Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Emirates med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Emirates flytilbud

Oslo - Bangkok
retur fra 10 495kr
Oslo - Bali
retur fra 12 657kr
Oslo - Manila
retur fra 13 202kr
Oslo - Mactan-Cebu
retur fra 22 930kr
Oslo - Nairobi
retur fra 13 727kr
Oslo - Islamabad
retur fra 9 695kr
Vis flere

Emirates

Om Emirates

Fra å være et ferskt flyselskap i 1985 med to fly, har Emirates i dag vokst til å ha over 230 fly i stallen. De har en av verdens største flåter med Airbus A380 og Boeing 777, og kan by på meget komfortable reiser med et hint av luksus. Så sent som i 2016 ble de kåret til verdens beste flyselskap og selskapet med den beste fly-underholdningen av Skytrax World Airline Awards. Det sier sitt om hva du kan forvente!

Fra sin hovedbase i Dubai, De forente arabiske emirater, kan de tilby reiser til over 150 destinasjoner i 80 land. Selv om de ikke er medlem i noen allianser kan de tilby rutesamarbeid med blant annet Copa Airlines og Quantas. De tilbyr daglige flyvninger fra Emirates Oslo til Dubai. Fra Dubai har de hver uke over 1500 flyvninger over hele verden, deriblant direkteflyvninger til Tokyo, Melbourne og Miami. Slik kan de gi hele verden en luksuriøs smak av Midtøsten, eller føre turen videre til nesten hvor enn du måtte ønske!

Innsjekking på nett

Med mindre du flyr med rutesamarbeid, kan du på nesten alle Emirates fly sjekke inn på nett opptil 48 timer før avreise. Du kan bruke mobilen eller PC-en, og logge inn med ditt referansenummer.

Deretter kan du velge ønsket seteplass og kjøpe ekstra bagasje. Du kan enten skrive ut boardingpasset eller sende det til mobilen med SMS eller e-mail. Det er verdt å merke seg at ikke alle flyplasser tillater elektroniske boardingpass enda, og selv om du sjekker inn på nett må nordmenn i utlandet fortsatt vise et gyldig pass. Enkelte reisemål krever visum.

Tillatt håndbagasje

Nøyaktig hvor mye håndbagasje du kan ta med inn på flyet vil avhenge av destinasjon, reiseklasse og Emirates Skywards medlemsnivå. Generelt kan reisende på førsteklasse og business ha med seg én liten bagasje med størrelse 45 x 35 x 20 cm og én større med dimensjonene 55 x 38 x 20 cm. Reiser du med billige Emirates flybilletter på klassen økonomi kan du ha med én stor bagasje. I tillegg får alle ha med 1-2 tax-free-handleposer, men ingen bagasje må veie mer enn 7 kg.

Reiser du med barn uten egen billett får du også medbringe en liten trille eller barnestol uansett klasse. Har du spesielle behov bør du informere flyselskapet om dette minst 48 timer før avreise, så vil de tilrettelegge for dette.

Innsjekket bagasje

Emirates har ganske så generøse regler når det kommer til innsjekket bagasje, og nok en gang vil nøyaktig mengde avhenge av reiseklasse og destinasjon. Generelt kan reisende på økonomi ta med 30 kg bagasje, businessklassen kan ha med 40 kg og førsteklasse vil kunne ha med 50 kg. Dette fordelt i opptil 10 forskjellige enheter.

Hver enkelt bagasje må ikke veie mer enn 32 kg eller overstige 300 cm i lengde + bredde + høyde. I tillegg kan du sjekke inn en sammenleggbar rullestol eller bilsete/trille. Dyr og spesialbagasje som overstiger kravene kan sjekkes inn ved en ekstra kostnad.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Emirates
  • IATA-kode: EK
  • Stiftelsesår: 1985
  • Hovedbase: Dubai, De forente arabiske emirater
  • Nettside: emirates.com

En reise med Emirates gir deg den luksusen du fortjener. Bestill tur hos oss i dag!