Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Kristiansand – Oslo:

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra Kristiansand til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Kristiansand Oslo
fre., 26 jul. KRS - OSL
fre., 26 jul. OSL - KRS
2695kr
Pris per passasjer
Kristiansand Oslo
lør., 19 okt. KRS - OSL
499kr
Pris per passasjer
Kristiansand Oslo
man., 29 jul. KRS - OSL
tir., 30 jul. OSL - KRS
1561kr
Pris per passasjer
Kristiansand Oslo
fre., 02 aug. KRS - OSL
lør., 03 aug. OSL - KRS
1976kr
Pris per passasjer
Kristiansand Oslo
ons., 07 aug. KRS - OSL
fre., 09 aug. OSL - KRS
2174kr
Pris per passasjer
Kristiansand Oslo
søn., 11 aug. KRS - OSL
ons., 14 aug. OSL - KRS
1600kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
20% Tog er 20 % dyrere i Oslo enn i Kristiansand.
Kristiansand 34kr
Oslo 42kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
30% Et vanlig måltid er 30 % dyrere i Oslo enn i Kristiansand.
Kristiansand 175kr
Oslo 230kr
Avstand: 252 kms
Kristiansand flyplasser
Kjevik (KRS) Hvor langt fra sentrum: 9 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Kristiansand

Idyllisk, vakkert og med en uslåelig sjølukt trekker årlig tusenvis av nordmenn fra hele landet til Kristiansand for å boltre seg i Dyreparken eller med et glass vin på en solfylt brygge. Kun 16 km fra sentrum ligger også byens eneste tilknyttede flyplass, Kristiansand lufthavn, Kjevik. Her kan du blant annet fly Kristiansand Oslo og til noen internasjonale destinasjoner også. Det er ikke en stor flyplass med mange butikker, kiosker eller restauranter, men det er nok til en komfortabel, kort flytur, og flybilletter Kristiansand Oslo er ikke veldig dyrt. På flyplassen tilbys det også gratis, trådløst internett og godt med parkering.

Transport til Kristiansand flyplass

Du kommer deg til Kristiansand lufthavn, Kjevik på rundt 20 minutter med bil, og det tar ca. 30 minutter med buss dit. Buss er det eneste kollektiv-alternativet, og det er linje 35 Tveit som stopper rundt om i sentrum du burde ta. Bare vær obs på at dette er en rutebuss, så de vil ikke følge flytidene. Om du ikke vil ta buss eller kan kjøre selv, kan du også ta taxi med Agder Taxi eller Taxi Sør. Flyplassen er som sagt ikke stor, men her kan du reise med både Norwegian, SAS eller Widerøe til Oslo.

Transport til Oslo

Oslo er en pulserende by, og ulik andre byer i Norge. Den har utrolig mye å by på innen både shopping, restauranter, aktiviteter og severdigheter. Er du glad i å handle når du er på tur anbefales Bogstadveien, Karl Johansgate, og "kvadraturen", hvor du blant annet finner Steen & Strøm. Om du vil oppsøke noen hyggelige kaféer og barer, ligger det perler spredt rundt i hele Oslo, men mange av de kan du finne i Grünerløkka-området. Oslo er også kjent for en rekke herlige burgerrestauranter som er verdt å oppleve, som for eksempel Døgnvill eller Nighthawk Diner.

Transport til sentrum

Å komme seg til sentrum etter fly fra Kristiansand til Oslo er heldigvis veldig enkelt. Fra Oslo lufthavn, Gardermoen kan du enkelt ta Flytoget, NSB, buss eller taxi til sentrum. Oslo sentrum ligger 20–50 minutter unna flyplassen, avhengig av om du kjører med bil, tog eller buss. Flytoget vil være det raskeste, men ikke det rimeligste alternativet. Det er likevel et populært valg blant reisende, da de er kjent for punktlighet, god kundeservice og komfort. Enten du er glad i shopping, restauranter, museer eller aktiviteter, har Oslo mye å by på, så her anbefales det å planlegge dagene på forhånd for den ultimate opplevelsen.