Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Virgin Atlantic med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Virgin Atlantic flytilbud

Stavanger - Bombay
Stavanger - Bombay
retur fra 5 486kr
Stavanger - Cancún
Stavanger - Cancún
retur fra 6 984kr
Oslo - Portland
retur fra 5 941kr
Stavanger - Los Angeles
retur fra 4 538kr
Bergen - Los Angeles
retur fra 4 347kr
Stavanger - Durban
retur fra 6 550kr

Virgin Atlantic

Om Virgin Atlantic

Det er få som greier kunsten å ta et legendarisk plateselskap til å bli et suksessfullt flyselskap, men grunnleggeren Richard Branson har gjort det umulige mulig. Virgin Atlantic har vunnet en rekke priser siden deres oppstart i 1984, og ble blant annet i 2016 kåret til Europas ledende flyselskap til Nord Amerika av World Travel Awards, noe som sier sitt om deres høye standard.

Det britiske flyselskapet har sin hovedbase på London Heathrow flyplass, samt mindre baser i både Manchester og London Gatwick flyplass. De har 39 fly i sin flåte, og flyr hovedsakelig fra Storbritannia til en rekke destinasjoner i Nord-Amerika, som Los Angeles, Miami og Barbados. De tilbyr også enkelte ruter til Asia, Afrika og Midtøsten, som Hong Kong, Johannesburg og Dubai. De har dessuten en rekke rutesamarbeid med blant annet Delta Air Lines, Singapore Airlines og Jet Airways, slik at du kan nå langt flere destinasjoner utenom det de selv flyr.

Innsjekking på nett

På de fleste flyvninger med Virgin Atlantic fly kan du enkelt sjekke inn på nett opptil 24 timer før reisen. Komfortabelt plassert i sofakroken kan du fra deres mobilapp eller fra datamaskinen velge sete, oppgradere reisen, legge til bagasje og skrive ut boardingpasset. For å gjøre dette vil du trenge ditt referansenummer eller annen reiseidentifikasjon. Du kan også sende boardingpasset til mobilen hvis du reiser fra en flyplass med støtte for dette.

Det er verdt å merke seg at om du reiser med rutesamarbeid, f.eks. Delta Air Lines, vil du måtte sjekke inn fra deres nettside. Selv om du sjekker inn på nett må du fortsatt huske å ha med et gyldig pass for fremvisning på flyplassen, og enkelte reisemål vil også kreve visum.

Tillatt håndbagasje

Nøyaktig hvor mye du kan ha med inn på flyet vil avhenge av reiseklasse. På alle økonomiklasser kan du ha med én bagasje opptil 23 x 36 x 56 cm opptil 10 kg, mens øvre klasser la deg ha med to slike opptil 16 kg til sammen. Du kan også ha med deg mindre gjenstander, som mat til turen eller en liten håndveske, men husk at om du tar med for mye vil håndbagasjen måtte sjekkes inn til en ekstra kostnad.

Reiser du med småbarn under 2 år kan du ha med én ekstra bagasje opptil 6 kg uansett klasse. Dette kan være i form av en liten trille, barneutstyr til flyet eller en liten bilstol. Mindre mobilitetsgjenstander som krykker kan også medbringes.

Innsjekket bagasje

Reiser du på økonomiklassen kan du ha med én bagasje opptil 23 kg, Premium økonomi lar deg ha med to mens den høyeste klassen lar deg ha med tre stykk opptil 32 kg. Ingen bagasje må overstige dimensjonene 90 x 75 x 43 cm. Reiser du med sportsutstyr kan dette sjekkes inn som din inkluderte bagasje om det oppfyller størrelseskravene.

Ønsker du å bringe med mer bagasje enn det som er inkludert kan dette bestilles til en ekstra kostnad. Enten det er en ekstra koffert eller spesialutstyr som golfkøller eller instrumenter. Reiser du med småbarn kan du alltid sjekke inn én ekstra bagasje opptil 23 kg, pluss en sammenleggbar trille eller en liten bilstol.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Virgin Atlantic
  • IATA-kode: VS
  • Stiftelsesår: 1984
  • Hovedbase: London Heathrow, England
  • Nettside: virginatlantic.com

Bestill billige Virgin Atlantic flybilletter hos Travellink i dag!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud