Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Thai Airways med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Thai Airways flytilbud

Thai Airways

Om Thai Airways

Thai Airways flyr deg til spennende destinasjoner i Thailand som Phuket og Bangkok. Det tradisjonelle selskapet ble først stiftet i samarbeid med SAS før de ble et offentlig aksjeselskap, og er en av de originale medlemmene av Star Alliance. Alliansen består av en rekke flyselskap som SWISS, Brussels Airlines og Air China. De har en moderne flåte med Boeing 787-8, Airbus 380-800 og Boeing 747-400.

Suvarnabhumi lufthavn er hovedbasen til flyselskapet med ruter til de største byene i Thailand og resten av verden. Dersom du reiser med Thai Airways fra Norge kan du fly fra de fleste flyplasser som Bergen, Stavanger og Oslo. De har et velutviklet nettverk med flyruter til populære destinasjoner som Hanoi, Sydney og Hong Kong.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn på nett via nettleser eller mobil dersom du har elektronisk billett. Du kan også sjekke inn på selvbetjent skranke på flyplassen. Innsjekking på nett er tilgjengelig mellom 24-1 time før avgang. Du kan sjekke inn andre reisende på samme booking samtidig. Sjekker du inn flere, må du selv sende hver eneste passasjer et boardingkort som de kan skrive ut hjemme.

Du kan endre setevalg samtidig som du sjekker inn. Du får også oversikt over hvor mye bagasje du kan ta med deg, noe som varierer utfra billettype, destinasjon og om du skal videre med andre flyselskap. Du må ha referansenummer tilgjengelig og medbringe gyldig legitimasjon.

Tillatt håndbagasje

Hver enkelt passasjer kan ta med seg håndbagasje på opptil 56 x 46 x 25 cm. Bagasjen kan veie maks 7 kg. Du kan i tillegg ta med deg en liten veske, kamera, bærbar PC, barnemat o.l. Har du behov for krykker, kan du ta dem med deg i tillegg til håndbagasjen.

Dersom håndbagasjen din er større enn tillat, må du sjekke den inn som vanlig bagasje og det kan da påløpe avgifter for overvekt. Det anbefales at du måler og veier håndbagasjen på forhånd. Barn med eget sete har lov til å medbringe like mye håndbagasje som en voksen.

Innsjekket bagasje

Hvor mye bagasje du kan sjekke inn, avhenger av både billettype og destinasjon. Vekten varierer mellom 10-50 kg. Det anbefales at du leser deg nøye opp på reglene som gjelder for flyruten din. Du finner all informasjon på flyselskapets nettside. Spedbarn som sitter på fanget kan sjekke inn opptil 10 kilo med bagasje, pluss sammenleggbar barnevogn (gjelder ikke økonomiklassen).

Du kan ha med spesialutstyr, rullestol, sportsutstyr, barnevogn for barn over to år o.l. gratis, så sant det teller mot bagasjekvoten som er inkludert i billetten. Du må forhåndsbestille plass minst 48 timer på forhånd. De fleste flyvningene har restriksjoner som tilsier at bagasjen ikke kan overstige 158 cm for voksen eller 115 com for spedbarn.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Thai Airways
  • IATA-kode: TG
  • Stiftelsesår: 1960
  • Hovedbase: Suvarnabhumi, Thailand
  • Nettside: thaiairways.com

Kjøp billige Thai Airways flybilletter på Travellink og sett kursen mot eksotiske reisemål!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere

Thai Airways fly
Thai Airways lennot
Thai Airways flyg