Fly Narvik – Oslo:

Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Oslo
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Narvik og Oslo for å planlegge reisen.
Narvik flyplasser
 • ( Narvik Iii (NVK)
  Hvor langt fra sentrum: 4 kms
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
K Avstand: 1000 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Narvik

Evenes er kjent for vakker natur, rik historie, herlig sjøutsikt, og – veldig praktisk – en lokal flyplass. Navnet på flyplassen, som ligger i Evenes kommune, er Harstad/Narvik lufthavn, Evenes, og den er også en del av Avinor. Her kan du enkelt finne avganger med flere ulike flyselskap med varierende pristilbud på fly til Oslo. Du kan også enkelt fly herfra til flere andre byer i Norge, eller internasjonalt. En gang i tiden var det stor strid om det offisielle navnet på denne flyplassen. Narvik mente de også skulle inkluderes i navnet, da de ligger såpass nære, selv om byen hadde sin egen lufthavn. Dette førte til mye forvirring blant reisende og reisebyråer.

Transport til Narvik flyplass

Skal du fly fra Evenes til Oslo er Harstad/Narvik lufthavn, Evenes det naturlige valget. Den ligger kun 10 km unna sentrum, som er en drøy 11 minutters kjøretur med bil. Flybussen kjører til og fra Narvik, Harstad og Sortland, og lokalbussen tar deg til og fra Lofoten og Vesterålen. Du kan også enkelt ta en taxi til flyplassen, som flyr deg til Oslo med både SAS, Norwegian og Widerøe. Flyplassen er enkel, men moderne, og tilbyr deg gratis trådløst internett, gode parkeringsmuligheter, samt et par fine kaféer med bar, og kiosk. Så selv om den er liten, finner du det du trenger til en behagelig reise.

Transport til Oslo

Oslo er et populært reisemål. Det er ikke så veldig rart, da byen er noe helt eget, og det er ikke vanskelig å finne flybilletter Evenes Oslo for en rimelig sum. Byen blomstrer av stort mangfold av mennesker, historierike bygninger, og med ulike byområder som skiller seg sterkt fra hverandre, so hippe Grünerløkka og flerkulturelle Grønland. Kollektivtransportmulighetene er utmerket i Oslo, med både trikk, t-bane og buss, men det er ofte like greit og praktisk å gå dit du skal, i hvert fall om du er i sentrumskjernen. Populære turistmål er den flotte Operaen og Stortinget, og ikke minst Holmenkollen, som ligger kun 20–25 minutter unna sentrum med t-bane.

Transport til sentrum

Oslo Lufthavn, Gardermoen ligger kun 20 minutter unna Oslo sentrum med tog – enten Flytoget eller NSB. Tog kan være et smart alternativ til bil, da det ofte er trafikk på denne strekningen. Det finnes også en rekke busstilbud, som Flybussen, Nettbuss eller Ruter-buss. Foretrekker du taxi er det gode muligheter for det også rett utenfor utgangen. Da både fly Evenes Oslo og reisen inn til Oslo sentrum etter landing er relativt billig og kort, er det ikke noe problem å starte utflukten i Oslo umiddelbart. Oslo er den perfekte byen for en fin helgetur, og har en rekke muligheter for aktiviteter, restauranter og hoteller, så her er det bare å nyte.

Andre interessant ruter