Trenger du hjelp?

Få eksklusive tilbud: 23 50 20 44

Fly Bergen - Alicante

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige reiser fra mer enn 600 flyselskaper
  • Sammenlign de billigste tilbudene
  • Fly til Alicante fra 1400kr

Se Alicante og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Bergen flyplasser.

Utreise ti, 12 mar Tur/retur ti, 19 mar
BGO Bergen
ALC Alicante
tur/retur fra 1 497kr
Utreise ma, 01 apr Tur/retur ma, 08 apr
BGO Bergen
ALC Alicante
tur/retur fra 1 400kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Bergen og Alicante for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Valutakurs
1.00 NOK = 0.11 EUR
Norwegian Krone Euro
1 EUR = 9.82 NOK
Sist sjekket 18 mars 2019
Tog
Lokal enveisbillett
62%

Tog i Alicante er 62 % billigere enn i Bergen.

Bergen
37kr
Alicante
14,15kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
49%

Et måltid i Alicante er 49 % billigere enn et måltid i Bergen.

Bergen
190kr
Alicante
97,57kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
58%

En taxitur i Alicante er 58 % billigere enn i Bergen.

Bergen
75kr
Alicante
31,71kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
59%

Kaffe i Alicante er 59 % billigere enn i Bergen.

Bergen
39,71kr
Alicante
16,41kr
( Bergen flyplasser
  • ? Flesland (BGO)
    Hvor langt fra sentrum: 12 kms
) Alicante flyplasser
  • ? Alicante (ALC)
    Hvor langt fra sentrum: 4 kms
L Avstand: 2485 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Selv om noen minutters oppholdsvær kan være god nok sommer for en hardbarket bergenser, er det ikke alle som tar til takke med det, og det finnes en stor, solfylt verden der ute. Bergen lufthavn Flesland ser mer enn 6 millioner passasjerer i året, og det er ikke verst – det som er enda bedre, er at Flesland faktisk har blitt kåret til Europas beste flyplass, i 2009! Fly fra Bergen til Alicante er ikke vanskelig å finne heller, for Flesland har ruter som betjenes av så varierte flyselskaper som Norwegian, SAS, RusLine, Icelandair og KLM. Bergen lufthavn Flesland skal få enda mer utvidelse i løpet av 2017, så alle som reiser der kommer til å få litt mer armslag.

Transport til Bergen flyplass

Bergen lufthavn Flesland ligger litt under to mil fra Bergen sentrum, ut mot sør og forbi Blomsterdalen. Det sier kanskje ikke alle så mye, men det er i alle fall ikke så mye mer enn en 20 minutters kjøretur. Har man ikke egen bil, er det selvsagt mulig å finne seg en taxi inne i byen, eller så er det faktisk både billig og fint med Flybussen, som går hele dagen, helt fra klokken fire om morgenen. Bergenserne vet hvordan man reiser med stil, og du kan faktisk bestille privatsjåfør til eller fra flyplassen. Hvis du skal fly Bergen Alicante, kan det jo være en ide å gjøre det standsmessig?

Transport til Alicante

Selve byen Alicante ble grunnlagt av grekerne noen hundre år før Kristus. Etter mange århundrer med erobringer og uro, har de som reiser til Alicante i dag gleden av å finne et skikkelig ferieparadis. Flybilletter Bergen Alicante er heller ikke dyrt, og med antallet flyvninger som går her fra landet, er det tydelig at både strandlopper og de som er mer utforskende, har lagt sin elsk på byen. Kommer du deg bort fra stranden, kan du utforske havnen, med spisesteder og historie, eller se festningen Castillo de Santa Barbara – det er verdt turen i seg selv, faktisk.

Transport til sentrum

Det aller enkleste alternativet for den som vil komme seg raskt og greit fra flyplassen i Alicante, og inn til sentrum, er den billige flybussen. Den koster ikke mange penger, og har regelmessige avganger – som regel hver time. Det finnes også egne busser til de mange feriestedene, men det kan variere litt hvor ofte de går. I Spania er det også både populært og trygt å leie seg en egen bil, og mange synes at den ekstra friheten er verdt noen kroner.

Alicante lufthavn, Alicante–Elche Airport, ligger omtrent 20 minutter med bil fra sentrum, så enten man leier bil, tar flybussen eller lokalbussen C-6, er man bare minutter unna å kunne slenge seg på stranden, eller innta nattelivet.

Andre interessant ruter