Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Trondheim – Oslo:

Last minute-flyvninger fra Trondheim til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Trondheim Oslo
man., 24 jun. TRD - OSL
tor., 27 jun. OSL - TRD
1723kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
fre., 05 jul. TRD - OSL
424kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
tir., 02 jul. TRD - OSL
tor., 04 jul. OSL - TRD
970kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
lør., 06 jul. TRD - OSL
man., 08 jul. OSL - TRD
1866kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
ons., 10 jul. TRD - OSL
tor., 11 jul. OSL - TRD
1465kr
Pris per passasjer
Trondheim Oslo
man., 15 jul. TRD - OSL
tir., 16 jul. OSL - TRD
1451kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
10% Tog i Oslo er 10 % billigere enn i Trondheim.
Trondheim 44,5kr
Oslo 41kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
10% Et måltid i Oslo er 10 % billigere enn et måltid i Trondheim.
Trondheim 250kr
Oslo 220kr
Avstand: 393 kms
Trondheim flyplasser
Trondheim-Vaernes (TRD) Hvor langt fra sentrum: 27 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Trondheim

Mange kaller Trondheim for en av de "yngste" byene i Norge, med sitt levende og spennende studentmiljø. Om du velger å fly Trondheim–Oslo, flyr du fra Værnes lufthavn. Denne flyplassen er et knutepunkt for Midt-Norge, og er viktig for hele regionen. Flyplassen er bare 35 kilometer fra byen i retning østover, og du kan enkelt og greit komme deg dit ved hjelp av ulike kollektivtilbud. Når du er på flyplassen kan du kose deg med en god matbit, en shoppingrunde eller en tur i Tax-Free-butikken. I tillegg finnes det en lekeplass for de aller minste reisende.

Transport til Trondheim flyplass

Hvis du har flybilletter Trondheim–Oslo må du dra til Værnes lufthavn 35 kilometer øst for byen. Her har du flere muligheter. Rutebussene kan du ta fra bussholdeplasser i Trondheim sentrum. Flybussen og de ulike ekspressbussene kjører også innom mange av de vanlige holdeplassene i byen, for eksempel Studentersamfundet, og disse tar deg til flyplassen på i underkant av en time. Det er to tog som kjører innom Værnes lufthavn, og dette er Trondheim–Steinkjer og Trondheim–Bodø, begge disse kan du ta fra Trondheim Sentralstasjon. Du kan også enkelt ta taxi fra en av de mange taxiholdeplassene i sentrum.

Transport til Oslo

Etter at du har landet på Gardermoen finnes det mye å gjøre! Om du vil på sightseeing er det nok av fine steder å besøke, blant annet Holmenkollen, Slottet, Stortinget, Oslo rådhus, Operaen, Barcode, Vigelandsparken og Munchmuseet. Men om du føler deg mer urban anbefales området rundt Youngstorget, Grünerløkka og Grønland. Her finnes det flust av barer, spisesteder og kaféer. Ta for eksempel en spasertur langs Akerselva og stopp for noe kaldt eller varmt å drikke på Blå eller Månefisken. I tillegg er Oslo en viktig konsertby for nordiske artister, det virker nesten som det er livemusikk overalt i sentrum!

Transport til sentrum

Når du velger å ta fly fra Trondheim til Oslo, kommer du til en av to flyplasser. Torp ligger i Sandefjord, cirka 1,2 mil fra Oslo. Herfra kan du ta en ekspressbuss fra flyplassen, en taxi eller bruke Vestfoldbanen. Gardermoen ligger nærmere, nemlig 45 km nordøst for Oslo. Fra Gardermoen kan du ta lokaltog eller flytog, som bruker omkring 20 minutter, eller du kan ta lokalbuss, flybuss eller enkelte ekspressbusser fra andre tilbydere. Bussholdeplassene ligger rett utenfor ankomsthallen, og turen inn til sentrum varierer mellom 30 og 50 minutter. Om du heller vil ta taxi finnes det også taxiholdeplass ved flyplassen.