå, og sikkerhetskontrollen er alltid rask. Schiphol startet opp allerede i 1916, som en base for militæret, og startet med sivile flyvninger i 1920 – de vet med andre ord hva de driver med.

Populære flyselskaper

All verdens flyselskaper kjemper om plasser på Schiphol, og for oss nordmenn, er kanskje disse de viktigste: SAS, KLM og Norwegian.

Beliggenhet

Schiphol ligger bare en liten tog- eller busstur utenfor Amsterdam, sørvest, og rett ved Amstelveen.

Transport

Det tar bare omtrent 20 minutter å kjøre fra flyplassen og inn til sentrum av Amsterdam, og hvis du ikke vil velge en av de miljøvennlige taxiene som begynner å bli kjent, finnes det både tog og ekspressbusser som tar deg rett med til sentralstasjonen.