Trenger du hjelp?

Få eksklusive tilbud: 23 50 20 44

Bestill fly hos Air China med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Air China flytilbud

Oslo - Bangkok
Oslo - Bangkok
retur fra 6 742kr
Oslo - Manila
Oslo - Manila
retur fra 8 594kr
Oslo - Tokyo
retur fra 11 848kr
Oslo - Delhi
retur fra 21 255kr
Oslo - Sydney
retur fra 15 041kr
Oslo - Singapore
retur fra 10 048kr

Air China

Om Air China

Air China er et av Kinas ledende flyselskaper, og i 2015 fløy de over 90 millioner passasjerer verden over. De har nesten 400 passasjerfly i sin flåte, og flyr over 60 nasjonale ruter og til mer enn 100 internasjonale destinasjoner. Hver dag letter det over 1100 Air China fly, og de kan by på en god reiseopplevelse til en billig penge.

Hvis vi inkluderer deres partnere i Star Alliance kan de fly deg til over 1300 destinasjoner verden over, og de dekker sammen hvert eneste verdenshjørne. De tilbyr i tillegg rutesamarbeid med over 30 partnere, deriblant Finnair, EgyptAir og Turkish Airlines. Selv om de selv ikke flyr fra Norge, er det derfor ikke vanskelig for nordmenn å reise til Kina og nyte vakre destinasjoner, som Taipei, Hong Kong eller Linzhi.

Innsjekking på nett

På de aller fleste flyvninger kan du sjekke inn på nett, men merk at dette avhenger noe av reisemål og rutesamarbeid. Der hvor dette er mulig kan du enkelt logge inn på mobil, nettbrett eller PC ved hjelp av referansenummer eller annen identifikasjon. Her kan du enkelt velge ønsket sete og skrive ut boardingpasset ditt.

Tjenesten er tilgjengelig opptil 36 timer før avreise, men merk at enkelte destinasjoner kan ha andre tidsrom. Ønsker du å oppgradere reisen, legge til bagasje eller måltid, bør dette gjøres før du sjekker inn. Det er også verdt å merke seg at man likevel trenger å vise frem et gyldig pass på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

På alle flyvninger innenlands i Kina kan du ha med én bagasje på opptil 5 kg på økonomiklassen og to stykk opptil 8 kg på øvre klasser. På flyvninger utenlands kan reisende på førsteklasse ta med to bagasje på 5 kg, mens lavere klasser tillater kun én bagasje med lik vekt.

Bagasjens dimensjoner må uansett ikke overstige 55 x 40 x 20 cm i størrelse. Tar du med mer enn tillatt vil dette måtte sjekkes inn ved en ekstra kostnad. Trenger du spesiell assistanse inn på flyet bør du informere Air China om dette på forhånd, slik at de kan tilrettelegge for deg.

Innsjekket bagasje

Innsjekket bagasje avhenger av reisemål og reiseklasse. Generelt sett kan du på internasjonale ruter ha med 40 kg bagasje på førsteklasse, 30 kg på business og billige Air China flybilletter på økonomi lar deg ta med 20 kg. Lengde, bredde eller høyde kan ikke overstige 100 cm på noen bagasje.

Reiser du med småbarn under 2 år kan du også sjekke inn en ekstra bagasje på opptil 10 kg, som en liten trille eller lignende. Siden inkludert bagasje avhenger en del av reisemål anbefaler vi å sjekke dette nøye når du bestiller. Reiser du med rutesamarbeid kan andre regler gjelde.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Air China
  • IATA-kode: CA
  • Stiftelsesår: 1988
  • Hovedbase: Beijing, Kina
  • Nettside: airchina.com

Bestill Air China flybillett hos oss i dag, og nyt en av deres 140 destinasjoner!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud