Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Lot Polish Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Lot Polish Airlines flytilbud

Oslo - Warszawa
retur fra 2 170kr
Oslo - Kairo
retur fra 7 416kr
Wrocław - Oslo
retur fra 5 698kr
Bergen - Warszawa
retur fra 2 461kr
Oslo - Dubrovnik
retur fra 4 932kr
Oslo - Szczecin
retur fra 2 030kr
Vis flere

Lot Polish Airlines

Om Lot Polish Airlines

LOT Polish Airlines ble grunnlagt allerede i 1929 og holder til i Warszawa, i Polen. Flåten består av 54 fly, inkludert Boeing, Embraer og Bombardier. For å få tilgang til destinasjoner verden rundt, har LOT Airlines samarbeidsavtaler med en rekke flyselskap. Disse er blant annet United Airlines, Lufthansa, Singapore Airlines og Swiss International Air Lines.

Selskapet som har vunnet en rekker priser, blant annet for å være et trygt flyselskap og beste flyselskap i Øst-Europa og er i tillegg medlem av Star Alliance. LOT Polish Airlines fly omfatter også Dreamliner til langdistansedestinasjoner slik som Beijing, New York, Chicago og Toronto. I tillegg finner du en rekke flyvninger med Polish Airlines til byer i Europa, som Amsterdam og Paris og innenriksflyvninger til Gdansk, Krakow og Warszawa.

Innsjekking på nett

Innsjekking på nett åpner 36 timer før avreise, og stenger to timer før avreise. For å sjekke inn på nett trenger du ditt reservasjonsnummer eller billettnummer og passasjerenes etternavn. Du kan velge om du vil motta boardingkortet som tekstmelding og ha det på din mobil, eller om du vil skrive det ut.

Dersom du velger å få boardingkortet ditt sendt til ditt mobilnummer, får du en link til adressen der boardingkortet ditt er lagret. Du kan deretter lagre boardingkortet på din telefon og vise det ved påstigning. Du kan også sjekke inn på flyplassen om du ikke ønsker å sjekke inn på nett.

Tillatt håndbagasje

Hvor mye håndbagasje du kan ta med avhenger av din type billett. Flyr du med business-klasse kan du ta med to håndbagasje på opptil 9 kg. For premium økonomi på langdistanseflyvninger kan du ha to bagasje på opptil 12 kg, og på alle andre flyvninger kan du ta med en håndbagasje som veier opptil 8 kg.

Din håndbagasje må passe i hyllen over deg, og holde dimensjonene på maks 55 x 40 x 23 cm. Dersom den er for stor, blir du nødt til å sende håndbagasjen mot en avgift. Du kan også ta med en liten veske, eller PC-veske, og sammenleggbar barnevogn gratis.

Innsjekket bagasje

Hvor mye bagasje du kan sjekke inn, avhenger av din billettype. Dette varierer fra 1 kolli på opptil 23 kg, til 3 kolli på opptil 32 kg per kolli. Med økonomibillett kan du ta med 1 eller 2 kolli på opptil 23 kg hver hvis du reiser til blant annet Beijing og Tokyo på interkontinentale ruter. Maks dimensjon er på 158 cm per kolli. Barn under 2 år kan ha med en innsjekket bagasje på opptil 23 kg.

Har du en billett uten innsjekket bagasje, kan du legge til dette med redusert pris hvis det er over 12 timer til avreise. Er det mindre enn 12 timer til avreise kan du kun legge til bagasje når du har ankommet flyplassen til normal pris. Dette gjelder for internasjonale og innenriksflyvninger. Hvis du har sportsutstyr som skal sendes, må dette være innenfor størrelsen som tillates med din billett. Du kan sende en sammenleggbar rullestol gratis og låne rullestol på flyplassen.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: LOT Polish Airlines
  • IATA-kode: LO
  • Stiftelsesår: 1929
  • Hovedbase: Warszawa, Polen
  • Nettside: lot.com

Hos Travellink finner du billige LOT Polish Airlines flybilletter til en helgetur i Europa!