Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Paris

Siste flyvninger til Paris

Bestill nå før det er for sent

Oslo Paris
lør., 29 jun. OSL - CDG
lør., 06 jul. CDG - OSL
3435kr
Pris per passasjer
Porto Paris
tor., 04 jul. OPO - ORY
161kr
Pris per passasjer
Wien Paris
ons., 03 jul. VIE - CDG
lør., 06 jul. CDG - VIE
1658kr
Pris per passasjer
Oslo Paris
man., 24 jun. OSL - ORY
ons., 26 jun. ORY - OSL
2277kr
Pris per passasjer
Oslo Paris
man., 24 jun. OSL - ORY
fre., 28 jun. ORY - OSL
2286kr
Pris per passasjer
Oslo Paris
man., 24 jun. OSL - ORY
ons., 26 jun. ORY - OSL
2290kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Paris

GDN
Fly fra Gdańsk til Paris
230kr
Pris per passasjer
AGP
Fly fra Malaga til Paris
256kr
Pris per passasjer
VNO
Fly fra Vilnius til Paris
271kr
Pris per passasjer
LON
Fly fra London til Paris
318kr
Pris per passasjer
WAW
Fly fra Warszawa til Paris
432kr
Pris per passasjer
BER
Fly fra Berlin til Paris
473kr
Pris per passasjer

Reis til Paris

Besøk Paris

Mange vil nok si at dette er byen som har fortjent å være verdens midtpunkt, og mange reiser til Paris igjen og igjen, og forelsker seg både i byen og i mennesker på nytt og på nytt. Dette er en av de byene man rett og slett kjenner igjen, uansett hvor man er, med landemerker som ikke har sidestykker noe sted, både gamle og nye. Når du har funnet flybilletter til Paris som passer, er ikke veien lang til alt fra shopping hos noen av verdens mest eksklusive merker, til kunst, kultur og ikke minst matopplevelser man nok ikke får noe annet sted.

Attraksjoner i Paris

Paris har opplevelser og inntrykk for en hel livstid, og å trykke det viktigste inn på en liten liste, yter ikke byen rettferdighet, det er sikkert. Men, selv om vi ikke kan få med alt, vil vi gjerne hjelpe deg med å navigere gjennom monumenter og museer, mat og utesteder når du planlegger hva du vil gjøre i Paris.

Se noen av høydepunktene i kjærlighetens by:

flyplasser i nærheten av Paris

Flyplassene i Paris heter Orly og Charles de Gaulle, og er begge viktige flyplasser for Frankrike og Paris. "CDG" er en av de største flyplassene i Europa, og den ligger litt nord for byen. Orly ligger rett sør, og er et sekundærnav for både internasjonale og innenlands flyvninger i Frankrike. Kjøper du flybilletter til Paris fra Norge, havner du som regel på Charles de Gaulle, men noen foretrekker også Orly.

Populære flyselskaper

Med rett over 31 millioner passasjerer i året, er det en god del selskaper som flyr hit, og her er noen av dem: Air France, Norwegian og SAS.

Beliggenhet

Orly lufthavn ligger rett sør for Paris, delvis i Orly og delvis i Villeneuve-le-Roi.

Transport

Togene i Frankrike er raske og enkle å holde styr på, og RER B går fra Orly til Paris mellom kl. 06 og 23, Det tar omtrent 40 minutter, og koster omtrent halvparten av flytoget her hjemme. Ellers kan man også tar Metro 7, til halve prisen, og med samme reisetid, eller Orlybus, som blir som flybussen her hjemme. På Orly finner man dessuten både drosjer og leiebiler, hvis man foretrekker det.

Populære flyselskaper

CDG har fått mesteparten av den internasjonale trafikken til Paris, og her er noen av selskapene som kan ta deg med dit: Air France, SAS og Air Baltic.

Beliggenhet

CDG ligger omtrent tre og en halv mil utenfor Paris, og litt nordover.

Transport

Som med Orly, er en av de beste måtene, både i pris og tid, å ta toget inn til byen. RER B, eller den blå linjen, går fra både terminal 2 og 3, og det tar omtrent 50 minutter å komme seg til sentrum. Roissybus er busslinjen som går direkte til flyplassen, og går hvert kvarter på dagtid og frem til omtrent ni om kvelden. Faller du mellom to stoler, er det taxiholdeplasser ved alle tre terminalene – se etter det gule lyset på taket for å få en offisiell drosjetjeneste.