Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos airBaltic med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste airBaltic flytilbud

Trondheim - Riga
retur fra 1 827kr
Oslo - Korfu
retur fra 4 222kr
Oslo - Istanbul
retur fra 5 278kr
Tallinn - Oslo
retur fra 3 236kr
Oslo - Madrid
retur fra 3 361kr
Oslo - Helsinki
retur fra 3 520kr
Vis flere

airBaltic

Om airBaltic

Lavprisselskapet airBaltic flyr til over 50 destinasjoner i Europa og videre ut i verden. De er det største selskapet i Latvia, og fra hovedbasen i Riga flyr de direkte til og fra populære destinasjoner som Oslo, Budapest og Milano. I tillegg har de ytterligere baser i Tallinn og Vilnius med direkteflygninger til blant annet Amsterdam og Berlin. De har et godt nettverk takket være rutesamarbeid med andre flyselskap som Air France, Austrian og Brussels Airlines.

Flyselskapet, noen ganger også kalt Baltic Air, har en rekke priser og utmerkelser bak seg, blant annet for å være verdens mest presise flyselskap. Flåten består av over 30 luftfartøy som Bombardier CS300, Boeing 737-500, Boeing 737–300 og Bombardier Q400Next Gen.

Innsjekking på nett

Innsjekking på nett og mobil åpner fem dager før flyavgang, men det avhenger av flyplassen når den stenger. Du kan enten skrive boardingkortet ut på papir eller få den tilsendt som QR-kode på smarttelefonen din. Skulle du gå tom for strøm på mobilen, kan du skrive ut boardingkortet på nytt på en av de selvbetjente automatene når du ankommer flyplassen.

Du kan sjekke inn flere personer på samme booking og velge seter. Dersom du ikke velger sete blir du tildelt et automatisk. Passasjerer som trenger ytterligere assistanse kan sjekke inn gratis via skranke. Andre må betale et gebyr. Det koster ikke noe å bruke selvbetjent automat.

Tillatt håndbagasje

Bortsett fra spedbarn, kan alle passasjerer ta med én håndbagasje på 55 x 40 x 20 cm og én personlig gjenstand på 30 x 40 x 10 cm. Personlige eiendeler kan f.eks. være en pose med taxfreevarer, bærbar PC eller en liten ryggsekk. Totalt kan ikke vekten overstige 8 kg. Businessklassen kan ta med én ekstra håndbagasje i tillegg.

Passasjerer med redusert bevegelighet kan ta med nødvendig hjelpeutstyr som krykker, stokk o.l., uten at det regnes som håndbagasje. Tar du med deg for mye ombord i flyet, må du betale et gebyr ved gaten og tingene blir fraktet som innsjekket bagasje.

Innsjekket bagasje

Hver bagasje kan ikke veie mer enn 20 kg. Businessklassen kan ta med 2 stk. gratis, Premium kan ta med én og reisende på Basic kan kjøpe bagasjeplass mot et gebyr. Dimensjonene per kolli kan ikke overstige 100 x 50 x 80 cm. Spedbarn kan ta med én bagasje på maks 10 kg gratis.

Barn og spedbarn kan ta med én sammenleggbar barnevogn og et bilsete gratis. Rullestol kan også sjekkes inn gratis ved behov, men flyselskapet må informeres om dette minst 48 timer på forhånd. Sportsutstyr kan medbringes mot et gebyr, men det er billigere om du bestiller på nett i forkant. Businessklassen kan ta med ett sett med sportsutstyr gratis.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: airBaltic
  • IATA-kode: BT
  • Stiftelsesår: 1995
  • Hovedbase: Riga, Latvia
  • Nettside: airbaltic.com

Unn deg en pause fra hverdagen og bestill billige airBaltic flybilletter på Travellink med en gang!