Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Oslo – Barcelona:

Last minute-flyvninger fra Oslo til Barcelona

Bestill nå før det er for sent

Oslo Barcelona
ons., 19 jun. OSL - BCN
lør., 22 jun. BCN - OSL
1530kr
Pris per passasjer
Oslo Barcelona
ons., 24 jul. OSL - BCN
181kr
Pris per passasjer
Oslo Barcelona
ons., 26 jun. OSL - BCN
tor., 27 jun. BCN - OSL
1607kr
Pris per passasjer
Oslo Barcelona
tor., 27 jun. OSL - BCN
tir., 02 jul. BCN - OSL
2960kr
Pris per passasjer
Oslo Barcelona
lør., 06 jul. TRF - BCN
lør., 06 jul. BCN - TRF
4009kr
Pris per passasjer
Oslo Barcelona
man., 08 jul. OSL - BCN
tor., 11 jul. BCN - OSL
1986kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
30% Tog i Barcelona er 30 % billigere enn i Oslo.
Oslo 41,5kr
Barcelona 28,93kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
21% Et måltid i Barcelona er 21 % billigere enn et måltid i Oslo.
Oslo 220kr
Barcelona 173,58kr
Valutakurs
1 NOK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.58 NOK
Sist sjekket 14 juni 2024
Avstand: 2143 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Barcelona flyplasser
El Prat (BCN) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Reus (REU) Hvor langt fra sentrum: 92 kms
Costa Brava (GRO) Hvor langt fra sentrum: 82 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo er et populært reisemål, både for andre nordmenn og verden omkring, men selv om man bor i et populært reisemål selv, betyr ikke det at man ikke føler for å komme seg bort i blant. Ikke langt unna Oslo ligger Oslo lufthavn, Gardermoen. Flyplassen har avganger til destinasjoner verden rundt, og flyr mange millionær mennesker hvert eneste år, enten du skal fly til Bergen, Berlin, eller fly Oslo Barcelona. Du finner flybilletter til Barcelona fra Oslo veldig enkelt og til en overkommelig pris, med blant andre SAS, Norwegian, og British Airways. Prøv å være på flyplassen to timer før avgang, så har du tid til en kaffe eller en tur innom Duty Free etter innsjekking.

Transport til Oslo flyplass

Gardermoen ligger ca. 53 km og 40 minutter unna med bil, og om du ikke har skyss dit, eller kanskje ikke vil betale for parkering, lønner det seg å reise kollektivt med tog. Du kan også ta buss, men det vil ta lengre tid og det er færre avganger. Fra Oslo sentralstasjon kan du velge mellom flere ulike tog til flyplassen, som for eksempel F2 mot Oslo lufthavn, L12 mot Eidsvoll, eller Flytoget. Du kan også ta tog fra Nationaltheatret om det er nærmere for deg. Toget bruker ca. 20–25 minutter til Gardermoen fra Oslo sentrum. Om du vil investere litt ekstra i komfort kan du også ta en drosje.

Transport til Barcelona

Barcelona er kanskje en av Europas mest populære by for reisende. Her finner du en unik kombinasjon av storby og strand, og det er sjeldent noe annet enn solrikt vær. Elsker du shopping anbefales det å prøve ut den store outletbyen La Rocca Village, for eksempel.

Er du en av de mange menneskene som syns mat er høydepunktet ved å reise, burde du uten tvil smake ekte tapas i Barcelona, som de er berømte før. En restaurant å anbefale er Tapeo, Anem de Tapes. Andre må-se-severdigheter er Katedralen i Barcelona, og det nydelige landskapet i Parc Guell.

Transport til sentrum

Når du skal fly til Barcelona fra Oslo vil du mest sannsynlig lande på Barcelona internasjonale lufthavn, El Prat (BCN), som er nærmest Barcelona. Den er moderne og fin, og den nest største flyplassen i Spania, kun 17 km fra Barcelona sentrum. Det finnes flere alternativ for transport fra flyplassen, som buss, t-bane, taxi og tog.

Det mest naturlige valget er kanskje å hoppe i en taxi, men det blir kanskje det dyreste alternativet, og det er faktisk veldig enkelt å ta buss, tog eller t-bane. Raskeste veien inn til sentrum er med bussen, hvor det er to linjer som stopper på Placa Catalunya. Bussen er veldig rimelig, og lett å finne utenfor flyplassen.