Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Pegasus Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Pegasus Airlines flytilbud

Arbil - Oslo
retur fra 5 293kr
Oslo - Arbil
retur fra 9 632kr
Priština - Oslo
retur fra 3 550kr
Oslo - Antalya
retur fra 5 144kr
Antalya - Oslo
retur fra 2 915kr
Oslo - Sharm el-Sheikh
retur fra 14 286kr
Vis flere

Pegasus Airlines

Om Pegasus Airlines

Pegasus Airlines har over 20 års erfaring bak seg og er per i dag et av de mest veletablerte, private lavprisselskapene i Tyrkia. Selskapet er eid av Esas Holding. De har rutesamarbeid med blant annet airberlin og flåten består tilsammen av 76 fly, hvorav det er 66 fra Pegasus, 7 Izair og 3 Air Manas.

Selskapet har hovedkontor i Istanbul, samt flybaser i flere, tyrkiske byer. Pegasus Airlines flyr til 33 destinasjoner innenlands i Tyrkia, som Antalya og Ankara, samt 72 andre destinasjoner i resten av verden som London, Paris og Oslo. Totalt består nettverket av over 100 destinasjoner i 40 land. Populære flyruter er blant annet Istanbul til Milan og Oslo til Istanbul.

Innsjekking på nett

Passasjerer kan sjekke inn på nett, via nettleser eller mobil, mellom 72 timer og 40 minutt før avreise. Boardingkortet laster du ned på mobilen eller printer ut i papir. Du trenger reservasjonsnummer for å sjekke inn og gyldig legitimasjon må tas med på flyplassen. Du kan også sjekke inn på flyplassen via skranke eller automat, om du foretrekker det.

Du kan sjekke inn andre personer på samme billett som deg. Dersom du ønsker å velge sete fremfor å bli tildelt et, må du betale ekstra gebyr. Det kan du gjøre når du bestiller billetter, på nett i ettertid eller når du sjekker inn.

Tillatt håndbagasje

Du kan ta med én håndbagasje på flyet på maks 20 cm x 40 cm x 55 cm. Håndbagasjen kan ikke veie mer enn 8 kg. I tillegg kan du ta med én liten håndbagasje som en liten håndveske, jakke, pose med taxfreevarer, pose med barnemat, et lite kamera o.l. Dersom det ikke er nok plass i kabinen til håndbagasjen, kan den legges i lasterommet istedenfor.

Reisende med barn ha med sammenleggbar trille eller vogn ombord, istedenfor den minste håndbagasjen. Bare sørg for at den er liten nok til å plasseres i hyllen over deg. Det påløper ekstra gebyr for overvekt, både for håndbagasje og innsjekket bagasje.

Innsjekket bagasje

Maksvekten for innsjekket bagasje varierer mellom 15 og 25 kg, alt etter hva flybilletten inkluderer. Du kan legge til ytterligere bagasje mot en kostnad via mobil, nett, kundeservice eller på flyplassen. Du kan spare opptil 60 % av prisen på flyplassen, dersom du bestiller ekstra bagasje senest to timer på forhånd via internett og kundeservice.

Dersom du skal ha med deg stort sportsutstyr som seilbrett, ski eller sykkel, påløper det ekstra kostnad. Du kan ta med deg rullestol gratis ved behov. Kontakt flyselskapet direkte om du har behov for ytterligere assistanse. Barn under 2 år kan sjekke inn én kolli på opptil 10 kg, men det er ikke tillatt å kjøpe ytterligere bagasje for babyer.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Pegasus Airlines
  • IATA-kode: PC
  • Stiftelsesår: 1990
  • Hovedbase: Istanbul, Tyrkia
  • Nettside: flypgs.com

Lengter du etter en spennende og innholdsrik ferie? Bestill billige Pegasus Airlines flybilletter på Travellink!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere