Trenger du hjelp?

Få eksklusive tilbud: 23 50 20 44

Fly Kristiansand – Bergen:

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
  • Sammenlign de billigste tilbudene
  • Fly til Bergen fra 1449kr

Se Bergen og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Kristiansand flyplasser.

Utreise fr, 08 nov Tur/retur lø, 09 nov
KRS Kristiansand
BGO Bergen
tur/retur fra 1 449kr
Utreise fr, 22 nov Tur/retur sø, 24 nov
KRS Kristiansand
BGO Bergen
tur/retur fra 1 521kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Kristiansand og Bergen for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
20%

Tog er 20 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.

Kristiansand
32kr
Bergen
38kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
20%

Et vanlig måltid er 20 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.

Kristiansand
152,5kr
Bergen
180kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
20%

En taxitur i Bergen er 20 % billigere enn i Kristiansand.

Kristiansand
100kr
Bergen
80kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
12%

Kaffe er 12 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.

Kristiansand
38,5kr
Bergen
42,99kr
( Kristiansand flyplasser
  • ? Kjevik (KRS)
    Hvor langt fra sentrum: 9 kms
) Bergen flyplasser
  • ? Flesland (BGO)
    Hvor langt fra sentrum: 12 kms
L Avstand: 292 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Kristiansand

Kristiansand er noe helt unikt – sørlandsbyen nordmenn elsker å reise til om sommeren. Du finner en flyplass tilknyttet byen, nemlig Kristiansand lufthavn, Kjevik, som flyr til noen av de største norske byene og til flere andre land. Ønsker du for eksempel å fly fra Kristiansand til Bergen, er dette avreisestedet. Her er det godt med parkeringsplasser og gratis trådløst internett mens du venter på avgang. Dessverre er det ikke mange butikker å boltre seg i her, men de har det du trenger av snacks eller lesestoff til en kort flytur på Deli de Luca. Flybilletter Kristiansand Bergen er også rimelige, så du har heldigvis nok av lommepenger til overs å bruke i Bergen by.

Transport til Kristiansand flyplass

Kristiansand lufthavn, Kjevik ligger kun 16 km utenfor sentrum, så det er heldigvis ikke lange turen. Om du vil komme deg kollektivt til flyplassen blir buss det eneste alternativet. Lokalbussen, linje 35 Tveit, bruker omtrent 45–50 minutter ut til flyplassen, og den stopper på flere steder i sentrum. Merk deg at dette er en rutebuss med faste avganger, og vil ikke følge flyavgangene. Om du heller vil ta taxi, kjører både Taxi Sør og Agder Taxi til og fra flyplassen. Kjevik er en nokså liten flyplass, men både Widerøe, Norwegian og SAS har som regel fly Kristiansand Bergen daglig, med varierende priser basert på tiden av året og dag i uka.

Transport til Bergen

Bergen er kjent som byen i Norge med flest regndager i løpet av året. Det stemmer, men det er fullt mulig å virkelig kose seg her, selv om været kanskje ikke alltid er på din side. Liker du å være innendørs har Bergen et populært akvarium, og er kjent for Edvard Grieg-museet Troldhaugen. Andre severdigheter du virkelig burde oppleve er Bryggen i Bergen, hvor du kan se alle de idylliske, små husene som har havnet på verdensarvlisten. Fisketorget er også populært, og om du er glad i litt trening kan du nyte utsikten over byen fra Ulriken, Bergens høyeste fjell.

Transport til sentrum

Etter den korte flyturen på drøye 50 minutter, lander du på Bergen lufthavn, Flesland. Herfra kan du enkelt komme deg til Bergen sentrum med taxi eller buss på kun 20–30 minutter. Med buss kan du velge mellom Flybussen og vanlig rutebuss. Flybussen kjører fra like utenfor flyplassen til sentrum, og rutebuss nr. 23 Loddefjord og Storavatnet, Sotra kjører fra Holdeplass G fra Clarion Hotel Bergen. Merk deg at her er det bussbytte ved Dolvik Terminal til sentrum. Det er også en rekke taxiselskaper rett utenfor flyplassen som kan kjøre deg inn til byen på kun 20 minutter uten trafikk, og du kan til og med ta limousin om du føler deg ekstra fjong.

Andre interessant ruter