Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Haugesund – Oslo:

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Oslo

Se Oslo og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Haugesund flyplasser.

Utreise on, 01 jun Tur/retur sø, 05 jun
HAU Haugesund
OSL Oslo
tur/retur fra 18kr
Utreise ma, 13 jun Tur/retur on, 22 jun
HAU Haugesund
OSL Oslo
tur/retur fra 833kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Haugesund og Oslo for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
290%

Tog er 290 % dyrere i Oslo enn i Haugesund.

Haugesund
10kr
Oslo
39kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
30%

Et vanlig måltid er 30 % dyrere i Oslo enn i Haugesund.

Haugesund
150kr
Oslo
199kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
10%

Taxi er 10 % dyrere i Oslo enn i Haugesund.

Haugesund
95kr
Oslo
100kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
8%

Kaffe er 8 % dyrere i Oslo enn i Haugesund.

Haugesund
41,67kr
Oslo
44,87kr
Haugesund flyplasser
 • ( Karmoy (HAU)
  Hvor langt fra sentrum: 2 kms
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
K Avstand: 313 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Haugesund

Haugesund er en nydelig by med unik personlighet, rik kultur og deilig sjølivs-muligheter. Nærmeste flyplass til byen er Haugesund lufthavn, Karmøy, som ligger ca 14 kilometer fra Haugesund sentrum, og som tilbyr fly til Oslo med både Norwegian og SAS. Du vil ikke finne et stort utvalg av butikker på innenlandsseksjonen, men det er nok til å finne et sted å ta deg en matbit eller en kiosk til å kjøpe snacks til reisen. Den tilbyr også godt med parkeringsplasser, gratis trådløst internett, og kollektivtransport til og fra flyplassen. Et pluss er at den også er kjent som veldig punktlig.

Transport til Haugesund flyplass

Å fly Haugesund Oslo direkte er ikke noe problem, da det er avganger året rundt, og flybilletter Haugesund Oslo kan fås til en rimelig penge. For transport til flyplassen kan du ta enten Flybussen eller Kystbussen. Begge kjører ruter til og fra sentrum. Flybussen stopper ved Haugesund sykehus og ved Hotel Scandic, med varierende avganger. Foretrekker du derimot å kjøre selv eller ta taxi, kjører både Haugaland Taxi, Haugesund Taxisentral, og Karmøy Taxi til flyplassen. Dette er et dyrere alternativ, men også litt raskere. Fra sentrum til flyplassen vil det ta ca 15–20 minutter med bil.

Transport til Oslo

Oslo er noe helt for seg selv. Her finnes svært rik kultur, uendelige muligheter for shopping, mat og drikke, museer, og mange andre aktiviteter. Oslo er delt inn i flere områder, og et av områdene verdt å se er Grünerløkka – et av de mest levende og populære stedene i byen, med mange hyggelige forretninger, kaféer og utesteder. Det er også enkelt å komme seg rundt i sentrum. Mye av det du mest sannsynlig vil se ligger korte gåturer unna hverandre, og ellers er det gode kollektivmuligheter hele dagen. Pass bare på å orientere deg om billetter, da dette ofte bør kjøpes på forhånd via app, på kiosker, eller på de større stasjonene.

Transport til sentrum

Etter flyturen vil du nok komme deg til Oslo sentrum så fort som mulig, og heldigvis er kollektivmulighetene veldig gode. Flytoget eller NSBs rutetog bruker kun om lag 20 minutter til sentrum, og har avganger hele dagen. Du kan også ta buss, som også har mange avganger i løpet av dagen, og tar mellom 40 og 50 minutter til sentrum. I tillegg er det flust med drosjer hele døgnet, dersom du foretrekker det. I Oslo er mulighetene endeløse, så enten du liker å slappe av, shoppe eller oppleve severdigheter kan dette være byen for deg. Fly fra Haugesund Oslo er både rimelig og enkelt, så her er det bare å slå til.

Andre interessant ruter

Fly fra Haugesund til Oslo
Lennot Haugesund - Oslo
Flyg från Haugesund till Oslo