Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Fly Bodø – Oslo:

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
 • Sammenlign de billigste tilbudene
 • Den beste prisen på flyreiser til Oslo

Se Oslo og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Bodø flyplasser.

Utreise lø, 04 jun Tur/retur to, 09 jun
BOO Bodø
OSL Oslo
tur/retur fra 698kr
Utreise ti, 21 jun Tur/retur on, 22 jun
BOO Bodø
OSL Oslo
tur/retur fra 642kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Bodø og Oslo for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
10%

Tog i Oslo er 10 % billigere enn i Bodø.

Bodø
45kr
Oslo
39kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
10%

Et vanlig måltid er 10 % dyrere i Oslo enn i Bodø.

Bodø
180kr
Oslo
199kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
100%

Taxi er 100 % dyrere i Oslo enn i Bodø.

Bodø
50kr
Oslo
100kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
4%

Kaffe er 4 % dyrere i Oslo enn i Bodø.

Bodø
43kr
Oslo
44,87kr
Bodø flyplasser
 • ( Bodo (BOO)
  Hvor langt fra sentrum: 2 kms
Oslo flyplasser
 • ( Oslo Airport (OSL)
  Hvor langt fra sentrum: 37 kms
 • ( Torp Sandefjord (TRF)
  Hvor langt fra sentrum: 85 kms
 • ( Moss Rygge (RYG)
  Hvor langt fra sentrum: 60 kms
K Avstand: 839 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bodø

Bodø er kanskje langt oppe i nord, men det er ikke mange steder man finner mer hjertevarme folk enn her. Selv om beliggenheten kanskje er den mest sentrale, er det alltid hyggelig å komme til Bodø, eller kanskje komme hjem igjen. Historien til flyplassen strekker seg faktisk helt tilbake til andre verdenskrig, som en liten, alliert militærflyplass. Utviklingen har gått fremover siden den gang, og nå er Bodø lufthavn en ekte internasjonal flyplass. En og en halv million passasjerer finner veien gjennom flyplassen hvert år, og det går fly både innenlands og utenlands.

Transport til Bodø flyplass

I Bodø er det overraskende kort vei til sentrum – det er faktisk bare omtrent en kilometer, så vil du gå, tar det deg bare et kvarters tid. Skal du fly Bodø Oslo, tar linje 1 og 4 deg til flyplassen hvis du heller vil ta bussen, og det tar hele fem minutter. Taxiholdeplassen er rett utenfor hovedinngangen til flyplassen, så hvis du foretrekker det, står det biler klare til å ta deg med til døren. Hvis du kommer med båt til Bodø, er det også enkelt – det er fortsatt bare omtrent fem minutters reise til flyplassen fra fergekaien!

Transport til Oslo

Oslo har vel på sin side blitt beskyldt for å være litt "kald" av og til. Det er nok kanskje ikke helt sant. Det som er sant, er hHvis man tar fly fra Bodø til Oslo, finner man en kulturhovedstad som har noe for enhver, og antallet mennesker som besøker byen stiger for hvert år. Enten man er turist, skal jobbe, eller bare er på gjennomreise, kan Oslo by på både kultur og historie, og et yrende uteliv som har mange forskjellige scener, alt etter hva man liker best. Munchmuseet, Operaen og Vigelandsparken er kanskje de punktene folk flest forbinder med byen, men du finner helt sikkert dine egne favoritter!

Transport til sentrum

Har du flybilletter fra Bodø til Oslo og lander på Gardermoen, er det ikke vanskelig å komme seg inn til byen, selv om flyplassen er plassert et godt stykke utenfor. Med taxi tar det omtrent 40 minutter, og ferden går langs en forholdsvis ny motorvei hele veien, så det er behagelige minutter i en taxi eller med en privatsjåfør. Det enkleste er nok kanskje likevel Flytoget, som dundrer av gårde fra både Nationaltheatret og Oslo S omtrent hvert tiende minutt. Et godt alternativ er NSBs togruter. Flybussen er også en mulighet, og har avganger fra litt flere steder enn toget, men som også bruker noe lenger tid.

Andre interessant ruter

Fly fra Bodø til Oslo
Lennot Bodø - Oslo
Flyg från Bodö till Oslo