Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Iberia med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Iberia flytilbud

Oslo - Alicante
Oslo - Alicante
retur fra 2 033kr
Oslo - Las Palmas
Oslo - Las Palmas
retur fra 3 278kr
Oslo - Roma
retur fra 3 875kr
Oslo - Palma de Mallorca
retur fra 2 614kr
Oslo - Madrid
retur fra 1 769kr
Oslo - Brüssel
retur fra 6 763kr

Iberia

Om Iberia

Iberia er et spansk flyselskap som tilbyr flyvninger med god komfort, samtidig som de har et våkent øye på miljøet. Med hovedbase i Madrid, kan de ta deg til og fra over 100 destinasjoner i Asia, Afrika, Europa, Sør- og Nord-Amerika. De er en del av Oneworld allianse, og tilbyr rutesamarbeid med blant annet Finnair og British Airways. Populære destinasjoner fra Stockholm er blant annet New York eller Rio De Janeiro.

De har en flåte med over 70 Airbus fly i forskjellige størrelser, og var blant annet den første som fikk Airbus A330-200 i stallen! I 2016 ble de dessuten kåret til det punktligste flyselskapet av FITUR, og er et selskap som verdsetter sine kunder.

Innsjekking på nett

Reiser du med et rutesamarbeid-fly er det ikke mulig å sjekke inn på nett, men reiser du med et Iberia fly er dette mulig. Du kan enten gå inn med ditt referansenummer på nettsiden, og dermed skrive ut boardingpasset. Du kan også laste ned deres app for mobil, og bruke denne som billett. Denne tjenesten er tilgjengelig 24 timer før avgang, og om du ikke skal sjekke inn bagasje kan du dermed spare noen minutter på flyplassen.

Om du ønsker å reservere sete kan du gjøre dette når du bestiller eller sjekker inn. Tar du med mer bagasje enn først tenkt, kan du bestille mer når du sjekker inn. Vi gjør oppmerksom på at du fortsatt må vise gyldig legitimasjon i form av pass ved flyplassen.

Tillatt håndbagasje

På Iberia fly kan du med én håndbagasje med størrelse opptil 56 cm x 45 cm x 25 cm. Reiser du på Business Pluss kan du ha med to. I tillegg kan du ha med en liten veske, pose eller PC inn på flyet. Håndbagasjen kan ikke veie mer enn 10 kg til sammen.

For deg som reiser med småbarn under 2 år kan du ha med en veske med mat og småutstyr. Du kan også få med en liten trille inn på flyet, så fremt det er plass. Merk at det kan være andre regler som gjelder hvis du flyr med Iberias rutesamarbeid.

Innsjekket bagasje

Iberia tilbyr fem forskjellige klasser, slik at du enkelt kan velge etter komfort og bagasjebehov. Billige Iberia flybilletter på økonomiklassen lar deg ta med én bagasje på opptil 158 cm (lengde x bredde x høyde) og 23 kg uten ekstra kostnad, mens Business Plus lar deg ta med 3 stk. Maksimalt kan du ta med 32 kg per bagasje, men merk at dette medfører ekstra kostnad.

Spesialbagasje, som skiutstyr, kjæledyr eller golfkøller, kan sjekkes inn ved en ekstra kostnad. Reiser du med rullestol kan denne sjekkes inn gratis, så fremt den følger selskapets størrelseskriterier. Om du har med minstemann under 2 år på tur, kan barnevognen også sjekkes inn uten ekstra kostnad.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Iberia
  • IATA-kode: IB
  • Stiftelsesår: 1927
  • Hovedbase: Madrid, Spania
  • Nettside: iberia.com

Vær miljøbevisst, og bestill en komfortabel flytur med Iberia hos oss!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud