Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Tromsø – Oslo:

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Oslo

Se Oslo og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Tromsø flyplasser.

Utreise on, 01 jun Tur/retur to, 02 jun
TOS Tromsø
OSL Oslo
tur/retur fra 544kr
Utreise ti, 14 jun Tur/retur fr, 17 jun
TOS Tromsø
OSL Oslo
tur/retur fra 23kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Tromsø og Oslo for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
10%

Tog er 10 % dyrere i Oslo enn i Tromsø.

Tromsø
35,5kr
Oslo
39kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
10%

Et vanlig måltid er 10 % dyrere i Oslo enn i Tromsø.

Tromsø
180kr
Oslo
199kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
20%

Taxi er 20 % dyrere i Oslo enn i Tromsø.

Tromsø
84kr
Oslo
100kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
24%

Kaffe er 24 % dyrere i Oslo enn i Tromsø.

Tromsø
36,33kr
Oslo
44,87kr
Tromsø flyplasser
 • ( Tromso - Langes (TOS)
  Hvor langt fra sentrum: 2 kms
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
K Avstand: 1150 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Tromsø

Tromsø er en av de vakreste og nordligste byene i Norden, kjent for sitt levende student- og musikkmiljø og det flotte nordlyset. Om du likevel velger å fly Tromsø–Oslo må du først ta turen til Tromsø lufthavn Langnes. Langnes ligger kun 4 km nordvest for Tromsø sentrum, og betjener over to millioner passasjerer i året. Dette er den største flyplassen i Nord-Norge og den femte største i Norge. Flyselskapet Widerøe har sin base her, og flere andre store flyselskap flyr herfra. Flyplassen har den siste tiden blitt utvidet, og har gode spise-, shopping- og WiFi-muligheter.

Transport til Tromsø flyplass

Etter at du har skaffet deg flybilletter Tromsø–Oslo er neste steg å komme deg til flyplassen. Du kan komme deg hit ved hjelp av lokalbuss, flybuss, hurtigbåt eller taxi. Lokalbussen og flybussen bruker kun 15-20 minutter til og fra flyplassen. Tar du lokalbuss må du velge rute 40 eller 42, og flybussen har holdeplasser ved flere hoteller, Universitetet i Tromsø, og Universitetssykehuset Nord-Norge. Taxiholdeplassen på Langnes ligger rett til venstre utenfor ankomsthallen, og tar deg til og fra sentrum på 10 minutter. I tillegg kan du, fra hurtigbåtkaia ved Prostneset i sentrum, ta hurtigbåt frem og tilbake fra flyplassen.

Transport til Oslo

Når du har landet, er det mange ulike ting du kan gjøre i storbyen. Om sommeren kan du besøke flere av de fine parkene rundt om i byen for å slikke sol og spise en is, og året rundt kan du dra til Holmenkollen og se den nye hoppbakken, eller gå en tur på taket til Operaen. Kanskje du også vil ta en båt ut til en av de mange øyene som ligger spredt i Oslofjorden. I sentrum finnes det flust av spisesteder, konsertarenaer, kaféer, barer og utesteder. Når dagslyset forsvinner våkner Youngstorget og Grünerløkka til live.

Transport til sentrum

Når du velger å fly fra Tromsø til Oslo lander du på enten Torp eller Gardermoen. Torp ligger cirka 120 sørvestlige kilometer fra Oslo. Fra Torp er det mulig å hoppe på Torpekspressen som vil ta deg rett til Oslo Sentralstasjon, eller du kan velge å ta Vestfoldbanen, eller selvfølgelig taxi. Når du reiser fra Gardermoen har du mange ulike reisemuligheter å velge mellom, blant annet lokaltog, flytog, busser og taxi. Tidene varierer fra 20–50 minutter, hvorav taxi og tog bruker kortest tid. Nå har du straks føttene på Oslos asfalt og befinner deg midt i Oslogryta!

Andre interessant ruter

Fly fra Tromsø til Oslo
Lennot Tromsø - Oslo
Flyg från Tromsö till Oslo