Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Ethiopian Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Ethiopian Airlines flytilbud

Oslo - Addis Abeba
retur fra 8 420kr
Oslo - Zanzibar
retur fra 9 081kr
Oslo - Entebbe
retur fra 9 295kr
Oslo - Cape Town
retur fra 9 775kr
Oslo - Nairobi
retur fra 8 495kr
Oslo - Mombasa
retur fra 9 045kr
Vis flere

Ethiopian Airlines

Om Ethiopian Airlines

Det nasjonale flyselskapet Ethiopian Airlines har hovedbase på Bole internasjonale lufthavn i Etiopia. De er medlem av Star Alliance og har rutesamarbeid med flyselskap som Air India, Kuwait Airways og Lufthansa. Fra hovedbasen i Addis Ababa flyr de til mange, andre afrikanske land som Botswana og Tanzania. De har over 100 flyruter, inkludert populære flyvninger som Addis Ababa til Los Angeles og Dubai.

De har blitt kåret til beste afrikanske flyselskap av Skytrax. Flåten med Ethiopian Airlines fly er den yngste i Afrika, og består både av egne og innleide fly. Totalt har de 92 luftfartøy, blant annet 5 stk. Airbus A350-900XWB, 6 stk. Boeing B777-200LR og 19 stk. Q400 Bombardier.

Innsjekking på nett

Innsjekking på nett er åpent mellom 36-2 timer før planlagt avgang og er et praktisk valg om du vil spare tid på flyplassen. Du må ha e-billett og referansenummer tilgjengelig, og huske å ta med gyldig legitimasjon på flyplassen. Når du du sjekker inn kan du velge ønsket sete og angi antall kolli. Deretter skriver du ut boardingkortet ditt.

Enkelte avreisesteder tillater ikke innsjekking på nett, f.eks. Kenya og Seychellene. Passasjerer som trenger spesiell assistanse, f.eks. barn som reiser alene eller reisende med kjæledyr, må henvende seg i skranken istedenfor. Alle kan uansett sjekke inn på flyplassen om de foretrekker det.

Tillatt håndbagasje

Passasjerer i økonomiklassen kan ha med én håndbagasje på maks 7 kg og reisende i businessklassen kan ha med to. Dimensjon per håndbagasje kan uansett ikke overstige 23 x 40 x 55 cm, ettersom du må ha plass til tingene dine enten i hyllen over deg eller under stolen foran deg.

Du kan i tillegg ha med deg en liten eiendel på maks 5 kg, som f.eks. jakke, utstyr til baby, liten veske eller pocketbok. Ved behov, kan passasjerer ta med seg sammenleggbar rullestol, krykker o.l., i tillegg til håndbagasjen. Tar du med deg for mye, må du sjekke inn bagasjen og da kan det påløpe eventuelle gebyr for overvekt.

Innsjekket bagasje

Hvor mye bagasje du kan ha med gratis, avhenger av billettype. På flyvninger mellom landene i Afrika for eksempel, inkluderer økonomiklassen to gratis bagasje på 23 kg hver og to på 32 kg/tre på 23 kg for andre reisende. Husk at det også finnes begrensinger på målene. Lengde + bredde + høyde kan ikke overstige 158 cm.

Større sportsutstyr er gratis, så sant du ikke overstiger bagasjekvoten din. Du betaler kun overvekt for de kiloene som evt. blir for mye. Reisende med egen rullestol eller barnevogn kan som nevnt ta den med inn i kabinen om det er plass. Dersom utstyret må sjekkes inn, teller det likevel ikke mot bagasjekvoten.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Ethiopian Airlines
  • IATA-kode: ET
  • Stiftelsesår: 1945
  • Hovedbase: Bole, Etiopia
  • Nettside: ethiopianairlines.com

Er du eventyrlysten og lengter etter ferie? Book billige Ethiopian Airlines flybilletter på Travellink nå!