Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Oslo – Bergen:

Last minute-flyvninger fra Oslo til Bergen

Bestill nå før det er for sent

Oslo Bergen
ons., 29 mai TRF - BGO
søn., 02 jun. BGO - TRF
1793kr
Pris per passasjer
Oslo Bergen
fre., 24 mai OSL - BGO
496kr
Pris per passasjer
Oslo Bergen
ons., 22 mai OSL - BGO
ons., 22 mai BGO - OSL
1076kr
Pris per passasjer
Oslo Bergen
tor., 16 mai TRF - BGO
tor., 16 mai BGO - TRF
1914kr
Pris per passasjer
Oslo Bergen
fre., 24 mai OSL - BGO
søn., 26 mai BGO - OSL
1702kr
Pris per passasjer
Oslo Bergen
tor., 06 jun. OSL - BGO
tor., 06 jun. BGO - OSL
1285kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
0% En togbillett i Bergen koster omtrent det samme som i Oslo.
Oslo 40kr
Bergen 40kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
10% Et vanlig måltid er 10 % dyrere i Bergen enn i Oslo.
Oslo 225kr
Bergen 237,1kr
Avstand: 305 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo har det meste en nordmann kan be om, men heldigvis har vi flere herlige byer i Norge som bør ses! Å fly fra Oslo til Bergen er heldigvis ikke noe problem, da Norges største flyplass ligger like utenfor Oslo. I tillegg kan du også reise fra Sandefjord lufthavn, Torp til flere norske byer, men Torp er et godt stykke lenger unna Oslo enn Oslo lufthavn, Gardermoen. Herfra kan du fly med blant andre Norwegian og SAS for en billig penge. Det er avganger hele tiden, så her er det bare å velge og vrake, og rimelige flybilletter fra Oslo til Bergen finner du kjempeenkelt på nett.

Transport til Oslo flyplass

Det mest fristende er kanskje å bruke bil til flyplassen, men det er faktisk veldig enkelt og greit, og ofte raskere, å reise kollektivt. Da anbefales enten Flytoget eller et av NSBs tog, som kjører helt frem til Oslo lufthavn på kun 20–25 minutter. Med bil tar det ca. 40 minutter fra Oslo sentrum, avhengig av trafikken. Det går også busser, men de bruker noe lengre tid. Buss kan riktignok være et fint alternativ dersom du reiser fra andre steder i Oslo enn sentrum, ettersom flere har stoppesteder også utenfor sentrumskjernen. Lokaltogene du kan ta er F2 Oslo lufthavn, R10 Lillehammer, og L12 Eidsvoll.

Transport til Bergen

Bergen er et populært reisemål for nordmenn, og det er forståelig. Byen er omringet av hele syv fjell, så det er et perfekt sted om du er glad i friluftsaktiviteter. I tillegg har også Bergen et imponerende kulturliv. Her anbefales det å ta seg en fin spasertur i byen, så du kan se Bryggen i Bergen. Få også med deg alle de sjarmerende husene Bergen er så kjent for på Bymuseet, med ca. 50 trehus fra 1700-, 1800-, og 1900-tallet. Eller hva med å hoppe på en avslappende båttur, så du kan se det nydelige kystlandskapet og de praktfulle fjordene? Her er mulighetene mange.

Transport til sentrum

Når du skal fly Oslo Bergen vil du lande på Bergen lufthavn, Flesland, og flyturen tar mindre enn én time. Flyplassen ligger ca. 17 km unna sentrum, så ca. 25 minutter med bil. Det rimeligste alternativet for transport til sentrum er vanlig rutebuss. Da kan du ta linje 23 mot Loddefjord og Storavatnet, Sotra. Den kjører fra holdeplass G ved Clarion Hotell. Tar du denne må du bytte buss ved Dolvik terminal for å komme deg til sentrum, så vær obs på det. Vil du komme frem direkte kan du også ta Flybussen, som kjører helt til endestoppet på Bryggen i Bergen.