Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Tromsø – Oslo:

Last minute-flyvninger fra Tromsø til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Tromsø Oslo
man., 06 mai TOS - OSL
fre., 10 mai OSL - TOS
2138kr
Pris per passasjer
Tromsø Oslo
tir., 16 apr. TOS - TRF
629kr
Pris per passasjer
Tromsø Oslo
tir., 23 apr. TOS - OSL
tir., 23 apr. OSL - TOS
1469kr
Pris per passasjer
Tromsø Oslo
tor., 18 apr. TOS - OSL
lør., 20 apr. OSL - TOS
2132kr
Pris per passasjer
Tromsø Oslo
lør., 27 apr. TOS - OSL
man., 29 apr. OSL - TOS
1607kr
Pris per passasjer
Tromsø Oslo
tor., 02 mai TOS - OSL
søn., 05 mai OSL - TOS
2092kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
0% En togbillett i Oslo koster omtrent det samme som i Tromsø.
Tromsø 41,5kr
Oslo 40kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
10% Et måltid i Oslo er 10 % billigere enn et måltid i Tromsø.
Tromsø 225kr
Oslo 200kr
Avstand: 1150 kms
Tromsø flyplasser
Tromso - Langes (TOS) Hvor langt fra sentrum: 2 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Tromsø

Tromsø er en av de vakreste og nordligste byene i Norden, kjent for sitt levende student- og musikkmiljø og det flotte nordlyset. Om du likevel velger å fly Tromsø–Oslo må du først ta turen til Tromsø lufthavn Langnes. Langnes ligger kun 4 km nordvest for Tromsø sentrum, og betjener over to millioner passasjerer i året. Dette er den største flyplassen i Nord-Norge og den femte største i Norge. Flyselskapet Widerøe har sin base her, og flere andre store flyselskap flyr herfra. Flyplassen har den siste tiden blitt utvidet, og har gode spise-, shopping- og WiFi-muligheter.

Transport til Tromsø flyplass

Etter at du har skaffet deg flybilletter Tromsø–Oslo er neste steg å komme deg til flyplassen. Du kan komme deg hit ved hjelp av lokalbuss, flybuss, hurtigbåt eller taxi. Lokalbussen og flybussen bruker kun 15-20 minutter til og fra flyplassen. Tar du lokalbuss må du velge rute 40 eller 42, og flybussen har holdeplasser ved flere hoteller, Universitetet i Tromsø, og Universitetssykehuset Nord-Norge. Taxiholdeplassen på Langnes ligger rett til venstre utenfor ankomsthallen, og tar deg til og fra sentrum på 10 minutter. I tillegg kan du, fra hurtigbåtkaia ved Prostneset i sentrum, ta hurtigbåt frem og tilbake fra flyplassen.

Transport til Oslo

Når du har landet, er det mange ulike ting du kan gjøre i storbyen. Om sommeren kan du besøke flere av de fine parkene rundt om i byen for å slikke sol og spise en is, og året rundt kan du dra til Holmenkollen og se den nye hoppbakken, eller gå en tur på taket til Operaen. Kanskje du også vil ta en båt ut til en av de mange øyene som ligger spredt i Oslofjorden. I sentrum finnes det flust av spisesteder, konsertarenaer, kaféer, barer og utesteder. Når dagslyset forsvinner våkner Youngstorget og Grünerløkka til live.

Transport til sentrum

Når du velger å fly fra Tromsø til Oslo lander du på enten Torp eller Gardermoen. Torp ligger cirka 120 sørvestlige kilometer fra Oslo. Fra Torp er det mulig å hoppe på Torpekspressen som vil ta deg rett til Oslo Sentralstasjon, eller du kan velge å ta Vestfoldbanen, eller selvfølgelig taxi. Når du reiser fra Gardermoen har du mange ulike reisemuligheter å velge mellom, blant annet lokaltog, flytog, busser og taxi. Tidene varierer fra 20–50 minutter, hvorav taxi og tog bruker kortest tid. Nå har du straks føttene på Oslos asfalt og befinner deg midt i Oslogryta!