Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Wizz Air med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted
clock icon

Beste Wizz Air flytilbud

Bestill nå før det er for sent.

Stavanger Gdańsk
10 okt SVG - GDN
15 okt GDN - SVG
3944kr
Pris per passasjer
Bergen Gdańsk
12 okt BGO - GDN
16 okt GDN - BGO
2023kr
Pris per passasjer
Ålesund Gdańsk
16 okt AES - GDN
20 okt GDN - AES
676kr
Pris per passasjer
Haugesund Gdańsk
16 okt HAU - GDN
19 okt GDN - HAU
934kr
Pris per passasjer
Oslo Krakow
15 okt OSL - KRK
15 okt KRK - OSL
2862kr
Pris per passasjer
Krakow Oslo
15 okt KRK - OSL
19 okt OSL - KRK
1920kr
Pris per passasjer

Beste Wizz Air flytilbud

Bestill nå før det er for sent.

GDN
10 okt - 15 okt
Stavanger Gdańsk
kr3944
Pris per passasjer
GDN
12 okt - 16 okt
Bergen Gdańsk
kr2023
Pris per passasjer
GDN
16 okt - 20 okt
Ålesund Gdańsk
kr676
Pris per passasjer
GDN
16 okt - 19 okt
Haugesund Gdańsk
kr934
Pris per passasjer
KRK
15 okt - 15 okt
Oslo Krakow
kr2862
Pris per passasjer
OSL
15 okt - 19 okt
Krakow Oslo
kr1920
Pris per passasjer

Wizz Air

Om Wizz Air

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air kan fly deg billig til over 140 destinasjoner i hele Europa, samt enkelte destinasjoner litt lengre unna, som Astana i Kazakstan og Tel-Aviv i Israel. De er kjent for å tilby billige Wizz Air flybilletter, hvor du kun betaler for akkurat det du trenger. I 2016 ble de kåret til "Value Airline of the Year" av Air Transport World, noe som sier litt om hva du kan forvente.

Deres hovedbase ligger i Budapest, Ungarn, men de har en rekke mindre baser over hele Øst-Europa, som Skopje i Makedonia eller Kiev i Ukraina. I dag har de over 80 forskjellige Airbus fly i sin flåte. De kan for øyeblikket ikke tilby rutesamarbeid med andre flyselskaper, men for oss norske reisende byr ikke det på alt for mange problemer. De tilbyr flyvninger fra en rekke norske flyplasser, som Sandefjord og Trondheim, med flyvninger til blant annet Riga eller Gdansk.

Innsjekking på nett

Ved hjelp av deres mobilapp eller nettside, kan du enkelt sjekke inn på nett før du kommer til flyplassen. Dette kan gjøres opptil 48 timer før reisen om du har bestilt sete, og ellers 48 timer før avgang. Det er verdt å merke seg at å sjekke inn på nett er helt gratis, mens det vil koste noe ekstra å sjekke inn på flyplasser som tillater online innsjekk.

Bruker du deres mobilapp kan du enkelt bruke mobilen som billett eller skrive ut boardingpasset fra datamaskinen. For nordmenn som reiser i utlandet er det viktig å ta med gyldig pass, da dette må fremvises på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Du kan på alle Wizz Air fly ha med én håndbagasje, som ikke kan være større enn 55 x 40 x 23 cm og veie mer enn 10 kg. Reiser du med Wizz Priority får du dessuten ha med én ekstra opptil 40 x 30 x 18 cm. I tillegg kan du alltid ta med varer kjøpt på flyplassen eller mindre gjenstander som en jakke eller bok.

For deg som reiser med småbarn under 2 år kan du medbringe ekstra barnemat eller lignende til turen, samt en sammenleggbar trille eller barnestol. Et par krykker er også tillatt om du har behov for dette.

Innsjekket bagasje

Hver passasjer kan totalt ha med seg 6 bagasje hver med målene 149 x 119 x 171 cm. Merk at hver bagasje medfører ekstra kostnad, og du kan velge om du trenger 20 eller 32 kg avhengig av eget behov. Reiser du med småbarn kan du alltid sjekke inn en trille eller bilstol uten ekstra kostnad.

Reiser du med sportsutstyr eller musikkinstrumenter kan dette sjekkes inn som spesialbagasje. Du kan bestille opptil 3 bagasje på nett, men om du har behov for mer må du vente til du kommer på flyplassen. Det er verdt å merke seg at det vil koste noe ekstra å bestille bagasje på flyplassen enn på nett.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Wizz Air
  • IATA-kode: W6
  • Stiftelsesår: 2003
  • Hovedbase: Budapest, Ungarn
  • Nettside: wizzair.com

Bestill Wizz Air reise hos oss i dag, og få mer til overs for ferien!