Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Billig fly til Paris

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Velg mellom mer enn 660 flyselskaper
 • Velg mellom mer enn 60 000 flyruter
 • Prisgaranti

Restplasser til Paris

Utreise sø, 19 sep Tur/retur ti, 21 sep
OSL Oslo
PAR Paris
tur/retur fra 1 646kr
Utreise sø, 19 sep Tur/retur ma, 20 sep
OSL Oslo
PAR Paris
tur/retur fra 1 760kr
Utreise sø, 19 sep Tur/retur ti, 21 sep
BGO Bergen
PAR Paris
tur/retur fra 2 086kr
Utreise sø, 19 sep Tur/retur ma, 20 sep
BGO Bergen
PAR Paris
tur/retur fra 2 585kr
Vis flere
Populære flyreiser til Paris
Oslo - Paris
tur/retur fra 808kr
Bergen - Paris
tur/retur fra 684kr
Trondheim - Paris
tur/retur fra 1 679kr
Stavanger - Paris
tur/retur fra 1 625kr
Kristiansand - Paris
tur/retur fra 1 814kr
Ålesund - Paris
tur/retur fra 1 720kr
Vis flere

Reis til Paris

Besøk Paris

Mange vil nok si at dette er byen som har fortjent å være verdens midtpunkt, og mange reiser til Paris igjen og igjen, og forelsker seg både i byen og i mennesker på nytt og på nytt. Dette er en av de byene man rett og slett kjenner igjen, uansett hvor man er, med landemerker som ikke har sidestykker noe sted, både gamle og nye. Når du har funnet flybilletter til Paris som passer, er ikke veien lang til alt fra shopping hos noen av verdens mest eksklusive merker, til kunst, kultur og ikke minst matopplevelser man nok ikke får noe annet sted.

Attraksjoner i Paris

Paris har opplevelser og inntrykk for en hel livstid, og å trykke det viktigste inn på en liten liste, yter ikke byen rettferdighet, det er sikkert. Men, selv om vi ikke kan få med alt, vil vi gjerne hjelpe deg med å navigere gjennom monumenter og museer, mat og utesteder når du planlegger hva du vil gjøre i Paris.

Se noen av høydepunktene i kjærlighetens by:

 • Tour de Eiffel – eller Eiffeltårnet, som vi kaller det, synes fra de fleste steder i Paris – vil du unngå å se det, er det bare å ta turen til toppen, og se alt det andre!
 • Notre Dame er et annet obligatorisk stoppested. Den massive kirken er et vidunder både utenpå og inni
 • Triumfbuen er mer enn det mange kanskje tror – ta turen under, og så opp i et av verdens mest kjente monumenter, og få hele historien
 • Louvre - Med massive samlinger av kunst og skatter fra hele verden, er dette noe helt for seg selv, og den som har selv den minste interesse, kan bruke hele uken her inne
 • Pantheon er en arkitektonisk perle like mye som en historisk og kunstnerisk skatt – noen av de største tenkerne og poetene hviler her, for alltid
 • Mat og drikke er en stor del av fransk kultur, så plukk opp en Michelin-guide, og gå amok
 • Hva med Restaurant Guy Savoy? Tre stjerner er nok for de fleste ganer, og her sparer de ikke på stasen
 • Eller Bouillon Racine, et "suppekjøkken" fra 1906 som har sin egen stil og sine egne smaker
 • Nasjonalmuseet for Picasso – Hotel Salé har en av de aller fineste samlingene med kunst i Paris, og er vel verdt noen timer av ferietiden
fly Paris

flyplasser i nærheten av Paris

Flyplassene i Paris heter Orly og Charles de Gaulle, og er begge viktige flyplasser for Frankrike og Paris. "CDG" er en av de største flyplassene i Europa, og den ligger litt nord for byen. Orly ligger rett sør, og er et sekundærnav for både internasjonale og innenlands flyvninger i Frankrike. Kjøper du flybilletter til Paris fra Norge, havner du som regel på Charles de Gaulle, men noen foretrekker også Orly.

 • Populære flyselskaper

  Med rett over 31 millioner passasjerer i året, er det en god del selskaper som flyr hit, og her er noen av dem: Air France, Norwegian og SAS.

  Beliggenhet

  Orly lufthavn ligger rett sør for Paris, delvis i Orly og delvis i Villeneuve-le-Roi.

  Transport

  Togene i Frankrike er raske og enkle å holde styr på, og RER B går fra Orly til Paris mellom kl. 06 og 23, Det tar omtrent 40 minutter, og koster omtrent halvparten av flytoget her hjemme. Ellers kan man også tar Metro 7, til halve prisen, og med samme reisetid, eller Orlybus, som blir som flybussen her hjemme. På Orly finner man dessuten både drosjer og leiebiler, hvis man foretrekker det.

 • Populære flyselskaper

  CDG har fått mesteparten av den internasjonale trafikken til Paris, og her er noen av selskapene som kan ta deg med dit: Air France, SAS og Air Baltic.

  Beliggenhet

  CDG ligger omtrent tre og en halv mil utenfor Paris, og litt nordover.

  Transport

  Som med Orly, er en av de beste måtene, både i pris og tid, å ta toget inn til byen. RER B, eller den blå linjen, går fra både terminal 2 og 3, og det tar omtrent 50 minutter å komme seg til sentrum. Roissybus er busslinjen som går direkte til flyplassen, og går hvert kvarter på dagtid og frem til omtrent ni om kvelden. Faller du mellom to stoler, er det taxiholdeplasser ved alle tre terminalene – se etter det gule lyset på taket for å få en offisiell drosjetjeneste.

Populære reisemål

Fly til Paris
Lennot kohteeseen Pariisi
Flyg till Paris