Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Stockholm

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Velg mellom mer enn 660 flyselskaper
  • Velg mellom mer enn 60 000 flyruter
  • Prisgaranti

Siste flyvninger til Stockholm

Bestill nå før det er for sent

Oslo Stockholm
fr, 15 des OSL - ARN
sø, 17 des ARN - OSL
1292kr
Pris per passasjer
Gdańsk Stockholm
ti, 19 des GDN - ARN
112kr
Pris per passasjer
Oslo Stockholm
sø, 10 des OSL - ARN
ma, 11 des ARN - OSL
1073kr
Pris per passasjer
Oslo Stockholm
sø, 10 des OSL - ARN
ma, 11 des ARN - OSL
1106kr
Pris per passasjer
Stavanger Stockholm
sø, 10 des SVG - ARN
to, 14 des ARN - SVG
2196kr
Pris per passasjer
Molde Stockholm
ma, 11 des MOL - ARN
ti, 12 des ARN - MOL
2260kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Stockholm

Bestill nå før det er for sent

Reis til Stockholm

Besøk Stockholm

Stockholm er en metropol på mange forskjellige måter, og er et mål for både turister, forretningsfolk og bedrifter fra hele verden. Her kommer verden sammen i en storby som er akkurat stor nok til å være global, og akkurat liten nok til å være både navigerbar, og ikke minst en koselig opplevelse der man kommer nært på både folk, historie og en moderne by som aldri står stille. Billige fly til Stockholm finner man både raskt og enkelt, med mange selskaper som er ivrige til å ta deg med til et design-, mote- og historiesentrum.

Attraksjoner i Stockholm

Flybilletter til Stockholm er bare begynnelsen – her finner du museer og shopping, historie og opplevelser, og en by som alltid er klar til å underholde og imponere. Menneskene er varme, og det er som regel været også, om man passer på å komme til riktig tid.

Finn det beste som Stockholm har å by på:

flyplasser i nærheten av Stockholm

Flyplassen er faktisk en av de mange gledene som møter en når man har funnet ut hva man skal gjøre i Stockholm, og har kommet seg dit. Når du reiser til Stockholm, lander du på en av følgende to flyplasser.

Populære flyselskaper

Ønsker du å fly til Bromma, kan du bestille hos følgende flyselskap: Finnair

Beliggenhet

Bromma ligger knappe syv kilometer fra sentrum av byen.

Transport

Flybussen tar cirka 20 minutter og tilpasses flytider. Du kan heller ta lokalbuss –SL-buss – dersom du ønsker en rimeligere løsning, men da må du først kjøpe billett på forhånd via selskapets nettsider. Foretrekker du taxi, tar reisen knappe 15 minutter.

Populære flyselskaper

Arlanda er en ekte internasjonal flyplass, med ruter til de fleste store reisemål, både innenlands og utenlands. Her er noen selskaper som får deg dit, og hjem igjen: SAS, Air Baltic og British Airways.

Beliggenhet

Arlanda ligger omtrent fire mil fra Stockholm, midt mellom byen og Uppsala. Det er den største flyplassen i Sverige, og ser nesten 25 millioner i året.

Transport

Den beste og raskeste måten å komme seg fra Arlanda til Stockholm på, er med toget. Billetten kjøper du enkelt ved nedgangen til togstasjonen, som er integrert i flyplassen, og toget går også forbi Mall of Scandinavia, for de som er ute etter shopping. Utenfor terminalen finner du busser og drosjer, og turen på omtrent fire mil går raskt og effektivt.