Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Japan Airlines med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Japan Airlines

Om Japan Airlines

Japan Airlines er Japans nest største flyselskap og har hovedkvarter i Tokyo med en flåte på 227 fly. Japan Airlines forkortes ofte til JAL, og selskapet var tidligere det nasjonale flyselskapet i Japan, før det ble fullt privatisert. JAL består av en gruppe flyselskaper, nemlig J-Air, JAL Express, Japan Air Commuter, Japan Transocean Air og Ryukyu Air Commuter for personreiser.

Nasjonalt flyr selskapet til 143 destinasjoner, og internasjonalt flyr de til 571 destinasjoner. Mange av destinasjonene internasjonalt gjøres via Japan Airlines’ samarbeid med andre selskaper. Dette er blant annet Air Berlin, Qatar Airways og United Airlines. Med disse samarbeidsselskapene kan JAL fly til byer som New York, Dubai og Paris. Selskapet har over 60 års fartstid i bransjen, og har fått priser for sin punktlighet.

Innsjekking på nett

Flyr du innenriks i Japan, trenger du ikke sjekke inn dersom du får en billett med Touch & Go ikon. Da kan du bare scanne en barcode ved sikkerhetskontrollen, enten på mobil eller på en printet billett. Skal du fly internasjonalt, for eksempel mellom London og Tokyo, kan du sjekke inn på nett. For noen flyvninger må du sjekke inn på flyplassen, og hente boardingpass der. Dette gjelder for eksempel til Koror.

Innsjekking på nett åpner 72 timer før avreise, men noen av selskapene som JAL samarbeider med som American Airlines, British Airways og Finnair åpner innsjekking fra 36 til 24 timer før avreise. For innsjekking på nett, åpner du din reservasjon på Japan Airlines’ nettsider, velger Web Check-in og følger stegene for valg av reise, passasjerer, sete , bagasje og passinformasjon.

Tillatt håndbagasje

Det er tillatt å ta med en håndbagasje og en mindre veske som til sammen kan veie maks 10 kg. Håndbagasjen kan ikke overstige størrelsen på 55 x 40 x 25 cm, og den mindre vesken må ha plass under setet foran deg.

Dersom håndbagasjen din er for stor eller for tung, vil du måtte sende den sammen med annen innsjekket bagasje. Det anbefales å sjekke inn din barnevogn, dersom du reiser med barn. Du kan ha med en babybag med nødvendigheter under turen.

Innsjekket bagasje

På JAL fly er det ulike muligheter for å ta med innsjekket bagasje avhengig av hvilken klasse du flyr. Flyr du førsteklasse eller business, kan du ta med 3 kollier som veier maks 32 kg per kolli. Reiser du med Premium økonomi eller økonomi kan du ta med 2 kollier som veier maks 23 kg per kolli. Dimensjonene kan ikke overstige 203 cm.

Reiser du sammen med barn kan du ta med barnevogn og barnesete gratis. Barn med egen billett har samme bagasje som voksne. Barn uten eget sete kan sjekke inn et kolli med samme vektrestriksjoner som den voksne barnet reiser sammen med. Rullestol sendes også gratis. Ta kontakt med selskapet for assistanse på flyplassen. Dersom du har for tung eller for stor bagasje, vil du måtte betale en ekstra avgift. Hvor store avgiftene er avhenger om du reiser innenriks eller internasjonalt.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Japan Airlines
  • IATA-kode: JL
  • Stiftelsesår: 1951
  • Hovedbase: Tokyo, Japan
  • Nettside: JAL.com

Bestill billige JAL flybilletter gjennom Travellink og reis rundt i spennende Japan.

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere

Japan Airlines fly
Japan Airlines lennot
Japan Airlines flyg