Trenger du hjelp?

Få eksklusive tilbud: 23 50 20 44

Bestill fly hos Air Europa med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Air Europa flytilbud

Oslo - Las Palmas
Oslo - Las Palmas
retur fra 2 632kr
Oslo - Palma de Mallorca
Oslo - Palma de Mallorca
retur fra 4 709kr
Oslo - Madrid
retur fra 1 847kr
Trondheim - Alicante
retur fra 3 119kr
Bergen - Alicante
retur fra 3 696kr
Stavanger - Alicante
retur fra 3 271kr

Air Europa

Om Air Europa

Air Europa er et spansk flyselskap som har sin base i Palma, Mallorca. De flyr en rekke charterflyvninger til blant annet Kanariøyene og Karibia. De har en flåte på 53 fly, og har et datterselskap som heter Air Europa Express. Flyselskapet reiser til 44 destinasjoner, og har hovedkvarteret sitt på Mallorca i Spania. De ble grunnlagt i 1986, og har siden fløyet en rekke reiser til populære feriedestinasjoner.

Air Europa er en del av alliansen SkyTeam, og samarbeider med partnere som Aeroflot, Vietnam Airlines, Air France og KLM. I Samarbeid med disse kan de tilby reiser til blant annet Seoul, Shanghai og Mexico City. Selskapet har et program som heter Air Europa SUMA der du kan opparbeide deg poeng og få rabatter på en rekke reiser og andre bestillinger.

Innsjekking på nett

Reiser du med Air Europa fly kan du sjekke inn på nett fra 48 timer før avreise til 1 time før avreise. Reiser du til eller fra USA, kan du hente boardingpass 24 timer før avreise. Når du sjekker inn på nett, velger du sete, og du kan velge å legge til bagasje dersom du bestilte reise uten bagasje på forhånd. Sjekker du inn på flyplassen, må du gjøre dette fra 2,5 timer før avreise til 45 minutter før avreise. På internasjonale reiser stenger innsjekking en time før avreise.

For å sjekke inn på nett må du ha bookingreferanse, bestående av 6 bokstaver og tall, hvis du reiser med Air Europa. Du må også ha billettnummer, bestående av 13 tall. Du må også fylle inn etternavnet til de passasjerene du ønsker å sjekke inn.

Tillatt håndbagasje

Reiser du med økonomiklasse i Spania, til Kanariøyene, Europa, Afrika og Midtøsten, kan du ta med deg én håndbagasje på opptil 10 kg, og opptil 14 kg om du reiser businessklasse. Reiser du langdistanse med økonomi kan du ha med 10 kg, og med business kan du medbringe maks 18 kg. Håndbagasjen kan være maks 55 x 35 x 25 cm. Du kan også ta med en liten veske på maks 20 x 35 x 30 cm.

Hvis du reiser med barn, kan barn opptil 2 år ha med en håndbagasje med mat, drikke og andre nødvendigheter. Reiser du med barn over 2 år, har de samme håndbagasjetillatelse som voksne. Rullestoler og barnevogner må sendes, men du kan bruke de frem til du går på flyet. Har du for stor håndbagasje, kan den bli sendt ved ekstra avgift.

Innsjekket bagasje

Du kan medbringe en kolli på maks 23 kg, og med en dimensjon på opptil 158 cm totalt. Har du bagasje som veier over 23 kg, kan du betale overvektsavgift opptil 32 kg. Dersom du overstiger 32 kg, må du pakke i en ekstra bag og sende denne. Noen billetter tillater kjøp av ekstra bagasje. For noen langdistanseflyvninger er det inkludert mer bagasje i billetten.

Som regel går sportsutstyr som din inkluderte bagasje, men i noen tilfeller må du betale en ekstra avgift for å sende den. Musikkinstrumenter, fiskeutstyr, golf- og skiutstyr sendes gratis og regnes som din innsjekkede bagasje. Rullestoler sendes gratis. Ta kontakt på forhånd dersom du trenger assistanse på flyplassen. Barn over 2 år kan sende samme bagasje som voksne, mens innsjekket bagasje for de under 2 år kan kjøpes mot en ekstra avgift.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Air Europa
  • IATA-kode: UX
  • Stiftelsesår: 1986
  • Hovedbase: Mallorca, Spania
  • Nettside: aireuropa.com

Reis på eksotisk ferietur til solen med billige Air Europa flybilletter! Du finner de hos Travellink.

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud