Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bergen – Alicante:

Last minute-flyvninger fra Bergen til Alicante

Bestill nå før det er for sent

Bergen Alicante
man., 05 aug. BGO - ALC
tor., 08 aug. ALC - BGO
4506kr
Pris per passasjer
Bergen Alicante
søn., 18 aug. BGO - ALC
384kr
Pris per passasjer
Bergen Alicante
søn., 21 jul. BGO - ALC
ons., 24 jul. ALC - BGO
3245kr
Pris per passasjer
Bergen Alicante
tir., 16 jul. BGO - ALC
lør., 20 jul. ALC - BGO
5947kr
Pris per passasjer
Bergen Alicante
søn., 28 jul. BGO - ALC
man., 29 jul. ALC - BGO
3855kr
Pris per passasjer
Bergen Alicante
tir., 30 jul. BGO - ALC
søn., 04 aug. ALC - BGO
4178kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
57% Tog i Alicante er 57 % billigere enn i Bergen.
Bergen 40kr
Alicante 17,13kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
39% Et måltid i Alicante er 39 % billigere enn et måltid i Bergen.
Bergen 250kr
Alicante 151,33kr
Valutakurs
1 NOK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.52 NOK
Sist sjekket 12 juli 2024
Avstand: 2485 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Alicante flyplasser
Alicante (ALC) Hvor langt fra sentrum: 4 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Selv om noen minutters oppholdsvær kan være god nok sommer for en hardbarket bergenser, er det ikke alle som tar til takke med det, og det finnes en stor, solfylt verden der ute. Bergen lufthavn Flesland ser mer enn 6 millioner passasjerer i året, og det er ikke verst – det som er enda bedre, er at Flesland faktisk har blitt kåret til Europas beste flyplass, i 2009! Fly fra Bergen til Alicante er ikke vanskelig å finne heller, for Flesland har ruter som betjenes av så varierte flyselskaper som Norwegian, SAS, RusLine, Icelandair og KLM. Bergen lufthavn Flesland skal få enda mer utvidelse i løpet av 2017, så alle som reiser der kommer til å få litt mer armslag.

Transport til Bergen flyplass

Bergen lufthavn Flesland ligger litt under to mil fra Bergen sentrum, ut mot sør og forbi Blomsterdalen. Det sier kanskje ikke alle så mye, men det er i alle fall ikke så mye mer enn en 20 minutters kjøretur. Har man ikke egen bil, er det selvsagt mulig å finne seg en taxi inne i byen, eller så er det faktisk både billig og fint med Flybussen, som går hele dagen, helt fra klokken fire om morgenen. Bergenserne vet hvordan man reiser med stil, og du kan faktisk bestille privatsjåfør til eller fra flyplassen. Hvis du skal fly Bergen Alicante, kan det jo være en ide å gjøre det standsmessig?

Transport til Alicante

Selve byen Alicante ble grunnlagt av grekerne noen hundre år før Kristus. Etter mange århundrer med erobringer og uro, har de som reiser til Alicante i dag gleden av å finne et skikkelig ferieparadis. Flybilletter Bergen Alicante er heller ikke dyrt, og med antallet flyvninger som går her fra landet, er det tydelig at både strandlopper og de som er mer utforskende, har lagt sin elsk på byen. Kommer du deg bort fra stranden, kan du utforske havnen, med spisesteder og historie, eller se festningen Castillo de Santa Barbara – det er verdt turen i seg selv, faktisk.

Transport til sentrum

Det aller enkleste alternativet for den som vil komme seg raskt og greit fra flyplassen i Alicante, og inn til sentrum, er den billige flybussen. Den koster ikke mange penger, og har regelmessige avganger – som regel hver time. Det finnes også egne busser til de mange feriestedene, men det kan variere litt hvor ofte de går. I Spania er det også både populært og trygt å leie seg en egen bil, og mange synes at den ekstra friheten er verdt noen kroner.

Alicante lufthavn, Alicante–Elche Airport, ligger omtrent 20 minutter med bil fra sentrum, så enten man leier bil, tar flybussen eller lokalbussen C-6, er man bare minutter unna å kunne slenge seg på stranden, eller innta nattelivet.