Billig fly til Gøteborg

Søk blant mer enn 60 000 flyruter hos mer enn 440 flyselskaper med priser så lave som 1458kr

Restplasser til Gøteborg

Utreise sø, 27 aug Tur/retur ma, 28 aug
OSL Oslo
GOT Gøteborg
tur/retur fra 1 458kr
Utreise sø, 27 aug Tur/retur ma, 28 aug
LPL Liverpool
GOT Gøteborg
tur/retur fra 13 318kr

Alt for din reise til Gøteborg

Besøk Gøteborg

Gøteborg er Sveriges nest største by. Der finner du også den største fornøyelsesparken i Skandinavia – nemlig Liseberg. Parken er midt i blinken for barnefamilier. Det finnes ellers mange muligheter, enten formålet med ferien er å bli beriket kulturelt, shopping, eller bare det å slappe av i koselige omgivelser og nyte byens natteliv. Hvis du vil ha en avslappende ferie i skandinaviske omgivelser – er Gøteborg midt i blinken for deg.

Hva gjøre i Gøteborg

Ønsker du å bli beriket kulturelt, eller bare slappe av? Gøteborg har alt du trenger. På den kulturelle siden kan du dra til operaen, besøke byens borger og museer. Det er gode muligheter for små utflukter i byens parker. De er som skapt for piknik. Besøk Skandinavias største fornøyelsespark og la barna kose seg i berg og dal banene. Dra på shopping i Nordstan. Dra til Avenyn på natta og slå deg løs ved de mange barer og nattklubber. Ting å finne på i Gøteborg:

 • Opplev operaen i Gøteborg.
 • Dra til Liseberg for en adrenalinfylt opplevelse.
 • Opplev Älvborgs Fästning og Gunnebo slott.
 • Dra til byens mange museer og gallerier
Gøteborg

Flyplassene i Gøteborg

Gøteborg Landvetter lufthavn er Sveriges nest største flyplass. Den har daglige flygninger til flere internasjonale destinasjoner

 • Göteborg-Landvetter lufthavn

  Populære flyselskaper

  Populære flyselskaper med flygninger til Gøteborg Landvetter flyplassen: Lufthansa og Norwegian

  Beliggenhet

  Flyplassen ligger 25 km fra Gøteborg

  Transport

  Det er gode muligheter for buss til og fra flyplassen. Her finnes det 3 alternativ. Du kan enten ta en rutebuss, flybussen (ca. 20 min reise), eller en av bussene til Swebus Express.Det er ellers gode muligheter for taxi og bilutleie.