Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Bergen – Amsterdam:

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Amsterdam

Se Amsterdam og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Bergen flyplasser.

Utreise ma, 06 jun Tur/retur to, 09 jun
BGO Bergen
AMS Amsterdam
tur/retur fra 1 405kr
Utreise ti, 14 jun Tur/retur ti, 21 jun
BGO Bergen
AMS Amsterdam
tur/retur fra 1 502kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Bergen og Amsterdam for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Valutakurs
1.00 NOK = 0.1 EUR
Norwegian Krone Euro
1 EUR = 10.3 NOK
Sist sjekket 20 mai 2022
Tog
Lokal enveisbillett
18%

Tog i Amsterdam er 18 % billigere enn i Bergen.

Bergen
40kr
Amsterdam
32,67kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
14%

Et måltid i Amsterdam er 14 % billigere enn et måltid i Bergen.

Bergen
190kr
Amsterdam
163,33kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
43%

En taxitur i Amsterdam er 43 % billigere enn i Bergen.

Bergen
90kr
Amsterdam
51,04kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
21%

Kaffe i Amsterdam er 21 % billigere enn i Bergen.

Bergen
45,25kr
Amsterdam
35,86kr
Bergen flyplasser
 • ( Flesland (BGO)
  Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Amsterdam flyplasser
 • ( Schiphol (AMS)
  Hvor langt fra sentrum: 2 kms
 • ( Rotterdam (RTM)
  Hvor langt fra sentrum: 64 kms
 • ( Welschap (EIN)
  Hvor langt fra sentrum: 108 kms
K Avstand: 892 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Bergen lufthavn Flesland er en av de beste flyplassene i Europa. Det er ikke bare noe vi finner på – den ble faktisk kåret til nettopp den beste i Europa i 2009, og har ikke hvilt på laurbærene siden den gang. Flyplassen har for øyeblikket bare én terminal, men har gått gjennom arbeider for å i alle fall bli litt større i løpet av 2017. Flyene herfra setter kursen mot svært så forskjellige steder i hele verden, og en lang rekke flyselskaper betjener ruter til både øst og vest, innenlands og ikke minst utenlands. Fly fra Bergen til Amsterdam er en av mulighetene. Mer enn 6 millioner passasjerer setter sine ben på Flesland hvert år, og det er ganske så betydelig.

Transport til Bergen flyplass

Med flybilletter Bergen Amsterdam er du klar for en trivelig tur, og det er ikke vanskelig å komme seg til flyplassen. Fra Bergen sentrum er det selvsagt mulig å bestille seg en taxi, og i tillegg til det går det faktisk regelmessige flybusser så godt som hele døgnet – i alle fall de timene når folk flest er våkne. Flybussen starter rundene sine klokken fire om morgenen, og fortsetter til langt på kveld. I tillegg er det tydelig at bergenserne vet hvordan man skal reise standsmessig – det er faktisk mulig å leie seg en privatsjåfør, dersom man skulle ha noen å imponere. Bergen lufthavn Flesland ligger omtrent 25 minutter fra byen, mot sør og forbi Blomsterdalen.

Transport til Amsterdam

Amsterdam er en perle som mange flere burde oppleve, og fly fra Bergen til Amsterdam betjenes kanskje oftest av KLM, Norwegian og SAS her hjemmefra. Amsterdam ble for det meste spart under andre verdenskrig, i motsetning til Rotterdam, for eksempel, så her er det eldgammel bebyggelse, kanalturer og flere museer enn man kan trykke inn i en fellesferie! De som heller vil kjøpe kaffe eller noe attåt har også kommet til riktig sted, men husk uansett kameraet, for her er det mange uforglemmelige motiver.

Transport til sentrum

Schiphol, som Amsterdam lufthavn heter, er en av Europas absolutt største, travleste og viktigste flyplasser, og betjener svimlende mengder passasjerer, i alle fall i forhold til flyplassene her hjemme. Selv om flyplassen er stor, er det enkelt å komme seg dit, og enkelt å navigere seg gjennom den. Velg mellom buss, taxi eller lokaltog, og reisetiden fra sentrum av Amsterdam er på omtrent 20 minutter. Selve flyplassen ligger om lag halvannen mil utenfor byen, mot sør-vest, og motorveien går nesten helt frem til døren, hvis man foretrekker bilreise. Skal du ta en drosje, kan det være lurt å bestille en som har flyplasspris, og hvis man foretrekker noe litt billigere, er Uber blitt et meget populært alternativ.

Andre interessant ruter

Fly fra Bergen til Amsterdam
Lennot Bergen - Amsterdam
Flyg från Bergen till Amsterdam