Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Oslo – Alicante:

Last minute-flyvninger fra Oslo til Alicante

Bestill nå før det er for sent

Oslo Alicante
man., 15 jul. OSL - ALC
fre., 19 jul. ALC - OSL
5177kr
Pris per passasjer
Oslo Alicante
fre., 02 aug. OSL - ALC
383kr
Pris per passasjer
Oslo Alicante
man., 22 jul. OSL - ALC
tor., 25 jul. ALC - OSL
2093kr
Pris per passasjer
Oslo Alicante
tor., 25 jul. OSL - ALC
tir., 30 jul. ALC - OSL
4201kr
Pris per passasjer
Oslo Alicante
tir., 30 jul. OSL - ALC
søn., 04 aug. ALC - OSL
3810kr
Pris per passasjer
Oslo Alicante
tir., 06 aug. OSL - ALC
tor., 08 aug. ALC - OSL
3889kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
59% Tog i Alicante er 59 % billigere enn i Oslo.
Oslo 42kr
Alicante 17,14kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
33% Et måltid i Alicante er 33 % billigere enn et måltid i Oslo.
Oslo 225kr
Alicante 151,45kr
Valutakurs
1 NOK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.52 NOK
Sist sjekket 10 juli 2024
Avstand: 2526 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Alicante flyplasser
Alicante (ALC) Hvor langt fra sentrum: 4 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo er en variert by i seg selv, med folk og kulturer fra hele verden, og mange legger ferien til det som kanskje ikke kan kalles en storby – men som i alle fall har et stort hjerte. De som kommer til Oslo legger merke til alt det grønne. Små og store grøntområder er spredt rundt omkring, og med attraksjoner både inne i byen og utenfor, finnes det alltid noe å ta seg til.

Oslo har ikke så mange valg når det kommer til flyplasser, men Gardermoen betjener både direktefly til Alicante, og de fleste andre steder man kan tenke seg. I tillegg kan man faktisk dra fra Torp, selv om det er et stykke utenfor Oslo.

Transport til Oslo flyplass

For å fly fra Oslo til Alicante, er det nok Gardermoen de fleste tenker på – og det er naturlig. Med bare litt over 20 minutters togreise fra sentrum, kan man komme seg på både SAS-, Norwegian- og KLM-fly.

Gardermoen er kanskje ikke en av de aller travleste flyplassene i verden, men den vokser faktisk stadig. Det betyr også at det er enkelt å komme seg dit – enten du liker Flytoget best, som bare tar noen øyeblikk, eller du vil ha standsmessig transport i en taxi, finnes det tilgjengelige alternativer fra Sentralstasjonen. Flybussen er faktisk også like om hjørnet, med mange avganger. Et pluss med Gardermoen, er at det i alle fall bare er én terminal.

Transport til Alicante

Spania har alltid vært et yndet reisemål for nordmenn som vil rømme fra kulden, og flybilletter fra Oslo til Alicante er veldig tilgjengelige. Dette er ikke bare et turiststed – Alicante er kjent for både vin og strender, og ikke minst som en av de raskest voksende og mest livlige byene i hele Spania.

Man kan tilbringe ukesvis i Alicante uten å bli lei, men byen er også et godt utgangspunkt hvis man vil se andre steder, eller har lagt seg opp en reiserute. Med både de urbane tonene til en by med rask puls, og med mulighet for å bare strekke seg på stranden i dagevis, er dette kanskje det komplette feriestedet.

Transport til sentrum

Flyplassen på Alicante ligger omtrent en mil fra byen, noe som er ganske perfekt. Her går det både busser og taxier for de som ankommer fra hele verden. Å fly Oslo – Alicante tar rett under 4 timer for de fleste turene, og når du først har kommet dit, kan du til og med hoppe på en trikk.

Med kort avstand fra flyplassen til sentrum av Alicante, er nesten det beste å reise omtrent klar for stranden – med litt forbehold om når du reiser, selvsagt. Sentrum av Alicante er et imponerende sted i seg selv, og verdt å bruke litt tid på hvis man ikke er en komplett strandloppe, selvsagt.