Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Bali

Siste flyvninger til Bali

Bestill nå før det er for sent

YOGYAKARTA Bali
lør., 15 jun. YIA - DPS
man., 17 jun. DPS - YIA
1078kr
Pris per passasjer
Surabaya Bali
man., 01 jul. SUB - DPS
333kr
Pris per passasjer
Hongkong Bali
tor., 20 jun. HKG - DPS
ons., 26 jun. DPS - HKG
3404kr
Pris per passasjer
Singapore Bali
lør., 15 jun. SIN - DPS
man., 17 jun. DPS - SIN
5236kr
Pris per passasjer
Oslo Bali
lør., 15 jun. OSL - DPS
ons., 19 jun. DPS - OSL
15907kr
Pris per passasjer
Oslo Bali
lør., 15 jun. OSL - DPS
ons., 19 jun. DPS - OSL
16701kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Bali

SIN
Fly fra Singapore til Bali
899kr
Pris per passasjer
BKK
Fly fra Bangkok til Bali
933kr
Pris per passasjer
HKT
Fly fra Phuket til Bali
986kr
Pris per passasjer
BNE
Fly fra Brisbane til Bali
2 963kr
Pris per passasjer
SYD
Fly fra Sydney til Bali
4 070kr
Pris per passasjer
BGO
Fly fra Bergen til Bali
5 130kr
Pris per passasjer

Reis til Bali

Besøk Bali

Hvis man skal oppsummere mange nordmenns reisedrømmer i ett ord, eller ett navn, er nok Bali det som kommer aller nærmest. Eksotisk, langt borte, varmt, vennlig og ikke minst en sjanse til å tine seg opp før høsten setter inn her i nord, eller til å rømme fra kulda når den allerede er her. Selv folket kan få en til å tine opp, og er kanskje hovedgrunnen til at mange kommer tilbake igjen og igjen – det, og at det faktisk finnes billige fly til Bali, rett her hjemmefra. Vann, strand, sol og sommer, og en liten øy som er stappfull av både opplevelser og inntrykk.

Attraksjoner i Bali

Bali har en rik kultur. Flybilletter til Bali er overkommelige for de aller fleste budsjetter, og du kommer til å sitte igjen med minner og opplevelser som varer en livstid. Det er nesten umulig å samle sammen en bitteliten liste over ting som bør være med når du planlegger hva du skal gjøre på Bali, men vi har gjort et forsøk i alle fall.

Finn din indre balineser:

flyplasser i nærheten av Bali

Flyplassen på Bali har omtrent 20 millioner passasjerer i året, og har faktisk blitt kåret til den tredje beste flyplassen i hele verden. Det er virkelig noe å smykke seg med, og er vel fortjent, i følge de fleste som har vært der. Reiser til Bali blir stadig mer populært, og dermed er det en god sjanse for at du kan finne en som er innenfor budsjettet, og oppleve en storartet flyplass som er porten til enda bedre opplevelser.

Populære flyselskaper

En svært imponerende liste over selskaper har ruter til Bali, og her er noen av dem: Virgin Atlantic, Singapore Airlines og Malaysia Airlines.

Beliggenhet

Flyplassen ligger rett utenfor Kota Denpasar, sør på Bali, og å reise hit tar deg omtrent rett til hjertet av alt det du er ute etter.

Transport

Taxi er definitivt en av hovedmåtene å reise fra flyplassen på, og den offisielle taxiholdeplassen er rett utenfor ankomsthallen. Der betaler du for turen, og tar med kvitteringen til bilen.