Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Billig fly til Palermo

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
 • Velg mellom mer enn 660 flyselskaper
 • Velg mellom mer enn 60 000 flyruter
 • Prisgaranti

Restplasser til Palermo

Utreise to, 26 mai Tur/retur fr, 27 mai
OSL Oslo
PMO Palermo
tur/retur fra 5 286kr
Utreise fr, 27 mai Tur/retur lø, 28 mai
OSL Oslo
PMO Palermo
tur/retur fra 4 511kr
Utreise to, 26 mai Tur/retur sø, 29 mai
OSL Oslo
PMO Palermo
tur/retur fra 4 484kr
Utreise lø, 28 mai Tur/retur sø, 29 mai
OSL Oslo
PMO Palermo
tur/retur fra 3 691kr
Vis flere
Populære flyreiser til Palermo
Oslo - Palermo
tur/retur fra 2 286kr
Roma - Palermo
tur/retur fra 573kr
Stavanger - Palermo
tur/retur fra 5 465kr
Milano - Palermo
tur/retur fra 361kr
Trondheim - Palermo
tur/retur fra 2 438kr
Tromsø - Palermo
tur/retur fra 3 144kr
Vis flere

Alt for din reise til Palermo

Besøk Palermo

Sicilia er en av de mest gåtefulle av Italias regioner. Den første assosiasjonen man har med øya er naturligvis mafia, men hvis den fortsatt eksisterer på Sicilia, gjemmer den seg godt fra turistene. Det som derimot er tilgjengelig for turistene er en komfortabel ferie med flott natur, fantastiske strender og mange severdigheter. Secilia er unik på mange måter. Det er den største øya i middelhavet og den eneste regionen i Italia med eget parlament. Dessuten er øya stedet der den største aktive vulkanen i landet, Etna, ligger. Øya har et mangfold av kulturer fra forskjellige tidsepoker. Her finnes det gamle middelaldriske kirker, flotte palasser og mørke katakomber. I tillegg har Secilia svært innbydende beboere og fantastisk god mat.

Hva gjøre i Palermo

Alt er flott på Sicilia: både landskapet og arkitekturen. Lokale severdigheter finnes i omtrent hver av byene på øya. Man kan starte med å besøke Palermo med dens borger, kirker og klostere i forskjellig stil og fra forskjellige epoker. Den flotteste bygningen i byen er Palazzo dei Normanni, som en gang i tiden var residensen til kongefamilien. Den flotte La Martorana kirken er bygget i arabisk-normanske tradisjoner og har elementer av barokken. Den er populær blant nygifte. Man får helt motsatte følelser i de mørke katakombene, der det ligger mumier fra tidsperioden 15 – 1900-tallet. Ut i Secilias natur kan vi se en av øyas naturseverdigheter – vulkanen Etna. Det er den største aktive vulkanen i Europa. En gåtur langs turistrutene ved vulkanen gir uforglemmelige opplevelser og et adrenalinrush.Skal du Etna med familien kan du ta turen innom Etnaland, en fornøyelsespark. Her er det mange vannsklier, en 1800 meter lang taubane og en dyrepark. Sicilia er et paradis for dem som liker en rolig ferie på stranden. Neste hele kysten er dekket av strender. Myk gul sand går over til småstein, for så å gå over til vulkanisk sand. Les videre og vær sikker på å huske disse turistattraksjonene:

 • Besøk mafiahovedstaden Corleone.
 • Ta et bilde ved trappen fra filmen «Gudfaren» i Palermo.
 • Kjøp en figur av lava på markedet, eller rett ved Etna.
fly Palermo

Flyplassene i Palermo

Det finnes to flyplasser på Sicilia: Catania–Fontanarossa og Falcone–Borsellino. Begge flyplassene har flygninger til mange internasjonale destinasjoner.

 • Populære flyselskaper

  Populære flyselskaper med flygninger til Falcone-Borsellino flyplassen: British Airways og SAS

  Beliggenhet

  Flyplassen ligger 35 km fra Palermo

  Transport

  Du kan ta buss til sentrum av Palermo. Turen tar ca 55 minutter og bussene går hver halvtime. Det går og busser til Agrigento, Trapani og Sciacca/Ribera, men disse går skjeldnere. Det er også gode muligheter for taxi og bilutleie.

Populære reisemål

Fly til Palermo
Lennot kohteeseen Palermo
Flyg till Palermo