Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bergen – Barcelona:

Last minute-flyvninger fra Bergen til Barcelona

Bestill nå før det er for sent

Bergen Barcelona
tor., 25 apr. BGO - BCN
lør., 27 apr. BCN - BGO
3951kr
Pris per passasjer
Bergen Barcelona
man., 29 jul. BGO - BCN
664kr
Pris per passasjer
Bergen Barcelona
man., 13 mai BGO - BCN
fre., 17 mai BCN - BGO
1625kr
Pris per passasjer
Bergen Barcelona
søn., 28 apr. BGO - BCN
tor., 02 mai BCN - BGO
1845kr
Pris per passasjer
Bergen Barcelona
fre., 03 mai BGO - BCN
tir., 07 mai BCN - BGO
2396kr
Pris per passasjer
Bergen Barcelona
tor., 09 mai BGO - BCN
søn., 12 mai BCN - BGO
4361kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
30% Tog i Barcelona er 30 % billigere enn i Bergen.
Bergen 40kr
Barcelona 27,88kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
26% Et måltid i Barcelona er 26 % billigere enn et måltid i Bergen.
Bergen 236,18kr
Barcelona 174,27kr
Valutakurs
1 NOK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.68 NOK
Sist sjekket 18 april 2024
Avstand: 2124 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Barcelona flyplasser
El Prat (BCN) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Reus (REU) Hvor langt fra sentrum: 92 kms
Costa Brava (GRO) Hvor langt fra sentrum: 82 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

De fleste her oppe i nord rømmer til sol og sommer av og til, og fra Bergen er det ikke vanskelig å få til. Kast av deg lange vintre og regn, og dra. Fly fra Bergen til Barcelona går fra Bergen lufthavn Flesland, som befinner seg litt sør for byen – ikke spesielt langt, og en biltur på under en halvtime er alt som skal til for å troppe opp på det som ble kåret til Europas beste flyplass i 2009. Herfra går det flyruter til overraskende mange forskjellige steder, og flyplassen betjenes av selskaper som SAS, Norwegian, RusLine og KLM. Dermed er det heller ikke vanskelig å finne flybilletter fra Bergen til Barcelona.

Transport til Bergen flyplass

Bergen lufthavn Flesland, som ligger bare litt over halvannen mil fra sentrum av byen. Det går flybusser fra fire om morgenen, og de fortsetter å gå så lenge det er avganger eller ankomster. Hvis du heller vil kjøre, tar det bare litt over halvtimen å komme seg fra sentrum, forbi Blomsterdalen, og ut til Flesland. Den relativt korte avstanden gjør selvsagt at det også er mer enn overkommelig å ta seg en taxi, og vil man være litt ekstra snobbete før reisen, er det faktisk mulig å finne selskaper som tilbyr deg privatsjåfører ut til flyplassen!

Transport til Barcelona

Når flyet fra Bergen til Barcelona har landet, er det en av Spanias mest imponerende byer som ligger for dine føtter. Barcelona har kanskje et av de aller mest varierte tilbudene til de som kommer for å titte, for å spise, feste eller bare slappe av. Du kan hoppe fra tapasbar til tapasbar, om du vil, og hvis kultur er mer din greie, finner du blant annet både et arkeologisk museum og et nasjonalmuseum for kunst. På sørsiden av byen går det også en taubane opp til Jødefjellet, eller Monjuïc, som definitivt er en opplevelse man bør få med seg. Og så er det strendene, vannet, solen og varmen selvsagt – det er kanskje det aller viktigste for oss frosne nordmenn.

Transport til sentrum

Når flyet endelig har landet, er det bare en ting å gjøre, og det er å finne veien inn til byen. Flybilletter Bergen Barcelona er billige, og det er den siste biten fra flyplassen og inn til byen også. I Spania er det faktisk mange turister som velger å leie seg en bil – det bør man i så fall ordne på forhånd. Hvis du ikke har lyst til å leie bil, kan du velge privat transport med en sjåfør som venter på deg med et skilt – det er jo litt stilig. Hvis ingen av de høres bra ut eller passer, så finnes Aerobus, flybussen, eller egne taxitjenester tilgjengelige rett ved ankomst.