Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Egyptair med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Egyptair flytilbud

Sharm el-Sheikh - Kairo
Sharm el-Sheikh - Kairo
retur fra 1 062kr
{var.secondOriginCityName} - Oslo
Asmara - Oslo
retur fra 9 038kr
Bergen - Kairo
retur fra 5 380kr
Hurghada - Kairo
retur fra 1 259kr
Athen - Kairo
retur fra 2 918kr
Kairo - Trondheim
retur fra 7 272kr
Vis flere

Egyptair

Om Egyptair

Fra sin base i Kairo, Egypt, flyr EGYPTAIR deg til over 75 destinasjoner i verden. Deres hovedfokus er Europa og Midt-Østen, men de fører også ruter til alle verdenshjørner. De er medlem av Star Alliance, og fører dessuten rutesamarbeid med blant annet Lufthansa, Air Canada og Scandinavian Airlines. Dermed kan du enkelt nå en lang rekke flere destinasjoner.

EGYPTAIR er et av de største flyselskapene på det afrikanske kontinentet, med over 70 EGYPTAIR fly i sin flåte. Populære ruter er blant annet fra Amsterdam til Kairo eller fra Kairo til Bangkok. For deg som starter reisen i Norge må du fly fra Oslo, og belage deg på en mellomlanding før du kan nyte heten i Egypt, og kanskje utforske en pyramide eller to!

Innsjekking på nett

Om du ønsker å spare tid på flyplassen er det enkelt å sjekke inn på nett opptil 48 timer før du reiser. Du kan enten bruke datamaskinen eller laste ned deres app på mobilen. Ved å logge deg inn med ditt referansenummer kan du velge ønsket sete, for så å velge om du ønsker å skrive ut billetten, sende den til din mobil med SMS eller hente den på flyplassen. Bruker du mobilappen får du billetten rett i applikasjonen.

Du kan ikke kjøpe ekstra bagasje når du sjekker inn på nett, så trenger du en ekstra koffert må dette gjøres på flyplassen. Vi gjør oppmerksom på at du fortsatt må vise et gyldig pass på flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Billige EGYPTAIR flybilletter på økonomi-klassen lar deg ta med én håndbagasje, mens noe dyrere billetter på første klasse lar deg ta med to. Håndbagasjen må ikke veie mer enn 8 kg, og bør ikke ha dimensjoner som overstiger 58 x 45 x 25 cm. Om du har med deg mer enn tillatt vil håndbagasjen måtte sjekkes inn.

For deg som reiser med en baby kan du få med en sammenleggbar trille som ekstra håndbagasje. Trenger du ekstra hjelp og assistanse grunnet sykdom eller mobilitet, kan du si ifra om dette for å få ekstra assistanse på flyplassen og inn til flyet.

Innsjekket bagasje

På alle internasjonale flyvninger kan du sjekke inn to stykk bagasje, mens innenlands flyvninger i Egypt lar deg sjekke inn én bagasje uten ekstra kostnader. Unntaket er om du reiser på den laveste klassen, Light Fare, hvor dette må kjøpes ved siden av. På første- og businessklasse kan hver bagasje veie maksimalt 32 kg, mens på økonomi og Light Fare må du holde deg under 23 kg for å slippe ekstra kostnader.

Har du med spesialutstyr, som sykkel eller fiskeutstyr, kan dette sjekkes inn ved en ekstra kostnad. Reiser du med en liten baby kan du sjekke inn en barnevogn uten ekstra kostnad. På ruter fra USA eller Canada kan den ikke veie mer enn 23 kg, mens på alle andre ruter må denne veie under 10 kg.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: EGYPTAIR
  • IATA-kode: MS
  • Stiftelsesår: 1932
  • Hovedbase: Kairo, Egypt
  • Nettside: egyptair.com

Bestill reise med EGYPTAIR hos oss i dag, og opplev Egypts ledende flyselskap!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere

Egyptair fly
Egyptair lennot
Egyptair flyg