Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Ålesund – Oslo:

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Oslo

Se Oslo og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Ålesund flyplasser.

Utreise lø, 30 okt Tur/retur fr, 05 nov
AES Ålesund
OSL Oslo
tur/retur fra 566kr
Utreise ma, 15 nov Tur/retur to, 18 nov
AES Ålesund
OSL Oslo
tur/retur fra 566kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Ålesund og Oslo for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
10%

Tog i Oslo er 10 % billigere enn i Ålesund.

Ålesund
42kr
Oslo
38kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
30%

Et vanlig måltid er 30 % dyrere i Oslo enn i Ålesund.

Ålesund
150kr
Oslo
190kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
0%

En taxi i Oslo koster omtrent det samme som i Ålesund.

Ålesund
100kr
Oslo
100kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
10%

Kaffe i Oslo er 10 % billigere enn i Ålesund.

Ålesund
46,25kr
Oslo
43,7kr
Ålesund flyplasser
 • ( Vigra (AES)
  Hvor langt fra sentrum: 9 kms
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
K Avstand: 375 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Ålesund

Ålesund er en av perlene langs kysten av Norge, så hvorfor man vil dra herfra er kanskje mer et mysterium. Når du skal fly Ålesund Oslo, trenger du ikke lete lenge for å finne avreisepunktet. Flyplassen i Ålesund har blitt lagt halvannen mil utenfor byen, og har navnet sitt etter øya den befinner seg på, nemlig Vigra. Det er bare én enkelt terminal, men med flere utvidelser og forbedringer på 2000-tallet, går det faktisk overraskende mange flyruter herfra, og mange av dem er internasjonale. Da er det ingen sak å fly fra Ålesund til Oslo, i alle fall.

Transport til Ålesund flyplass

Med bare 15 minutters reisetid med bil fra Ålesund sentrum til Vigra, er det ikke noe stort problem å finne veien. Det går også både flybusser og vanlige lokalbusser ut til flyplassen svært regelmessig, og en drosjetur kommer heller ikke til å tømme lommeboken. Som sagt ligger Ålesund lufthavn Vigra bare litt over en og en halv mil utenfor sentrum, og flybussene går fra havneområdet i byen. For å finne en taxi i Ålesund, er det bare å se seg om – den relativt lille byen betjenes av to taxiselskaper, som gjerne stiller opp og får deg helskinnet til flyet ditt. Vel, i alle fall ut til flyplassen, hvis du ikke foretrekker å kjøre selv eller sette deg på en buss.

Transport til Oslo

Flybilletter Ålesund Oslo blir bare billigere, og med så mange severdigheter som storbyen har å by på, burde alle unne seg en tur. Flyplassen ligger som kjent et lite stykke utenfor byen når man kommer til Oslo, men når man ankommer sentrum, er det ikke noe bedre sted å se både kunst og kultur. Med mange av de nasjonale galleriene og museene våre i gangavstand fra hverandre, er det ingen grunn til å ikke ta dem med i timeplanen. Munchmuseet, Vigelandsparken, Nasjonalgalleriet, Slottet og Stortinget er rett og slett steder man bare må se.

Transport til sentrum

Fra Oslo lufthavn Gardermoen er det en omtrent 40 minutters kjøretur dersom man velger å ta drosje, eller leie seg en egen bil. Men, det finnes andre alternativer også. Gardermoen ligger nord for Oslo, litt nord for Jessheim og Kløfta, og med Flytoget eller NSB er det bare litt over 20 minutter i et ganske så behagelig togsete. Da kommer du deg enten til Oslo Sentralstasjon, eller til Nationaltheatret, og begge deler er omtrent så sentralt som man kan ønske seg. Flybussen er et alternativ for de som ønsker det, og har avganger rett utenfor døren i ankomsthallen på flyplassen – mye enklere enn det blir det rett og slett ikke.

Andre interessant ruter

Fly fra Ålesund til Oslo
Lennot Ålesund - Oslo
Flyg från Ålesund till Oslo