Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Aegean Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted
clock icon

Beste Aegean Airlines flytilbud

Bestill nå før det er for sent

Oslo Athen
14 des OSL - ATH
21 des ATH - OSL
2426kr
Pris per passasjer
Oslo Iraklio
17 des OSL - HER
20 des HER - OSL
5746kr
Pris per passasjer
Oslo Larnaka
17 des OSL - LCA
21 des LCA - OSL
4886kr
Pris per passasjer
Oslo Khaniá
15 des OSL - CHQ
19 des CHQ - OSL
5784kr
Pris per passasjer
Oslo Santorini
15 des OSL - JTR
19 des JTR - OSL
5367kr
Pris per passasjer
Oslo Mykonos
09 des OSL - JMK
14 des JMK - OSL
5206kr
Pris per passasjer

Beste Aegean Airlines flytilbud

Bestill nå før det er for sent

ATH
14 des - 21 des
Oslo Athen
kr2426
Pris per passasjer
HER
17 des - 20 des
Oslo Iraklio
kr5746
Pris per passasjer
LCA
17 des - 21 des
Oslo Larnaka
kr4886
Pris per passasjer
CHQ
15 des - 19 des
Oslo Khaniá
kr5784
Pris per passasjer
JTR
15 des - 19 des
Oslo Santorini
kr5367
Pris per passasjer
JMK
09 des - 14 des
Oslo Mykonos
kr5206
Pris per passasjer

Aegean Airlines

Om Aegean Airlines

Tradisjonelle Aegean Airlines er det største flyselskapet i Hellas og har hovedbase i Athen. De kjøpte opp Olympic Air i 2013, og takket være dette kjøpet dekker de også avsidesliggende øyer i Hellas. Populære destinasjoner inkluderer Ikara og Kastellorizo, samt internasjonale destinasjoner som Abu Dhabi og Tel Aviv. De er medlem i Star Alliance, sammen med bl.a. SAS og Lufthansa, og har rutesamarbeid med airBaltic og Gulf Air.

Aegean Airlines har vunnet en rekke priser opp gjennom årene. Flyselskapet ble kåret til "Best Regional Airline in Europe" av Skytrax for syvende år på rad i 2016. Totalt har de mottatt prisen 8 ganger siden 2009. De har en flåte på over 60 fly, inkludert den nye, moderne Airbus A320ceo.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn på Aegean Airlines flyvninger via nettleser, smarttelefon eller nettbrett, samt via deres app. Innsjekking på nett åpner 48 timer i forkant, men det avhenger av flyplassen når den stenger. Du kan både sjekke inn og velge seter til deg og maks ni andre passasjerer på samme referansenummer.

Boardingkortet kan du enten skrive ut hjemme eller på selvbetjent automat på flyplassen, eventuelt sende til smarttelefonen som boardingkort på mobil. Det er verdt å merke seg at enkelte avgangssteder ikke tillater nettinnsjekking. Videre informasjon om dette finner du på flyselskapets nettside. Husk å ta med gyldig legitimasjon når du reiser til flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Økonomiklassen kan ta med én gratis håndbagasje på maks 8 kg og ikke større enn 56 x 45 x 25 cm. Du kan i tillegg ta med en liten gjenstand, som håndveske eller liten ryggsekk. Den må passe under stolen foran deg. Businessklassen kan ta med to stk. håndbagasje pluss en personlig gjenstand. Det kan påløpe ekstra gebyr om du tar med for mye håndbagasje.

Spedbarn som sitter på fanget under flyreisen kan ta med én håndbagasje på maks 6 kg og 55 x 40 x 23 cm for oppbevaring av mat, bleier o.l. Dersom spedbarnet har eget sete kan foreldre medbringe bilsete eller sammenleggbar trille gratis.

Innsjekket bagasje

Det anbefales å sjekke restriksjoner for innsjekket bagasje på flyselskapets nettside før avreise, ettersom det varierer utfra billettype og destinasjon. Economy – Flex kan for eksempel medbringe én innsjekket bagasje gratis, på maks 23 kg, mens Business kan ta med to på maks 32 kg hver. Dimensjonen kan uansett ikke overstige 158 cm. Alt over 32 kg må fraktes som cargo.

Barn og spedbarn har lov til å medbringe én bagasje på maks 23 kg for økonomiklassen, to på 32 kg for businessklassen, i tillegg til en sammenleggbar barnevogn. Sportsutstyr kan medbringes mot gebyr, vennligst se flyselskapets nettside for prisliste. Ved behov kan opptil to rullestoler medbringes gratis.

Informasjon om flyselskap

Utforsk idylliske øyer i Hellas og andre, fristende destinasjoner, book billige Aegean Airlines flybilletter på Travellink nå!