Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Croatia Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Croatia Airlines flytilbud

Trondheim - Split
retur fra 5 271kr
Oslo - Split
retur fra 2 863kr
Oslo - Zagreb
retur fra 6 520kr
Oslo - Zadar
retur fra 5 145kr
Oslo - Dubrovnik
retur fra 4 932kr
Oslo - Pula
retur fra 7 207kr
Vis flere

Croatia Airlines

Om Croatia Airlines

Croatia Airlines kan fra sin base i Zagreb, Kroatia, fly deg til over 30 destinasjoner i Europa. De har 12 fly i sin flåte, deriblant 2 av typen Airbus 320. Selv om de selv ikke flyr fra Norge, kan du via deres partnere i Star Alliance eller mange rutesamarbeid med blant annet KLM og Lufthansa, enkelt ta deg til flere destinasjoner i Kroatia og Europa.

Populære destinasjoner i Kroatia er blant annet Split eller Pula. Du kan også reise til Dubrovnik hvor den populære TV-serien Game of Thrones har filmet mange scener, som seriens "Kings Landing". Selv om de flyr mye innenlands i Kroatia, flyr de også en rekke internasjonale ruter. Noen av de mest populære rutene er blant annet London – Zagreb eller Amsterdam – Dubrovnik, og en rekke andre destinasjoner i Europa!

Innsjekking på nett

Flyr du med Croatia Airlines kan du som regel sjekke inn på nett, men merk at det finnes unntak. På enkelte ruter, som Split – Roma eller Dubrovnik – Amsterdam, er ikke dette tilgjengelig. Du må i tillegg fly med et Croatia Airlines fly, og ikke rutesamarbeid eller samarbeidspartnere. På disse rutene må du sjekke inn på flyplassen.

Flyr du på ruter hvor online innsjekking er mulig, kan dette gjøres opptil 36 timer før avgang. Du kan enten bruke PC, nettbrett eller mobil for å gjøre dette. Dermed kan du velge seteplass, og skrive ut boardingpasset selv eller sende det på mobilen via SMS eller mail. Husk også pass når du er i utlandet, for dette må vises på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Håndbagasjen kan ikke overstige 55 x 40 x 20 cm og veie mer enn 8 kg. Reiser du med billige Croatia Airlines flybilletter for økonomiklassen kan du ha med én håndbagasje, mens noe dyrere billetter på businessklassen lar deg ha med to på de aller fleste ruter.

I tillegg kan du også ha med en mindre gjenstand, som en liten veske eller PC-veske, så lenge den er mindre enn 40 x 30 x 10 cm. Har du behov for krykker eller andre mobilitetsgjenstander kan dette tas gratis med i tillegg. Reiser du med barn under 2 år kan også ha med én barnestol, men bare hvis du har bestilt eget sete til barnet.

Innsjekket bagasje

For deg som ønsker å sjekke inn bagasje, gjør vi oppmerksom på at dette ikke følger med i prisen på den billigste klassen. Det gjør heller ikke ekstra bagasje om du reiser med barn under to år. På de andre økonomiklassene kan du sjekke inn én bagasje opptil 23 kg, samt en ekstra bagasje om du reiser med barn under 2 år. Reiser du med business vil du kunne sjekke inn to bagasje opptil 32 kg, samt lik barnebagasje som økonomiklassen.

Reiser du med små barn under 4 år kan du likevel – uansett klasse – få med en ekstra sammenleggbar trille uten ekstra kostnad. Bagasjen som sjekkes inn må ikke overstige 158 cm, hverken på høyde, lengde eller bredde. Reiser du med spesialbagasje som er større enn nevnt kan det likevel sjekkes inn, men vær beredt på å betale noen kroner ekstra for dette.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Croatia Airlines
  • IATA-kode: OU
  • Stiftelsesår: 1989
  • Hovedbase: Zagreb, Croatia
  • Nettside: croatiaairlines.com

Opplev vakre Kroatia, og bestill reise med Croatia Airlines hos oss i dag!