Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos TAP Portugal med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted
clock icon

Beste TAP Portugal flytilbud

Bestill nå før det er for sent.

Oslo Lisboa
09 okt OSL - LIS
12 okt LIS - OSL
3945kr
Pris per passasjer
Oslo Funchal
10 okt OSL - FNC
19 okt FNC - OSL
3377kr
Pris per passasjer
Oslo Porto
13 okt OSL - OPO
16 okt OPO - OSL
3056kr
Pris per passasjer
Oslo Tanger
12 okt OSL - TNG
14 okt TNG - OSL
5853kr
Pris per passasjer
Porto Oslo
13 okt OPO - OSL
16 okt OSL - OPO
2687kr
Pris per passasjer
Stavanger Lisboa
13 okt SVG - LIS
16 okt LIS - SVG
6566kr
Pris per passasjer

Beste TAP Portugal flytilbud

Bestill nå før det er for sent.

LIS
09 okt - 12 okt
Oslo Lisboa
kr3945
Pris per passasjer
FNC
10 okt - 19 okt
Oslo Funchal
kr3377
Pris per passasjer
OPO
13 okt - 16 okt
Oslo Porto
kr3056
Pris per passasjer
TNG
12 okt - 14 okt
Oslo Tanger
kr5853
Pris per passasjer
OSL
13 okt - 16 okt
Porto Oslo
kr2687
Pris per passasjer
LIS
13 okt - 16 okt
Stavanger Lisboa
kr6566
Pris per passasjer

TAP Portugal

Om TAP Portugal

TAP Portugal, tidligere kalt TAP Air Portugal, er et tradisjonelt flyselskap med hovedbase i Lisboa, Portugal. Hovedbasen brukes som en europeisk portal til Afrika, Nord- og Sør-Amerika, for eksempel til Bogota, Rio de Janeiro og Tanger. Populære flyruter fra Oslo inkluderer Miami, Gran Canaria og Toronto. Nettverket er omfattende, takket være medlemskap i Star Alliance. Andre flyselskap i alliansen er SAS, Turkish Airlines og THAI.

TAP Air har vunnet en imponerende mengde med priser opp gjennom årene. Nylige utmerkelser er blant annet " Leading European Airline to Africa and South America" på World Travel Awards i 2014 og 2015. De har en flåte på over 70 luftfartøy, hvorav minst 60 av dem er Airbuser.

Innsjekking på nett

Innsjekking på nett og mobil er tilgjengelig 36 timer før avreise. Du kan skrive ut boardingkort, velge sete og registrere hvor mye bagasje du har med. Du kan kjøpe mer bagasjeplass på nett i forkant, om nødvendig. Dersom du har nettbrett eller smarttelefon, kan du få boardingkort tilsendt og du slipper å måtte skrive den ut.

Det er viktig å merke seg at enkelte flyplasser ikke tillater nettinnsjekking, som f.eks. A Coruña og Vigo. Du kan sjekke inn flere reisende på samme bookingnummer, bare sørg på at du har bookingnummeret tilgjengelig og du tar med deg gyldig legitimasjon på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Hvor mye håndbagasje du kan ta med ombord på TAP Portugals flyvninger, avhenger om du reiser på økonomi- eller businessklasse. Førstnevnte kan ta med én håndbagasje på maks 8 kg, pluss en personlig gjenstand på maks 2 kg, og sistnevnte kan ta med to stk. på 8 kg hver, pluss personlig gjenstand på maks 2 kg. Størrelsen per håndbagasje kan uansett ikke overstige 55 x 40 x 20 cm.

Personlig gjenstand kan være veske eller laptop, samt mobilitetsutstyr. Tar du med deg for mye, blir bagasjen fraktet som innsjekket bagasje, og du må betale et gebyr ved gaten. Reiser du med spedbarn som sitter på fanget, kan du ta med nok barnemat til flyturen.

Innsjekket bagasje

Hvor mye innsjekket bagasje som inkluderes i billetten, avhenger av destinasjon og billettpris. Hvert enkelt kolli kan uansett ikke være større enn 158 cm (høyde + lengde + bredde). Hver bagasje kan som regel veie maks 23 kg, bortsett fra 32 kg på businessklasse. Tyngre enn dette må sendes som cargo.

Dersom du skal ta med egen rullestol, må du informere flyselskapet om dette minst 48 timer på forhånd. Du har lov til å ta med to rullestoler gratis. Du trenger ikke å betale for sportsutstyr, med mindre du overskrider tillatt vekt og dimensjoner. I så fall påløper det ekstra gebyr for overvekt.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: TAP Portugal
  • IATA-kode: TP
  • Stiftelsesår: 1945
  • Hovedbase: Lisboa, Portugal
  • Nettside: flytap.com

Bestill billige TAP Portugal flybilletter på Travellink for å følge hjertet og besøke de stedene du alltid har drømt om!