Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Ålesund – Oslo:

Last minute-flyvninger fra Ålesund til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Ålesund Oslo
tor., 06 jun. AES - TRF
fre., 07 jun. TRF - AES
1643kr
Pris per passasjer
Ålesund Oslo
man., 10 jun. AES - OSL
437kr
Pris per passasjer
Ålesund Oslo
tir., 28 mai AES - OSL
tor., 30 mai OSL - AES
985kr
Pris per passasjer
Ålesund Oslo
ons., 22 mai AES - OSL
ons., 22 mai OSL - AES
1598kr
Pris per passasjer
Ålesund Oslo
fre., 31 mai AES - OSL
man., 03 jun. OSL - AES
1546kr
Pris per passasjer
Ålesund Oslo
tor., 13 jun. AES - OSL
fre., 14 jun. OSL - AES
1556kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
10% Tog i Oslo er 10 % billigere enn i Ålesund.
Ålesund 44,5kr
Oslo 40kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
37% Et vanlig måltid er 37 % dyrere i Oslo enn i Ålesund.
Ålesund 160kr
Oslo 218,43kr
Avstand: 375 kms
Ålesund flyplasser
Vigra (AES) Hvor langt fra sentrum: 9 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Ålesund

Ålesund er en av perlene langs kysten av Norge, så hvorfor man vil dra herfra er kanskje mer et mysterium. Når du skal fly Ålesund Oslo, trenger du ikke lete lenge for å finne avreisepunktet. Flyplassen i Ålesund har blitt lagt halvannen mil utenfor byen, og har navnet sitt etter øya den befinner seg på, nemlig Vigra. Det er bare én enkelt terminal, men med flere utvidelser og forbedringer på 2000-tallet, går det faktisk overraskende mange flyruter herfra, og mange av dem er internasjonale. Da er det ingen sak å fly fra Ålesund til Oslo, i alle fall.

Transport til Ålesund flyplass

Med bare 15 minutters reisetid med bil fra Ålesund sentrum til Vigra, er det ikke noe stort problem å finne veien. Det går også både flybusser og vanlige lokalbusser ut til flyplassen svært regelmessig, og en drosjetur kommer heller ikke til å tømme lommeboken. Som sagt ligger Ålesund lufthavn Vigra bare litt over en og en halv mil utenfor sentrum, og flybussene går fra havneområdet i byen. For å finne en taxi i Ålesund, er det bare å se seg om – den relativt lille byen betjenes av to taxiselskaper, som gjerne stiller opp og får deg helskinnet til flyet ditt. Vel, i alle fall ut til flyplassen, hvis du ikke foretrekker å kjøre selv eller sette deg på en buss.

Transport til Oslo

Flybilletter Ålesund Oslo blir bare billigere, og med så mange severdigheter som storbyen har å by på, burde alle unne seg en tur. Flyplassen ligger som kjent et lite stykke utenfor byen når man kommer til Oslo, men når man ankommer sentrum, er det ikke noe bedre sted å se både kunst og kultur. Med mange av de nasjonale galleriene og museene våre i gangavstand fra hverandre, er det ingen grunn til å ikke ta dem med i timeplanen. Munchmuseet, Vigelandsparken, Nasjonalgalleriet, Slottet og Stortinget er rett og slett steder man bare må se.

Transport til sentrum

Fra Oslo lufthavn Gardermoen er det en omtrent 40 minutters kjøretur dersom man velger å ta drosje, eller leie seg en egen bil. Men, det finnes andre alternativer også. Gardermoen ligger nord for Oslo, litt nord for Jessheim og Kløfta, og med Flytoget eller NSB er det bare litt over 20 minutter i et ganske så behagelig togsete. Da kommer du deg enten til Oslo Sentralstasjon, eller til Nationaltheatret, og begge deler er omtrent så sentralt som man kan ønske seg. Flybussen er et alternativ for de som ønsker det, og har avganger rett utenfor døren i ankomsthallen på flyplassen – mye enklere enn det blir det rett og slett ikke.