Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Palermo

Siste flyvninger til Palermo

Bestill nå før det er for sent

Oslo Palermo
søn., 28 apr. OSL - PMO
ons., 01 mai PMO - OSL
3965kr
Pris per passasjer
Roma Palermo
man., 06 mai FCO - PMO
173kr
Pris per passasjer
Oslo Palermo
lør., 04 mai OSL - PMO
tor., 09 mai PMO - OSL
3186kr
Pris per passasjer
Oslo Palermo
man., 29 apr. OSL - PMO
tor., 02 mai PMO - OSL
3812kr
Pris per passasjer
Oslo Palermo
man., 29 apr. OSL - PMO
tor., 02 mai PMO - OSL
3834kr
Pris per passasjer
Oslo Palermo
man., 29 apr. OSL - PMO
tor., 02 mai PMO - OSL
3844kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Palermo

ROM
Fly fra Roma til Palermo
173kr
Pris per passasjer
NAP
Fly fra Napoli til Palermo
264kr
Pris per passasjer
FLR
Fly fra Firenze til Palermo
416kr
Pris per passasjer
MIL
Fly fra Milano til Palermo
498kr
Pris per passasjer
NCE
Fly fra Nice til Palermo
568kr
Pris per passasjer
OSL
Fly fra Oslo til Palermo
684kr
Pris per passasjer

Alt for din reise til Palermo

Besøk Palermo

Sicilia er en av de mest gåtefulle av Italias regioner. Den første assosiasjonen man har med øya er naturligvis mafia, men hvis den fortsatt eksisterer på Sicilia, gjemmer den seg godt fra turistene. Det som derimot er tilgjengelig for turistene er en komfortabel ferie med flott natur, fantastiske strender og mange severdigheter. Secilia er unik på mange måter. Det er den største øya i middelhavet og den eneste regionen i Italia med eget parlament. Dessuten er øya stedet der den største aktive vulkanen i landet, Etna, ligger. Øya har et mangfold av kulturer fra forskjellige tidsepoker. Her finnes det gamle middelaldriske kirker, flotte palasser og mørke katakomber. I tillegg har Secilia svært innbydende beboere og fantastisk god mat.

Hva gjøre i Palermo

Alt er flott på Sicilia: både landskapet og arkitekturen. Lokale severdigheter finnes i omtrent hver av byene på øya. Man kan starte med å besøke Palermo med dens borger, kirker og klostere i forskjellig stil og fra forskjellige epoker. Den flotteste bygningen i byen er Palazzo dei Normanni, som en gang i tiden var residensen til kongefamilien. Den flotte La Martorana kirken er bygget i arabisk-normanske tradisjoner og har elementer av barokken. Den er populær blant nygifte. Man får helt motsatte følelser i de mørke katakombene, der det ligger mumier fra tidsperioden 15 – 1900-tallet. Ut i Secilias natur kan vi se en av øyas naturseverdigheter – vulkanen Etna. Det er den største aktive vulkanen i Europa. En gåtur langs turistrutene ved vulkanen gir uforglemmelige opplevelser og et adrenalinrush.Skal du Etna med familien kan du ta turen innom Etnaland, en fornøyelsespark. Her er det mange vannsklier, en 1800 meter lang taubane og en dyrepark. Sicilia er et paradis for dem som liker en rolig ferie på stranden. Neste hele kysten er dekket av strender. Myk gul sand går over til småstein, for så å gå over til vulkanisk sand. Les videre og vær sikker på å huske disse turistattraksjonene:

Flyplassene i Palermo

Det finnes to flyplasser på Sicilia: Catania–Fontanarossa og Falcone–Borsellino. Begge flyplassene har flygninger til mange internasjonale destinasjoner.

Populære flyselskaper

Populære flyselskaper med flygninger til Falcone-Borsellino flyplassen: British Airways og SAS

Beliggenhet

Flyplassen ligger 35 km fra Palermo

Transport

Du kan ta buss til sentrum av Palermo. Turen tar ca 55 minutter og bussene går hver halvtime. Det går og busser til Agrigento, Trapani og Sciacca/Ribera, men disse går skjeldnere. Det er også gode muligheter for taxi og bilutleie.