Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bergen – Gdańsk:

Last minute-flyvninger fra Bergen til Gdańsk

Bestill nå før det er for sent

Bergen Gdańsk
fre., 24 mai BGO - GDN
lør., 25 mai GDN - BGO
1483kr
Pris per passasjer
Bergen Gdańsk
man., 17 jun. BGO - GDN
252kr
Pris per passasjer
Bergen Gdańsk
man., 27 mai BGO - GDN
tir., 28 mai GDN - BGO
552kr
Pris per passasjer
Bergen Gdańsk
fre., 31 mai BGO - GDN
søn., 02 jun. GDN - BGO
2062kr
Pris per passasjer
Bergen Gdańsk
fre., 07 jun. BGO - GDN
fre., 07 jun. GDN - BGO
619kr
Pris per passasjer
Bergen Gdańsk
tir., 11 jun. BGO - GDN
ons., 12 jun. GDN - BGO
609kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
67% Tog i Gdańsk er 67 % billigere enn i Bergen.
Bergen 40kr
Gdańsk 13,03kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
54% Et måltid i Gdańsk er 54 % billigere enn et måltid i Bergen.
Bergen 236,87kr
Gdańsk 108,55kr
Valutakurs
1 NOK = 0.38 PLN
1 PLN = 2.69 NOK
Sist sjekket 14 juni 2024
Avstand: 1040 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Gdańsk flyplasser
Rebiechowo (GDN) Hvor langt fra sentrum: 6 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Bergen er en unik by, og man kan kanskje til og med si at byen har ganske mye til felles med Gdansk. Den store forskjellen er muligens været? Kåret til Europas beste flyplass i 2009, og den sjette beste flyplassen i verden, er Bergen lufthavn Flesland, med sine nye utbygginger og flere oppgraderinger, blitt en oase for de seks millionene passasjerer som reiser gjennom terminalen hvert år. Det er ikke verst for en relativt liten, norsk flyplass, sånn i verdensperspektiv. Her går det selvsagt også fly fra Bergen til Gdansk, og flyplassen har ruter som betjenes av mange slags selskaper, til mange slags mer eller mindre eksotiske steder.

Transport til Bergen flyplass

Bergen lufthavn Flesland er ganske nær Bergen sentrum. Skal du fly Bergen Gdansk, er det bare en liten halvtimes kjøretur, litt sørover, så havner du rett foran avreiseinngangen på Flesland.

Det finnes flere veier ut til flyplassen, selvsagt, så det er bare å velge den som passer aller best for deg. For den som helst kjører selv, er det langtidsparkering og korttidsparkering tilgjengelig, og det er alltid mulig å finne en ledig taxi inne i byen. Den som heller reiser litt billigere, finner flybusser som tar deg med den første delen av ferien din, helt fra grytidlig om morgenen.

Transport til Gdańsk

Gdansk, eller Danzig, som noen kanskje kjenner byen som, går for å være en av Polens beste byer å besøke. Her er det enkelt å se resultatet av å være en havneby, og arkitektur og kultur bærer preg av å ha vært en del av en svært så internasjonal kultur.

Det kommer stadig flere turister til Gdansk. Gamlebyen, sentrum, havneområdet og et levende uteliv som ikke tar pauser, er bare noen av attraksjonene som byen kan skilte med, både for de som aldri har vært der før, og de som vet veien langs de brosteinskledde gatene.

Transport til sentrum

Flybilletter Bergen Gdansk er lett å finne, og når man har landet, vil man gjerne komme seg inn til byen. Det er hverken vanskelig eller dyrt, og det er bare å velge mellom noen av de samme mulighetene som hjemme. Det finnes både egne flybusser og de lokale rutene. C-6 er kanskje den enkleste, men pass på at du tar den i riktig retning.

Flyplassen i Gdansk, Lech Wa??sa, ligger under en halvtime fra byen, så den siste delen av reisen bør ikke bli noe særlig lenger enn den første. Hopp på en buss inn til sentrum, eller kanskje til og med få en egen sjåfør til å vise deg noen av stedene du bør se.