Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Stavanger – Oslo:

Last minute-flyvninger fra Stavanger til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Stavanger Oslo
fre., 26 jul. SVG - OSL
man., 29 jul. OSL - SVG
2372kr
Pris per passasjer
Stavanger Oslo
tir., 06 aug. SVG - TRF
534kr
Pris per passasjer
Stavanger Oslo
ons., 24 jul. SVG - OSL
tor., 25 jul. OSL - SVG
1373kr
Pris per passasjer
Stavanger Oslo
man., 15 jul. SVG - OSL
ons., 17 jul. OSL - SVG
1685kr
Pris per passasjer
Stavanger Oslo
fre., 02 aug. SVG - OSL
søn., 04 aug. OSL - SVG
2243kr
Pris per passasjer
Stavanger Oslo
ons., 07 aug. SVG - OSL
fre., 09 aug. OSL - SVG
1463kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
0% En togbillett i Oslo koster omtrent det samme som i Stavanger.
Stavanger 42kr
Oslo 42kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
10% Et måltid i Oslo er 10 % billigere enn et måltid i Stavanger.
Stavanger 250kr
Oslo 225kr
Avstand: 304 kms
Stavanger flyplasser
Sola (SVG) Hvor langt fra sentrum: 11 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Stavanger

Stavanger er en av Norges vakreste byer, men om du likevel bestemmer deg for å ta deg en tur til Oslo er det et par ting du bør vite. Om du velger å fly Stavanger–Oslo må du komme deg til den eneste flyplassen i Stavanger, nemlig Sola lufthavn. Sola er den eldste sivile flyplassen i Norge, og frakter hvert år over 4,5 millioner passasjerer. Fra Sola kan du fly til hele 58 ulike destinasjoner, og mange store internasjonale flyselskaper flyr herfra. Dette er en tradisjonsrik flyplass full av historie, samtidig som den er innovativ og stadig i utvikling.

Transport til Stavanger flyplass

Før opplevelsen din i Oslo kan begynne, må du først kjøpe flybilletter Stavanger–Oslo og reise til flyplassen Sola som ligger omkring 13 kilometer unna, sør fra Stavanger. I Stavanger sentrum har du flust av reisemuligheter ut til flyplassen: taxi, buss og bil. Selvfølgelig har man en egen flybuss som går fra byen ut til flyplassen med hyppige avganger, og linje 9 med lokalbuss tar deg med, via Tananger, til flyplassen. I tillegg kan man selvfølgelig velge å ta taxi, som bruker kun omkring 15–20 minutter ut til Sola. Når denne reiseveien er tilbakelagt kan eventyret begynne!

Transport til Oslo

Det er nok av ting å gjøre i Oslo! Du kan besøke designerperlen Operaen, som ligger majestetisk til ved Oslofjorden, og ta en titt på det moderne området Barcode. Eller du kan vanke på de spennende matstedene ved Youngstorget og i Torggata. Om du er mer interessert i noe å drikke, kan du henge rundt i barene og kaféene på Grünerløkka. Du kan også oppdage flere ukjente musikkperler. Hør rock på den eldste rockepuben i Oslo, Last Train, som ligger i Karl Johansgate, eller hør det funky husbandet på Blå hver søndag rett ved Akerselva.

Transport til sentrum

Å fly fra Stavanger til Oslo er enkelt og greit! Du ankommer ved enten Gardermoen, som ligger cirka 45 km nordøst for Oslo sentrum, eller Torp, som ligger 120 km sørvest for Oslo sentrum. Fra Gardermoen kan du ta både lokaltog og flytog, som tar cirka 20 minutter. Om du tar buss kan du velge mellom lokalbuss, flybuss og ekspressbusser, disse har holdeplass rett utenfor ankomsthallen. I tillegg kan du ta taxi. Fra Torp kan du ta Torpekspressen (buss) som går fra flyplassen til Oslo sentrum. Du kan også ta Vestfoldbanen som stopper rett ved flyplassen, eller taxi. Turen fra Torp til Oslo sentrum tar ca halvannen time.