Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Turkish Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted
clock icon

Beste Turkish Airlines flytilbud

Bestill nå før det er for sent.

Oslo Istanbul
15 okt OSL - IST
19 okt IST - OSL
3301kr
Pris per passasjer
Oslo Sharm el-Sheikh
12 okt OSL - SSH
14 okt SSH - OSL
6730kr
Pris per passasjer
Oslo Hurghada
10 okt OSL - HRG
19 okt HRG - OSL
7984kr
Pris per passasjer
Oslo Kairo
13 okt OSL - CAI
21 okt CAI - OSL
7122kr
Pris per passasjer
Oslo Bodrum
20 okt OSL - BJV
20 okt BJV - OSL
8077kr
Pris per passasjer
Oslo Gazipasa
16 okt OSL - GZP
22 okt GZP - OSL
6606kr
Pris per passasjer

Beste Turkish Airlines flytilbud

Bestill nå før det er for sent.

IST
15 okt - 19 okt
Oslo Istanbul
kr3301
Pris per passasjer
SSH
12 okt - 14 okt
Oslo Sharm el-Sheikh
kr6730
Pris per passasjer
HRG
10 okt - 19 okt
Oslo Hurghada
kr7984
Pris per passasjer
CAI
13 okt - 21 okt
Oslo Kairo
kr7122
Pris per passasjer
BJV
20 okt - 20 okt
Oslo Bodrum
kr8077
Pris per passasjer
GZP
16 okt - 22 okt
Oslo Gazipasa
kr6606
Pris per passasjer

Turkish Airlines

Om Turkish Airlines

Turkish Airlines er et tradisjonelt selskap som er en del av Star Alliance, sammen med andre selskap som Croatia Airlines og Asiana Airlines. Takket være alliansen, kan de tilby et bredt nettverk av flyruter til mange destinasjoner. I Norge for eksempel, flyr Turkish Airlines fra Oslo og Bergen. Andre populære destinasjoner i nettverket er Buenos Aires, Antalya og Bahrain.

Flyselskapet har vunnet en rekke priser, blant annet flere fra Skytrax som for f.eks. "Europe's Best Airline" tre år på rad mellom 2011-2013. Totalt består den imponerende flåten med Turkish Airlines fly av 336 luftfartøy. Når selskapet mottar alle sine utestående bestillinger, vil de ha en flåte på 421 fly i løpet av de neste årene.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn på nett via nettleser, mobil, nettbrett eller app. Du kan da skrive ut boardingkortet ditt. Innsjekkingen åpner 24 timer før og stenger 90 minutter før. Innsjekkingsalternativene varierer fra flyplass til flyplass, og derfor anbefales det at du undersøker på forhånd hva som er tillat for ditt avreisested.

Du kan sjekke inn alle passasjerer med samme reservasjonsnummer på nett. Dersom dere reiser flere sammen i en gruppe, kan du sjekke inn andre ved å angi navnene individuelt. Du kan velge sete samtidig som du sjekker inn. Du må ha referansenummeret tilgjengelig og ta med deg gyldig legitimasjon på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Reisende i økonomiklassen kan medbringe én håndbagasje, ikke større enn 23 x 40 x 55 cm og på maks 8 kg. Reisende i businessklasse kan ha med seg to. Spedbarn under to år som sitter på fanget har lov til å ta med seg egen håndbagasje med de samme begrensningene som for voksne. Du kan ta med nok morsmelk/morsmelkerstatning og babymat til å dekke barnets behov under flyturen.

Dersom håndbagasjen overstiger disse grensene må du sjekke dem inn, og har du brukt opp den tillatte bagasjekvoten må du betale for overvekt. Det anbefales derfor å sjekke vekt og størrelse før du drar til flyplassen.

Innsjekket bagasje

Det er billettypen som avgjør hvor mye innsjekket bagasje som inkluderes i prisen, men hvert enkelt kolli kan uansett ikke overstige 32 kg. Med enkelte unntak, kan businessklassen ha med 30 kg og økonomiklassen 20 kg. Mer informasjon om restriksjoner for ulike destinasjoner finner du på nettsiden til flyselskapet.

På innenlandsflyvninger kan spedbarn ha med seg opptil 10 kg. På internasjonale flyvninger kan de ha med innsjekket bagasje på opptil 10 kg + sammenleggbar barnevogn, og til eller fra USA kan de ha med 23 kg + sammenleggbar barnevogn. Det meste av spesialutstyr og sportsutstyr teller mot bagasjekvoten. Kommer totalvekten på mer, må du betale for overvekten. Kontakt Turkish Airlines direkte for mer informasjon.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Turkish Airlines
  • IATA-kode: TK
  • Stiftelsesår: 1933
  • Hovedbase: Istanbul Atatürk, Tyrkia
  • Nettside: turkishairlines.com

Bestill billige Turkish Airlines flybilletter og unn deg den fantastiske ferien du fortjener!