Bestill fly hos Singapore Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Singapore Airlines flytilbud

Oslo - Manila
Oslo - Manila
retur fra 19 831kr
Oslo - Singapore
Oslo - Singapore
retur fra 7 251kr
Oslo - Mactan-Cebu
retur fra 15 484kr
Oslo - Sydney
retur fra 12 488kr
Oslo - Tokyo
retur fra 13 517kr
Oslo - Brisbane
retur fra 16 180kr

Singapore Airlines

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines er et flyselskap som holder til i Singapore, og har vært i bransjen siden 1947. Selskapet har stort fokus på komfort og service, og har en flåte på 106 fly, flere av de svært moderne Boeing og Airbus-fly. Selskapets hovedflyplass er Changi Airport i Singapore. De flyr til destinasjoner over hele verden, som Shenzhen i Kina, Sydney, Phuket og Barcelona.

Singapore Airlines tilbyr reiser til 62 destinasjoner i 32 land og har en sterk tilstedeværelse i Sørøst-Asia. Selskapet samarbeider med blant annet Air Canada, Air China, Croatia Airlines og United Airlines for reiser til USA, Canada, Kina og Croatia. Singapore Airlines er det flyselskapet i verden med flest priser, og har mottatt priser som beste flyselskap, for service og popularitet.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn og velge sete på nett fra 48 timer før avreise inntil 1,5 timer før avreise. Du kan laste ned billetten din og skrive den ut, eller ha den på mobilen. Dersom du ikke skal sjekke inn bagasje og har sjekket inn på nett, kan du gå direkte til sikkerhetskontrollen. Du trenger passinformasjon når du sjekker inn.

Du må ha med pass dersom du sjekker inn på flyplassen. Reiser du fra Changi Airport i Singapore, kan du sjekke inn inntil 40 minutter før avreise. For andre flyselskaper og flyplasser gjelder som regel innsjekking inntil 60 minutter før avreise på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

På Singapore Airlines fly kan du ha med maks en håndbagasje som veier opptil 7 kg dersom du reiser i økonomi. Størrelsen på din håndbagasje må ikke overstige 115 cm. Reiser du med førsteklasse eller business, kan du ta med to håndbagasje på samme størrelse per person.

Du kan også ta med en liten gjenstand eller veske, for eksempel en kameraveske. Reiser du med barn, kan du ha med en babybag på opptil 6 kg. Du kan også ha med krykker eller andre nødvendige hjelpeapparater. Dersom du overstiger vekt og størrelse kan du måtte betale overvekt og bagasjen må sendes.

Innsjekket bagasje

Reiser du med økonomi, kan du sjekke inn en kolli på opptil 30 kg per person. Maks størrelse på innsjekket bagasje er 200 x 75 x 80 cm. Reiser du med barn, kan du ha med deg 10 kg bagasje ekstra gratis. I tillegg kan du ta med en sammenleggbar barnevogn eller barnesete. For USA gjelder andre regler for bagasje. Her er det maks 2 kolli på 23 kg når du reiser økonomi.

Skal du sende sportsutstyr, gjelder dette som din innsjekkede bagasje. Veier noe av din bagasje over 32 kg er du nødt til å sende dette som cargo, og du må betale ekstra. Du kan sende rullestol gratis i tillegg til din innsjekkede bagasje. Trenger du assistanse på flyplassen, bør du kontakte flyselskapet i forkant av reisen.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Singapore Airlines
  • IATA-kode: SQ
  • Stiftelsesår: 1947
  • Hovedbase: Singapore
  • Nettside: singaporeair.com

Bruk Travellink når du skal reise, så finner du billige Singapore Airlines flybilletter og kan reise behagelig med det prisvinnende selskapet!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud