British Airways

British Airways

 

British Airways er et Engelsk flyselskap som ble grunnlagt i 1974 og har sin operative base i London, England. British Airways er et kjent flyselskap med både innenlands- og internasjonale flyruter, og flyr frekvent til og fra Oslo. For å bestille billige fly med British Airways kan du søke i vårt hurtigsøk eller se aktuelle tilbud under for billige fly, hotell og fly+hotell til ønsket reisemål over hele verden.

Las Vegas

British Airways er det eneste internasjonale flyselskap som har direkterute fra Europa (London) til Las Vegas. Opplev kasino, luksushotell og underholdning i verdensklasse. Besøk "The Strip" der severdighetene og hotellene ligger på rekke. Besøk visitlasvegas.com for mer informasjon om hva Las Vegas kan tilby.

Experience on board

British Airways har 245 fly og en bestilling inne på 12 Airbus 380 og 24 Boeing 787 Dreamliner. Ombord har du et stort utvalg filmer, tv-programmer og spill å velge mellom. Det er også inkludert et velsmakende måltid og drikke på alle avganger.

OneWorld

British Airways er medlem i OneWorld, utnevnt til verdens ledende flyselskapsallianse, ssammen med American Airlines, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malev, Mexicana, Quantas og Royal Jordanien. For deg som reisende medfører dette enklere flybytter mellom medlemmer i alliansen, felles bonusprogram, tilgang til lounge m.m.