Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Oslo – Ålesund:

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Ålesund

Se Ålesund og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Oslo flyplasser.

Utreise sø, 22 mai Tur/retur ti, 24 mai
OSL Oslo
AES Ålesund
tur/retur fra 704kr
Utreise ma, 06 jun Tur/retur to, 09 jun
OSL Oslo
AES Ålesund
tur/retur fra 462kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Oslo og Ålesund for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
10%

Tog er 10 % dyrere i Ålesund enn i Oslo.

Oslo
39kr
Ålesund
41,5kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
20%

Et måltid i Ålesund er 20 % billigere enn et måltid i Oslo.

Oslo
194,5kr
Ålesund
150kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
0%

En taxi i Ålesund koster omtrent det samme som i Oslo.

Oslo
103,5kr
Ålesund
99kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
5%

Kaffe er 5 % dyrere i Ålesund enn i Oslo.

Oslo
44,5kr
Ålesund
46,67kr
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Ålesund flyplasser
 • ( Vigra (AES)
  Hvor langt fra sentrum: 9 kms
K Avstand: 375 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo er den levende byen med de mange parkene, hipsterne, restaurantene, trikkene og bydelene. Oslo har sin egen flyplass tilknyttet – Oslo lufthavn, eller Gardermoen som den også kalles. Gardermoen er i stadig utbygging, og blir større for hvert år med flere gode shopping- og spisemuligheter for reisende. Flyplassen er et stykke unna byen, da den ligger i Ullensaker kommune, ca. 5 mil nordøst for Oslo, men det er heldigvis mange bra og raske kollektivtransportmuligheter å velge blant. Du kan faktisk også ta fly fra Sandefjord lufthavn, Torp, men du kan ikke fly Oslo Ålesund herfra, så Oslo lufthavn, Gardermoen blir det beste valget ditt.

Transport til Oslo flyplass

Etter å ha bestilt fly fra Oslo til Ålesund er det veldig enkelt å ta seg til flyplassen, enten via Flytoget, NSB, buss eller taxi. Toget bruker ca. 20 minutter til flyplassen. Flytoget er det dyreste kollektivtransportalternativet, men til gjengjeld det raskeste og kanskje mest pålitelige. Med NSB kan du både ta tog F1, F2, L12, R10 og R11 fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn. Du kan også eventuelt ta buss, men bussen bruker noe lenger tid, avhengig av selskap. Bussen kan være et fint alternativ dersom du reiser fra andre steder i Oslo enn sentralstasjonen, da bussene dekker større områder.

Transport til Ålesund

Ålesund er faktisk en av de mest populære destinasjonene for turister i Norge, og det er ikke så veldig rart. Den vakre utsikten til sjø og fjell er virkelig et syn for seg selv, og settingen er som tatt ut fra et norsk eventyr. Flybilletter Oslo Ålesund får du også til en overkommelig pris, så dette burde du få med deg. Da Ålesund kan tilby så utrolig fin natur er uteaktiviteter et godt valg. Blant annet har byen et flott akvarium, som er integrert i naturen. Du finner også en uslåelig utsikt over hele Ålesund fra toppen av byfjellet Aksla, hvor du til og med kan ta deg en matbit på restauranten der.

Transport til sentrum

For å komme deg fra Ålesund lufthavn, Vigra til bysentrum kan du ta buss eller taxi. Tog er ikke tilgjengelig her. Flyplassen ligger 17 km unna Ålesund sentrum. Flybussen kjører til Moa og Ålesund sentrum, og turen til sentrum er på ca. 25 minutter. Du kan også til og med ta båt, med flybuss til hurtigbåtkaia på Valderøy, som korresponderer med båt til Hareid. Om du vil ta taxi er det egen holdeplass ved utgangen, og reisetiden inn til sentrum av Ålesund er på ca. 15 minutter, men dette vil være et mindre rimelig alternativ.

Andre interessant ruter

Fly fra Oslo til Ålesund
Lennot Oslo - Ålesund
Flyg från Oslo till Ålesund