Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Oslo – Athen:

Last minute-flyvninger fra Oslo til Athen

Bestill nå før det er for sent

Oslo Athen
fre., 03 mai TRF - ATH
søn., 05 mai ATH - TRF
3214kr
Pris per passasjer
Oslo Athen
søn., 12 mai OSL - ATH
582kr
Pris per passasjer
Oslo Athen
søn., 28 apr. OSL - ATH
tor., 02 mai ATH - OSL
1845kr
Pris per passasjer
Oslo Athen
ons., 24 apr. OSL - ATH
lør., 27 apr. ATH - OSL
2264kr
Pris per passasjer
Oslo Athen
ons., 08 mai OSL - ATH
søn., 12 mai ATH - OSL
6578kr
Pris per passasjer
Oslo Athen
man., 13 mai OSL - ATH
tir., 14 mai ATH - OSL
1887kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
65% Tog i Athen er 65 % billigere enn i Oslo.
Oslo 40kr
Athen 13,94kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
24% Et måltid i Athen er 24 % billigere enn et måltid i Oslo.
Oslo 230kr
Athen 174,27kr
Valutakurs
1 NOK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.68 NOK
Sist sjekket 18 april 2024
Avstand: 2605 kms
Oslo flyplasser
Oslo Airport (OSL) Hvor langt fra sentrum: 37 kms
Torp Sandefjord (TRF) Hvor langt fra sentrum: 85 kms
Moss Rygge (RYG) Hvor langt fra sentrum: 60 kms
Athen flyplasser
E. Venizelos (ATH) Hvor langt fra sentrum: 20 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Oslo

Oslo er en herlig by med sin egen historie, men det skader vel aldri å oppleve nye steder med en helt annen historie og kultur? Skal du fly fra Oslo til Athen er nok Oslo lufthavn, Gardermoen det naturlige valget. Du kan fly til store deler av verden derfra, og flybilletter fra Oslo til Athen finner du enkelt med blant annet Austrian Airlines, Brussels Airlines og Lufthansa, til varierende priser og reisetid. Oslo lufthavn, Gardermoen ligger langt oppe på lista over Nordens største flyplasser, og har vunnet priser for den helhetlige kvaliteten den tilbyr. Fra Gardermoen kan du forvente god effektivitet og en rekke ulike butikker og spisesteder, for å nevne noe.

Transport til Oslo flyplass

Det er veldig enkelt, relativt raskt, og ikke altfor dyrt å komme seg fra Oslo sentrum til flyplassen. Du kan både ta buss eller tog til Gardermoen, men mange foretrekker å ta tog, da buss tar lengre tid. Du kan selvfølgelig også ta taxi, men det vil bli betraktelig dyrere enn å reise kollektivt, pluss at du må ofte regne med trafikk. Blant tog til flyplassen kan du enten hoppe på Flytoget, eller tog F2 Oslo Lufthavn, R10 mot Hamar eller R11 til Eidsvoll, fra enten Nationaltheatret eller Oslo sentralstasjon. Toget bruker som regel 20–25 minutter fra sentrum til flyplassen.

Transport til Athen

Vi tenker vel alle på greske guder, palmer, nydelig arkitektur og historie når vi hører navnet Athen, i herlige Hellas. Og det er nettopp det som trekker så mange folk til Athen. Noe av det du kan (og burde) se, er de 2400 år gamle ruinene på Akropolis, kjent som gudenes by. Prøv også å lev deg inn i hvordan de greske tragediene berørte grekerne før i tiden på Dionysos-teateret, der legendariske stykker en gang ble satt opp. Den beste tiden å reise til Athen er om våren eller høsten, da det ikke er glohett. I juni og juli kan det bli i det varmeste laget for mange nordmenn å reise dit.

Transport til sentrum

Å fly Oslo Athen vil ta en del timer, så du vil kanskje føle deg sliten når du ankommer E.Venizelos, Athens internasjonale flyplass, men heldigvis finnes det en rekke transportmuligheter inn til Athen. Du kan så klart ta taxi inn til sentrum, som vil gå raskest, og til en overkommelig pris. Kjøreturen inn til byen er på ca. 35 minutter. Kollektivtransport kan ta mellom en og to timer, via metro, jernbane eller buss. Om du vil reise kollektivt lønner det seg å orientere deg om hvilke linjer som finnes, og hvor de går fra. Her er det mye å velge mellom. Du finner alle alternativene rett utenfor utgangene, og det er avganger hele dagen.