Discover Ireland

Discover Ireland

Julemarkeder i Dublin og Belfast

Luften er fylt med bjelleklang og julen nærmer seg nok en gang.

Det er med andre ord det perfekte tidspunkt for å komme i julestemning på et av Irlands julemarkeder!

Les mer her » Ireland Tourism

Dublin

Start feiringen i Dublins fineste handlegate Grafton Street. Her finner du Dublins første tradisjonelle julemarked, som tilbyr et unikt sortiment av kvalitetsprodukter håndlaget i Irland, perfekt til julegavehandelen. Utvalget er bredt og spenner over blant annet tilbehør, trevarer, bilder, syltetøy og marmelade, for ikke å snakke om sesongens mat og drikke som inkluderer både grillmat, pannekaker, bratwurst, sjokoladefontene, hjemmelagd popcorn og Gluhwein – som er en tradisjonell, tysk kryddervin. I tillegg finnes det et godt utvalg av sesongens alkoholfrie drikkevarer.

Les mer her »

Belfast

Vil du oppleve et annet av Irlands fantastiske julemarkeder bør du besøke Belfast Christmas Market, som ligger like under glitrende Belfast City Hall. Med opp til 15 boder drevet av lokale produsenter og håndverkere legges hovedvekten her på kvalitet og godt håndverk. Har du enda ikke handlet ferdig, stikk innom «Christmas Craft Festival» på Belfast Castle. Her kan du finne nok gaver til å gjøre selveste julenissen misunnelig.

Les mer her »

Koselige puber

Etter at julehandelen er overstått er det på tide med en velfortjent pause, gjerne med en skikkelig Irish Coffee på en tradisjonell irsk pub. På en hvilken som helst pub i Irland kan du prate med de lokale, spise fantastisk mat og selvfølgelig få noe godt å drikke. Gi deg selv et avbrekk fra den mørke vinteren i år med et besøk i Irland - det finnes ikke noe bedre sted å komme for å unnslippe den kalde vintervinden, enn til den varme og vennlige stemningen i en irsk pub.

Les mer her »

Januarsalg

Handle så mye du orker i hjertet av Dublin City, Her byr noen av landets største kjøpesentre, som Arnott’s og Cleary’s, på fantastiske tilbud. Salget starter normalt et par dager før nyttårsaften, med store rabatter på alt fra klær og smykker til elektronikk.

Les mer her »