Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Oslo – Trondheim:

Last minute-flyvninger fra Oslo til Trondheim

Bestill nå før det er for sent

Oslo Trondheim
tir., 14 mai OSL - TRD
tor., 16 mai TRD - OSL
1684kr
Pris per passasjer
Oslo Trondheim
fre., 14 jun. OSL - TRD
481kr
Pris per passasjer
Oslo Trondheim
tor., 23 mai OSL - TRD
tor., 23 mai TRD - OSL
1101kr
Pris per passasjer
Oslo Trondheim
fre., 24 mai OSL - TRD
søn., 26 mai TRD - OSL
1665kr
Pris per passasjer
Oslo Trondheim
fre., 31 mai TRF - TRD
søn., 02 jun. TRD - TRF
1491kr
Pris per passasjer
Oslo Trondheim
man., 03 jun. OSL - TRD
tir., 04 jun. TRD - OSL
1282kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
10% Tog er 10 % dyrere i Trondheim enn i Oslo.
Oslo 40kr
Trondheim 43kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
10% Et vanlig måltid er 10 % dyrere i Trondheim enn i Oslo.
Oslo 225kr
Trondheim 250kr
Avstand: 393 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Trondheim flyplasser
Trondheim-Vaernes (TRD) Hvor langt fra sentrum: 27 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo er en viktig by for Norges studenter. Oslo lufthavn, Gardermoen er en internasjonal flyplass og er et viktig knutepunkt for hele Øst-Norge. De har mange moderne tjenester for sine reisende. Om du eller en i din familie trenger assistanse på flyplassen kan man ordne dette bare man ringer og snakker med betjeningen på flyplassen. Flight Park er en tjeneste hvor en ansatt ved flyplassen passer på bilen din og kan vaske og fikse denne mens du er på ferie. Innsjekking er blitt en lek med intuitive touchskjermer som står plassert i inngangspartiet, de gir deg boardingkort og av og til muligheter for setereservering.

Transport til Oslo flyplass

Mange studenter sitter på et fly Oslo–Trondheim. De samme studentene kan spare penger om de kjøper en studentbillett fra sjåføren på ekspressbussen som går fra hotellet på Holbergs plass. Om du er en vanlig reisende kan det kanskje lønne seg å ta Flytoget eller et av NSBs tog fra en av de sentrale holdeplassene, for eksempel Oslo S. Ved reise med Flytoget kan bankkortet ditt trekkes på en kortleser og dette vil gi deg en billett direkte på bankkortet ditt. 20 minutter etterpå er du ved Oslo lufthavn. Ikke glem taxi heller, dette er en dyrere, men behagelig, mulighet. Det går også flere busser fra Bussterminalen.

Transport til Trondheim

Flybilletter Oslo–Trondheim er populære blant flere typer reisende. Alle de unge studentene gjør Trondheim til en ganske spennende by med et yrende natteliv. Om du er ung burde du absolutt besøke Studentersamfundet, dette er en stor rød bygning rett ved Elgeseterbroen. Her finnes det mange ulike barer og utesteder, alt i samme bygning, de brygger til og med eget øl på huset. Om du reiser med hele familien bør du absolutt se på Nidarosdomen, hvor utallige norske konger er blitt kronet. Det anbefales sterkt å ta en guidet tur ned i katakombene.

Transport til sentrum

Trondheim lufthavn, Værnes er navnet på flyplassen du ender opp på med med fly fra Oslo til Trondheim. Etter at du har hentet bagasjen din i underetasjen finnes det busser som går direkte til byen rett utenfor døren til terminalen. Det finnes blant annet Værnes-ekspressen og andre firmaer som kjører ruten. Den bruker kanskje rundt en time på hele turen, og stopper blant annet i Midtbyen og rett utenfor Studentersamfundet. Taxi kan naturligvis bestilles, eller så kan du gå ut dørene og finne en rekke med ventende biler utenfor terminalen. Det finnes også lokale busser som kjører, og rutetabell finnes på ATBs hjemmesider.