Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bodø – Oslo:

Last minute-flyvninger fra Bodø til Oslo

Bestill nå før det er for sent

Bodø Oslo
man., 20 mai BOO - OSL
man., 20 mai OSL - BOO
3672kr
Pris per passasjer
Bodø Oslo
ons., 08 mai BOO - OSL
577kr
Pris per passasjer
Bodø Oslo
tir., 07 mai BOO - OSL
ons., 08 mai OSL - BOO
1322kr
Pris per passasjer
Bodø Oslo
lør., 04 mai BOO - OSL
lør., 04 mai OSL - BOO
2394kr
Pris per passasjer
Bodø Oslo
fre., 10 mai BOO - OSL
søn., 12 mai OSL - BOO
2257kr
Pris per passasjer
Bodø Oslo
tor., 16 mai BOO - OSL
lør., 18 mai OSL - BOO
2522kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
10% Tog i Oslo er 10 % billigere enn i Bodø.
Bodø 46kr
Oslo 40kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
20% Et vanlig måltid er 20 % dyrere i Oslo enn i Bodø.
Bodø 190kr
Oslo 230kr
Avstand: 839 kms
Bodø flyplasser
Bodo (BOO) Hvor langt fra sentrum: 2 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bodø

Bodø er kanskje langt oppe i nord, men det er ikke mange steder man finner mer hjertevarme folk enn her. Selv om beliggenheten kanskje er den mest sentrale, er det alltid hyggelig å komme til Bodø, eller kanskje komme hjem igjen. Historien til flyplassen strekker seg faktisk helt tilbake til andre verdenskrig, som en liten, alliert militærflyplass. Utviklingen har gått fremover siden den gang, og nå er Bodø lufthavn en ekte internasjonal flyplass. En og en halv million passasjerer finner veien gjennom flyplassen hvert år, og det går fly både innenlands og utenlands.

Transport til Bodø flyplass

I Bodø er det overraskende kort vei til sentrum – det er faktisk bare omtrent en kilometer, så vil du gå, tar det deg bare et kvarters tid. Skal du fly Bodø Oslo, tar linje 1 og 4 deg til flyplassen hvis du heller vil ta bussen, og det tar hele fem minutter. Taxiholdeplassen er rett utenfor hovedinngangen til flyplassen, så hvis du foretrekker det, står det biler klare til å ta deg med til døren. Hvis du kommer med båt til Bodø, er det også enkelt – det er fortsatt bare omtrent fem minutters reise til flyplassen fra fergekaien!

Transport til Oslo

Oslo har vel på sin side blitt beskyldt for å være litt "kald" av og til. Det er nok kanskje ikke helt sant. Det som er sant, er hHvis man tar fly fra Bodø til Oslo, finner man en kulturhovedstad som har noe for enhver, og antallet mennesker som besøker byen stiger for hvert år. Enten man er turist, skal jobbe, eller bare er på gjennomreise, kan Oslo by på både kultur og historie, og et yrende uteliv som har mange forskjellige scener, alt etter hva man liker best. Munchmuseet, Operaen og Vigelandsparken er kanskje de punktene folk flest forbinder med byen, men du finner helt sikkert dine egne favoritter!

Transport til sentrum

Har du flybilletter fra Bodø til Oslo og lander på Gardermoen, er det ikke vanskelig å komme seg inn til byen, selv om flyplassen er plassert et godt stykke utenfor. Med taxi tar det omtrent 40 minutter, og ferden går langs en forholdsvis ny motorvei hele veien, så det er behagelige minutter i en taxi eller med en privatsjåfør. Det enkleste er nok kanskje likevel Flytoget, som dundrer av gårde fra både Nationaltheatret og Oslo S omtrent hvert tiende minutt. Et godt alternativ er NSBs togruter. Flybussen er også en mulighet, og har avganger fra litt flere steder enn toget, men som også bruker noe lenger tid.