Bestill fly hos Aegean Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Aegean Airlines flytilbud

Oslo - Paris
Oslo - Paris
retur fra 6 483kr
Oslo - Athen
Oslo - Athen
retur fra 3 382kr
Oslo - Praha
retur fra 7 163kr
Oslo - Dublin
retur fra 11 083kr
Oslo - Brüssel
retur fra 9 430kr
Oslo - Warszawa
retur fra 5 873kr

Aegean Airlines

Om Aegean Airlines

Tradisjonelle Aegean Airlines er det største flyselskapet i Hellas og har hovedbase i Athen. De kjøpte opp Olympic Air i 2013, og takket være dette kjøpet dekker de også avsidesliggende øyer i Hellas. Populære destinasjoner inkluderer Ikara og Kastellorizo, samt internasjonale destinasjoner som Abu Dhabi og Tel Aviv. De er medlem i Star Alliance, sammen med bl.a. SAS og Lufthansa, og har rutesamarbeid med airBaltic og Gulf Air.

Aegean Airlines har vunnet en rekke priser opp gjennom årene. Flyselskapet ble kåret til "Best Regional Airline in Europe" av Skytrax for syvende år på rad i 2016. Totalt har de mottatt prisen 8 ganger siden 2009. De har en flåte på over 60 fly, inkludert den nye, moderne Airbus A320ceo.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn på Aegean Airlines flyvninger via nettleser, smarttelefon eller nettbrett, samt via deres app. Innsjekking på nett åpner 48 timer i forkant, men det avhenger av flyplassen når den stenger. Du kan både sjekke inn og velge seter til deg og maks ni andre passasjerer på samme referansenummer.

Boardingkortet kan du enten skrive ut hjemme eller på selvbetjent automat på flyplassen, eventuelt sende til smarttelefonen som boardingkort på mobil. Det er verdt å merke seg at enkelte avgangssteder ikke tillater nettinnsjekking. Videre informasjon om dette finner du på flyselskapets nettside. Husk å ta med gyldig legitimasjon når du reiser til flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Økonomiklassen kan ta med én gratis håndbagasje på maks 8 kg og ikke større enn 56 x 45 x 25 cm. Du kan i tillegg ta med en liten gjenstand, som håndveske eller liten ryggsekk. Den må passe under stolen foran deg. Businessklassen kan ta med to stk. håndbagasje pluss en personlig gjenstand. Det kan påløpe ekstra gebyr om du tar med for mye håndbagasje.

Spedbarn som sitter på fanget under flyreisen kan ta med én håndbagasje på maks 6 kg og 55 x 40 x 23 cm for oppbevaring av mat, bleier o.l. Dersom spedbarnet har eget sete kan foreldre medbringe bilsete eller sammenleggbar trille gratis.

Innsjekket bagasje

Det anbefales å sjekke restriksjoner for innsjekket bagasje på flyselskapets nettside før avreise, ettersom det varierer utfra billettype og destinasjon. Economy – Flex kan for eksempel medbringe én innsjekket bagasje gratis, på maks 23 kg, mens Business kan ta med to på maks 32 kg hver. Dimensjonen kan uansett ikke overstige 158 cm. Alt over 32 kg må fraktes som cargo.

Barn og spedbarn har lov til å medbringe én bagasje på maks 23 kg for økonomiklassen, to på 32 kg for businessklassen, i tillegg til en sammenleggbar barnevogn. Sportsutstyr kan medbringes mot gebyr, vennligst se flyselskapets nettside for prisliste. Ved behov kan opptil to rullestoler medbringes gratis.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Aegean Airlines
  • IATA-kode: A3
  • Stiftelsesår: 1999
  • Hovedbase: Athen, Hellas
  • Nettside: aegeanair.com

Utforsk idylliske øyer i Hellas og andre, fristende destinasjoner, book billige Aegean Airlines flybilletter på Travellink nå!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud