Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Haugesund – Oslo:

Last minute-flyvninger fra Haugesund til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Haugesund Oslo
tir., 23 apr. HAU - OSL
ons., 24 apr. OSL - HAU
967kr
Pris per passasjer
Haugesund Oslo
søn., 21 apr. HAU - TRF
436kr
Pris per passasjer
Haugesund Oslo
ons., 08 mai HAU - OSL
fre., 10 mai OSL - HAU
988kr
Pris per passasjer
Haugesund Oslo
tir., 16 apr. HAU - OSL
tir., 16 apr. OSL - HAU
1555kr
Pris per passasjer
Haugesund Oslo
fre., 26 apr. HAU - OSL
søn., 28 apr. OSL - HAU
1773kr
Pris per passasjer
Haugesund Oslo
fre., 03 mai HAU - OSL
søn., 05 mai OSL - HAU
1411kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
130% Tog er 130 % dyrere i Oslo enn i Haugesund.
Haugesund 17,5kr
Oslo 40kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
0% Et måltid i Oslo koster omtrent det samme som i Haugesund.
Haugesund 191,5kr
Oslo 200kr
Avstand: 313 kms
Haugesund flyplasser
Karmoy (HAU) Hvor langt fra sentrum: 2 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Haugesund

Haugesund er en nydelig by med unik personlighet, rik kultur og deilig sjølivs-muligheter. Nærmeste flyplass til byen er Haugesund lufthavn, Karmøy, som ligger ca 14 kilometer fra Haugesund sentrum, og som tilbyr fly til Oslo med både Norwegian og SAS. Du vil ikke finne et stort utvalg av butikker på innenlandsseksjonen, men det er nok til å finne et sted å ta deg en matbit eller en kiosk til å kjøpe snacks til reisen. Den tilbyr også godt med parkeringsplasser, gratis trådløst internett, og kollektivtransport til og fra flyplassen. Et pluss er at den også er kjent som veldig punktlig.

Transport til Haugesund flyplass

Å fly Haugesund Oslo direkte er ikke noe problem, da det er avganger året rundt, og flybilletter Haugesund Oslo kan fås til en rimelig penge. For transport til flyplassen kan du ta enten Flybussen eller Kystbussen. Begge kjører ruter til og fra sentrum. Flybussen stopper ved Haugesund sykehus og ved Hotel Scandic, med varierende avganger. Foretrekker du derimot å kjøre selv eller ta taxi, kjører både Haugaland Taxi, Haugesund Taxisentral, og Karmøy Taxi til flyplassen. Dette er et dyrere alternativ, men også litt raskere. Fra sentrum til flyplassen vil det ta ca 15–20 minutter med bil.

Transport til Oslo

Oslo er noe helt for seg selv. Her finnes svært rik kultur, uendelige muligheter for shopping, mat og drikke, museer, og mange andre aktiviteter. Oslo er delt inn i flere områder, og et av områdene verdt å se er Grünerløkka – et av de mest levende og populære stedene i byen, med mange hyggelige forretninger, kaféer og utesteder. Det er også enkelt å komme seg rundt i sentrum. Mye av det du mest sannsynlig vil se ligger korte gåturer unna hverandre, og ellers er det gode kollektivmuligheter hele dagen. Pass bare på å orientere deg om billetter, da dette ofte bør kjøpes på forhånd via app, på kiosker, eller på de større stasjonene.

Transport til sentrum

Etter flyturen vil du nok komme deg til Oslo sentrum så fort som mulig, og heldigvis er kollektivmulighetene veldig gode. Flytoget eller NSBs rutetog bruker kun om lag 20 minutter til sentrum, og har avganger hele dagen. Du kan også ta buss, som også har mange avganger i løpet av dagen, og tar mellom 40 og 50 minutter til sentrum. I tillegg er det flust med drosjer hele døgnet, dersom du foretrekker det. I Oslo er mulighetene endeløse, så enten du liker å slappe av, shoppe eller oppleve severdigheter kan dette være byen for deg. Fly fra Haugesund Oslo er både rimelig og enkelt, så her er det bare å slå til.