Finnair

Finnair

 
Bestill fly+hotell. Få opp til 30% rabat
Finnair flexibilitet

Reis ut fra Oslo til Shanghai i økonomiklasse, og hjem fra Beijing i businessklasse. Alt etter passasjerens ønsker og firmaets reisepolicy. Gjelder både publiserte- og avtalepriser.

Kort er godt! Minimum connecting time er bare 35 minutter på Helsinki flyplass, takket være den nye Asiaterminalen.

Finnair service

Finnair tilbyr en av bransjens mest konkurransedyktige businessklasse med prisvinnende viner og lavkalorimat i gourmetklasse. Du reiser også behagelig i turistklasse. På langflygninger er hvert sete utstyrt med telefon og strømuttak for bærbare pc'er samt en egen skjerm og individuelt underholdningssystem med alt fra filmer og nyhetsprogram til spil_vitl og musikk.

Finnair flygrutter

Den 30 mai starter Finnair daglige avganger til Singapore. Med dette trafikkerer Finnair ti destinasjoner i Asia og vil tilby den raskeste forbindelsen fra Nord-Europa til Singapore. Videre fra Singapore finnes det raske og behagelige forbindelser videre til Australia og andre reisemål i Sørøst-Asia i samarbeid med Finnairs partnerselskap.

Finnair har Europas mest moderne lang- og kortdistanseflåte. Du flyr med bransjens mest klimatilpassede tomotors Airbus 330-300 og tomotors Embraer 170/90.

  • Fra Oslo: opp til 4 avganger per dag
  • Fra Bergen: opp til 1 avgang per dag

Fly via - ikke over Helsinki og spar opp til en hel arbeidsdag! Visste du at den korteste naturlige flykorridoren fra Europa til Asia går over sørlige Finlands luftrom? Hvorfor fly i feil retning via Sentral-Europa når du kan fly i riktig retning via Helsinki?

Raskeste veien via Helsinki til flest destinasjoner fra Nord-Europa. Fra sommeren 2011 flyr Finnair opp til 300 ganger i måneden til ti destinasjoner i Asia. Fra den 30 mai trafikkeres Singapore daglig. Øvrige destinasjoner er Dehli, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Bangkok, Seoul, Osaka, Tokyo og Nagoya.

Finnair Plus

Åpner dører til verden! Fortsett "downunder" til Australia via for eksempel Hong Kong. Opptjen og benytt på samtlige flyselskap via Finnair Plus. Finnair Plus er et stamkundeprogram som har fire nivåer. Du belønnes individuelt, desto flere poeng du tjener, desto høyere nivå når du. Du tjener poeng når du flyr med Finnairs regulære fly, og Finnairs feriefly fra Finland, samt med de andre oneworld-selskapenes regulære fly. Du tjener også poeng via mange av Finnairs samarbeidspartnere, for eksemmpel ved hotellovernattinger.

Bli medlem i Finnair Plus og få ekstrapoeng!

Bli medlem i Finnair Plus og få tilgang til en rekke fordeler. Nå er det riktig tidspunkt å bli medlem - du får 3000 ekstrapoeng første gang du flyr med Finnar og 2000 ekstrapoeng for de følgende flygningene på Finnairs langdistanseruter frem til den 31 desember 2011. Disse ekstrapoengene øker din totale poengsaldo, men ikke ditt medlemsnivå. Dette tilbudet gjelder kun hvis du blir medlem i Finnair Plus ved å benytte linken under.

Det er enkelt og raskt å benytte Finnair Plus poeng. Alternativene er mange og du har også nytte av en mindre mengde poeng. Benytt dine poeng til å kjøpe en bonusreise eller besøk Finnair PlusShop. Du kan også kjøpe tjenester via Finnairs nettverk av samarbeidspartnere over hele verden.

Finnair Oneworld

Finnair er medlem i oneworld alliansen, noe som åpner døren til verden. Fortsett til foreksempel Australia med et av selskapene i alliansen, f.eks. via Hong Kong. Tilsammen tilbyr flyselskapene i oneworld 900 destinasjoner i 150 land. Andre flyselskap i alliansen er bl.a. American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines og Quantas. Du kan som Finnair Plus medlem samle poeng på samtlige flyselskap i alliansen. Les mer på oneworld.com.

 

Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Fra pris per person i dobbeltrom for angitt periode
Fly+hotell